Nu stiu daca ati observat dar la un moment dat chiar la mine in bloc(Corvinul peste drum de Rafaelo)se afla o agentie de modele cica Sylver Models,eu din secunda 2 cand am vazut cine se ocupa de afacere mi-am dat seama ca e MUE
,noroc ca stau cu Dan Nicolae pe scara si i-a evacuat ca sa zic asa,s-au mutat in spate la Bank Post,zilnic o gramada de piz(altcumva nu ai cum sa le zici)proaste si oameni naivi(poze la copii)fac coada sa intre la pozat.
Astazi din lipsa de ocupatie dau si eu un search pe internet poate dau sa vad si eu niste poze cu piz pardon fetele din Hunedoara si iata ce gasesc :
A da mi-am adus aminte de unde stiam fetzele lor,daca la un moment dat v-a oprit cineva pe strada sa dati bani pentru nu stiu ce copil cu cancer etc,chiar la usa,eh tot ei erau,nici atunci n-am dat pentru ca stiam ca tot tzeapa e,acuma am confirmarea si stau linistit ca n-a murit nimeni ca n-am dat eu 5 RON.
Teapa de la o agentie de modeling fantoma :
Mai multe tinere din Petrosani au fost pacalite, iar altele sunt pe cale de a pica in plasa unei false agentii de modeling care, sub promisiunea ca le va initia in modeling si vor primi contracte pentru prezentari de moda, spectacole si aparitii TV, incaseaza sume de pana la 50 RON sub forma unor “taxe de inscriere” pentru ca, ulterior, totul sa se dovedeasca a fi o teapa de zile mari.
Metoda de lucru este cat se poate de simpla. Pe strada, in zona Casei de Cultura, tinerele sunt acostate si, chiar daca arata bine sau mai putin bine, sunt magulite ca au toate calitatile absolut necesare pentru a deveni fotomodel. Mai apoi, li se explica faptul ca agentia (Gold Models SRL) are experienta vasta si multe tinere si-ar fi gasit fericirea financiara prin intermediul acesteia.
Mai apoi, tinerele sunt invitate in sediul Casei de Cultura pentru a fi trecute pe un tabel de inscriere si achita o taxa de 50 RON.
Dintr-o simpla verificare, vasta experienta a firmei se face tandari. Gold Models SRL are sediul in Craiova si a fost infiintata in, atentie!, luna ianuarie 2007 avand ca unic asociat si administrator pe Ica Anghelina.
Faptul ca e vorba de o teapa de zile mari este dat de semnalele primite de la presa regionala.
Conform publicatiei Arena Valceana (
www.arenavalceana.ro) acelasi lucru s-a intamplat si in judetul Valcea unde, dupa ce reprezentantii firmei au incasat cate 100 RON de la mai multe tinere in cursul lunii aprilie 2007, reprezentantii Gold Models s-au evaporat si, din 10 mai 2007 - data la care ar fi trebuit sa inceapa contractul de modeling - la telefonul mobil de contact nu a mai raspuns nimeni. Drept urmare, tinerele au ramas cu buza umflata si cu un contract si niste chitante fara valoare.
Drept urmare, recomandam prudenta. Iar Politiei, tinand cont de faptul ca - la Petrosani - racolarea de tinere credule dureaza de vreo trei saptamani, sa frece in continuare menta ca ziua de salariu se apropie negresit.
Acuma sunt la noi in oras sub numele de Sylver Models.
http://bacaul.ro/teapa-agentie-modeling-2475/