Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Hunedoara / Deva

Reply

Thread Tools
Old 08-01-08, 18:32   #1651
puiu
AfterDark Racing Member

Stage 5

puiu's Avatar

Member of:
[AfterDark Racing]
[Opel]
[2 Roti]
Default Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

acolo unde-s mesele de biliard?
puiu is offline   Reply With Quote
Old 08-01-08, 18:40   #1652
SpYk3
Dacia Driver

Stage 5

SpYk3's Avatar

Member of:
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by puiu View Post
acolo unde-s mesele de biliard?
am rectificat man nu la sider.langa constructorul....apai acu nush poate sunt si mese de biliard acolo )
SpYk3 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-08, 21:50   #1653
nesscar

Stage 5

Member of:
[VW]

Stie careva de unde pot sa cumpar si eu fratilor niste fibra de sticla(stratimatu si nestrapolu cu intarior) si la ce preturi ? ma intereseaza cantitati mai mari nu kituri si undeva in apropierea devei sa nu ies din judet multumesc
nesscar is offline   Reply With Quote
Old 10-01-08, 21:01   #1654
NoAngels

Stage 5

Care imi poate spune aprox cat as avea de platit pt un Bmw 320 coupe e46 dupa 2000 sa il inscriu in Romania....vame...taxe...extra taxe...super taxe....taxa de prima inm....si ce draq mai e
Sau vreun site unde pot afla detalii

Multam
Old 10-01-08, 21:03   #1655
sNap7
Honda Driver

Stage 5

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by NoAngels View Post
Care imi poate spune aprox cat as avea de platit pt un Bmw 320 coupe e46 dupa 2000 sa il inscriu in Romania....vame...taxe...extra taxe...super taxe....si ce draq mai e

Multam
http://www.mfinante.ro/taxa_auto.html
sNap7 is offline   Reply With Quote
Old 11-01-08, 03:01   #1656
fratzika

Stage 5

fratzika's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by NoAngels View Post
Care imi poate spune aprox cat as avea de platit pt un Bmw 320 coupe e46 dupa 2000 sa il inscriu in Romania....vame...taxe...extra taxe...super taxe....taxa de prima inm....si ce draq mai e

Multam
Decat sa le dau la boii astia peste 3000E sa-mi inmatriculez o masina de peste 2000cmc, mai bine o las cu numere de SUA si platesc asigurarea pt masina in state....50-100$ pe luna.
Chestia asta ma roade si pe mine....daca mi-as lua o masina de aici...cate taxe as plati....sunt cat se poate de confuz....

Pana mea...sa zic ca mi-as gasi un Z350(16-20.000$) din 2003 cu motor de 3500....ca sa o inmatriculez ar trebui sa platesc aproape 6500E, adica peste 8000$....sa-i f!$@!$##....DOBITOCII !!!!!!!!!!

My favorite car, Z350.
fratzika is offline   Reply With Quote
Old 11-01-08, 14:29   #1657
SpYk3
Dacia Driver

Stage 5

SpYk3's Avatar

Member of:
[DACIA]

fratica mai bine ti-o inmatriculezi pe 2 ani in bulagaria parca...nu mai stiu sigur :P
Old 11-01-08, 17:54   #1658
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]

Pana la sfarsitul lunii o sa apara versiunea finala a taxei.
xxdadixx is offline   Reply With Quote
Old 12-01-08, 00:24   #1659
F.R.Sonic

Stage 5

F.R.Sonic's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[4Tuning International]
[Opel]
[SUBARU]

Se aude ceva ca o face la jumate...da' cate am auzit ca nu mai stiu ce sa cred .. deci:
Quote:
Originally Posted by fratzika View Post
....sunt cat se poate de confuz....
..si eu
F.R.Sonic is offline   Reply With Quote
Old 12-01-08, 01:12   #1660
BAD-GUY

Stage 5

BAD-GUY's Avatar

Quote:
Originally Posted by F.R.Sonic View Post
Se aude ceva ca o face la jumate...da' cate am auzit ca nu mai stiu ce sa cred .. deci: ..si eu
Nah chiar creste la Euro4,scade un pic la Euro3 si foarte mult la masinile mai vechi de 20 de ani,era vorba 10,acuma au zis 20 ca asa poate nu multa lume mai merge sa le ia pe ala de 20 de ani,de era de acuma 10 m-ar fi interesat si pe mine cateva modele .
Old 12-01-08, 02:55   #1661
BAD-GUY

Stage 5

BAD-GUY's Avatar

Nu stiu daca ati observat dar la un moment dat chiar la mine in bloc(Corvinul peste drum de Rafaelo)se afla o agentie de modele cica Sylver Models,eu din secunda 2 cand am vazut cine se ocupa de afacere mi-am dat seama ca e MUE ,noroc ca stau cu Dan Nicolae pe scara si i-a evacuat ca sa zic asa,s-au mutat in spate la Bank Post,zilnic o gramada de piz(altcumva nu ai cum sa le zici)proaste si oameni naivi(poze la copii)fac coada sa intre la pozat.

