Quote:
Originally Posted by F.R.Sonic
Sunt si portiuni de drum unde e ca dracu ba... am zis ca-mi zboara ATS-urile azi ce denivelari si ce petice is in asfalt (
..mai mult de 150 n-am avut unde sa-i dau.. si ghiciti unde?....hai ca va zic eu.. Intre Santuhalm si HD )..ca dupa Ilia drumu e VARZA a la Cluj pana la TM si am mers pe buzias ca pe partea cealalta cica se asfalteaza si stai mult
Doamne-ajut sa asfalteze pana la santuhalm si mai incoace sa astupe morcovi(vorba lu Cata')
|
Mare greseala ai facut,pentru jumatate de ora cat pierdeai la semafoare ai mers pe cel mai penal drum care l-am vazut in ultimul timp din pacate
,zic asta ca si eu din greseala am ajuns pe acolo dar,din Buzias am mers prin niste sate(culmea drum ca in palma) si am iesit pe celalalt drum care e mult mai bun...dar cu semafoare...
Si daca mergeai pe partea cealalta prin Hateg-Sarmis Segetuza-Caransebes-Lugoj erau destule portiuni unde puteai sa-i dai 150,trust me
,180 daca aveai masina sa accelereze repede
.
Plus ca mai era o varianta si prin Arad unde aveai numai drum ca in palma dar foarte aglomerat si ceva mai lung,cu vreo 40 de km...