Astazi din lipsa de ocupatie dau si eu un search pe internet poate dau sa vad si eu niste poze cu piz pardon fetele din Hunedoara si iata ce gasesc :

A da mi-am adus aminte de unde stiam fetzele lor,daca la un moment dat v-a oprit cineva pe strada sa dati bani pentru nu stiu ce copil cu cancer etc,chiar la usa,eh tot ei erau,nici atunci n-am dat pentru ca stiam ca tot tzeapa e,acuma am confirmarea si stau linistit ca n-a murit nimeni ca n-am dat eu 5 RON.

Teapa de la o agentie de modeling fantoma :

Mai multe tinere din Petrosani au fost pacalite, iar altele sunt pe cale de a pica in plasa unei false agentii de modeling care, sub promisiunea ca le va initia in modeling si vor primi contracte pentru prezentari de moda, spectacole si aparitii TV, incaseaza sume de pana la 50 RON sub forma unor “taxe de inscriere” pentru ca, ulterior, totul sa se dovedeasca a fi o teapa de zile mari.

Metoda de lucru este cat se poate de simpla. Pe strada, in zona Casei de Cultura, tinerele sunt acostate si, chiar daca arata bine sau mai putin bine, sunt magulite ca au toate calitatile absolut necesare pentru a deveni fotomodel. Mai apoi, li se explica faptul ca agentia (Gold Models SRL) are experienta vasta si multe tinere si-ar fi gasit fericirea financiara prin intermediul acesteia.

Mai apoi, tinerele sunt invitate in sediul Casei de Cultura pentru a fi trecute pe un tabel de inscriere si achita o taxa de 50 RON.
Dintr-o simpla verificare, vasta experienta a firmei se face tandari. Gold Models SRL are sediul in Craiova si a fost infiintata in, atentie!, luna ianuarie 2007 avand ca unic asociat si administrator pe Ica Anghelina.

Faptul ca e vorba de o teapa de zile mari este dat de semnalele primite de la presa regionala.
Conform publicatiei Arena Valceana (www.arenavalceana.ro) acelasi lucru s-a intamplat si in judetul Valcea unde, dupa ce reprezentantii firmei au incasat cate 100 RON de la mai multe tinere in cursul lunii aprilie 2007, reprezentantii Gold Models s-au evaporat si, din 10 mai 2007 - data la care ar fi trebuit sa inceapa contractul de modeling - la telefonul mobil de contact nu a mai raspuns nimeni. Drept urmare, tinerele au ramas cu buza umflata si cu un contract si niste chitante fara valoare.

Drept urmare, recomandam prudenta. Iar Politiei, tinand cont de faptul ca - la Petrosani - racolarea de tinere credule dureaza de vreo trei saptamani, sa frece in continuare menta ca ziua de salariu se apropie negresit.

Acuma sunt la noi in oras sub numele de Sylver Models.

http://bacaul.ro/teapa-agentie-modeling-2475/

Last edited by BAD-GUY; 12-01-08 at 02:59.
BAD-GUY is offline   Reply With Quote
Old 12-01-08, 11:14   #1662
SpYk3
Dacia Driver

Stage 5

SpYk3's Avatar

Member of:
[DACIA]

sa stii ca am vazut si eu vreo 2 piz si unu acolo in colt la bancpost cu nush ce pliante vrajeli
Old 12-01-08, 12:41   #1663
BAD-GUY

Stage 5

BAD-GUY's Avatar

Quote:
Originally Posted by SpYk3 View Post
sa stii ca am vazut si eu vreo 2 piz si unu acolo in colt la bancpost cu nush ce pliante vrajeli
Tot acolo stateau si cand cereau bani pentru copiii bolnavi de leucemie,acuma incearca sa te convinga cat de frumos esti si ca ai foarte multe sanse sa ai o cariera banoasa in modeling ,sigur ca da .
BAD-GUY is offline   Reply With Quote
Old 12-01-08, 16:35   #1664
mitza_27tyc
VW Driver

Stage 5

mitza_27tyc's Avatar

Member of:
[VW]
[MERCEDES]

si la mine au venit sa le dau bani pt un baietel ca cica avea nevoie de o operatie si noh leam dat 3 ron...plm...Dumnezeu ii sus si vede
Old 15-01-08, 00:20   #1665
ssergynio

Stage 4

ssergynio's Avatar

ba ce rai sunteti ,nu vedeti ca oameni stau afara in firg pt o cauza "nobila'' si voi ...ce faceti ...
ssergynio is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -