24-08-06, 18:37
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Re: Deva, Hunedoara ?
Quote:
Originally Posted by BAD-GUY
Deajuns sa nu te mai vad in oglinda... 
|
Dupaia te-ai uitat la replay. Ai stins computerul si te-ai culcat
|
|
|
24-08-06, 21:02
|
|
  Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by xxdadixx
Dupaia te-ai uitat la replay. Ai stins computerul si te-ai culcat 
|
Asta a fost tare de tot cu replay, stins computer si apoi culcat.....
Dar e totusi sper ca voi glumitzi......
|
|
|
24-08-06, 21:25
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by fratzika
Asta a fost tare de tot cu replay, stins computer si apoi culcat.....
Dar e totusi sper ca voi glumitzi...... 
|
El da,eu nu  ma intreb de ce oare
De acuma in colo va anuntz cand glumesc
|
|
|
24-08-06, 21:37
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Deci BAD-GUY BMW320i VS TTT Fiat Doblo Cargo, drum de cincis virajat. Tudoran a zis "Da, fara sa stau pe ganduri!" Ce zici Bad-Guy, ii scoti condusu din cap?
24-08-06, 23:16
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Deci BAD-GUY BMW320i VS TTT Fiat Doblo Cargo, drum de cincis virajat. Tudoran a zis "Da, fara sa stau pe ganduri!" Ce zici Bad-Guy, ii scoti condusu din cap?
|
Numa daca-i sterge memoria  )
|
|
|
25-08-06, 07:11
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Mi se pare mie sau au disparut 2 posturi..unu de la bad-guy si unu de la mutzu! Se pare ca moderatoru nostru drag isi face treaba
|
|
|
25-08-06, 08:36
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Tu nu auzi ca nu am timp de prostii,daca e vb. de ceva lucruri serioase da...eventual vin cu Dacia e mai aproape de realitate,si facem acelasi pariu da invers
|
25-08-06, 13:28
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Tu nu auzi ca nu am timp de prostii,daca e vb. de ceva lucruri serioase da...eventual vin cu Dacia e mai aproape de realitate,si facem acelasi pariu da invers 
|
Ba, du-te lasa-ne, si hai cand vrei sa te dai cu mine la poligon, sau cand faci cu ala, si daca demonstrezi ceva.. esti in echipa..(dar nu ai cum, numa daca ne jucam in retea) 
hai du-te
25-08-06, 21:33
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by mutzu
Ba, du-te lasa-ne, si hai cand vrei sa te dai cu mine la poligon, sau cand faci cu ala, si daca demonstrezi ceva.. esti in echipa..(dar nu ai cum, numa daca ne jucam in retea) 
hai du-te
|
Tu nu auzi ca nu avetzi masini pt. BMW'u ala,o sa incerc sa caut ceva pe masura,daca e ceva va anuntz.
|
|
|
26-08-06, 00:34
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Tu nu auzi ca nu avetzi masini pt. BMW'u ala,o sa incerc sa caut ceva pe masura,daca e ceva va anuntz.
|
Ba deja ma enervezi, mai dute-n p**a mea.. daca eu vreau sa ma dau cu tine cu masina de 75 de cai, daca esti ciumeg, te dai cu mine.. si gata.
Nu te dai rotund pe aici, ca oricum esti anti-talent, degeaba ai 150 cp, ca te rezolv urgent..
|
|
|
26-08-06, 06:41
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by mutzu
Ba deja ma enervezi, mai dute-n p**a mea.. daca eu vreau sa ma dau cu tine cu masina de 75 de cai, daca esti ciumeg, te dai cu mine.. si gata.
Nu te dai rotund pe aici, ca oricum esti anti-talent, degeaba ai 150 cp, ca te rezolv urgent..
|
Terminatzi mah cu certurile si jignirile astea inutile ce naiba  !!,ca dupaia cred astia ca la Hunedoara lumea e cam  ..
Nu de alta, dar nu facetzi decat sa tulburatzi apele pe aici(amandoi!!!) Dak nu vrea sa concureze, nu vrea si gata ...are el motivele lui(te rog muztu nu interpreta  )
Si-n plus de o saptamana se vorbeste aici numai pe tema asta si degeaba(vad ca nici unu nu lasa de la el).
Devine FOARTE plictisitor topicu asta...
26-08-06, 12:22
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by fast_racer_sonik
Terminatzi mah cu certurile si jignirile astea inutile ce naiba  !!,ca dupaia cred astia ca la Hunedoara lumea e cam  ..
Nu de alta, dar nu facetzi decat sa tulburatzi apele pe aici(amandoi!!!) Dak nu vrea sa concureze, nu vrea si gata ...are el motivele lui(te rog muztu nu interpreta  )
Si-n plus de o saptamana se vorbeste aici numai pe tema asta si degeaba(vad ca nici unu nu lasa de la el).
Devine FOARTE plictisitor topicu asta...
|
Salut to all of U.....Bog My nigga, ma bucur ca ai luat atitudine, sincer si pt. mine devenise cearta asta super agasanta.....am crezut ca baietzii sunt prieteni, se cunosc, si doar se tachineaza...dar au ajuns sa se jigneasca asa...si ma intreb pt. ce???

My favorite car, Z350.
|
|
|
26-08-06, 13:26
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by fratzika
Salut to all of U.....Bog My nigga, ma bucur ca ai luat atitudine, sincer si pt. mine devenise cearta asta super agasanta.....am crezut ca baietzii sunt prieteni, se cunosc, si doar se tachineaza...dar au ajuns sa se jigneasca asa...si ma intreb pt. ce???
|
Am explicat eu la un moment dat de ce e plin orasul asta si nu duce lipsa,in schimb dece lipsa de oameni ca fast_racer_sonik sau fratzika.
Acuma ar fi trebuit sa vin si eu sa-l injur si amenintzari etc. pt. ce a facut,dar noroc ca-l cunosc si stiu cat il duce capul la fel stiu cat il duce capu si pe Dadi...daca atata pot ei ce vretzi...  ,daca vretzi sa va punetzi bine cu ei laudatzi sistemele audio de la ei din masina sau cat de bine conduc,si suntetzi cei mai buni prieteni ai lor  .
|
|
|
26-08-06, 17:15
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Am explicat eu la un moment dat de ce e plin orasul asta si nu duce lipsa,in schimb dece lipsa de oameni ca fast_racer_sonik sau fratzika.
Acuma ar fi trebuit sa vin si eu sa-l injur si amenintzari etc. pt. ce a facut,dar noroc ca-l cunosc si stiu cat il duce capul la fel stiu cat il duce capu si pe Dadi...daca atata pot ei ce vretzi...  ,daca vretzi sa va punetzi bine cu ei laudatzi sistemele audio de la ei din masina sau cat de bine conduc,si suntetzi cei mai buni prieteni ai lor  .
|
...eu zic ca ne-am reunit aici pe forum, cativa care impartasim aceeasi pasiune, masinile (cu tot ceea ce implica asta, tuning, car audio, race-urile)...si de preferat sa ramanem asa si discutzile noastre sa se rezume la asta, nu la jigniri care chiar nu-si au rostul....
PS - nu stiu a cui e Calibra cu nr. de Arges din oras dar arata super!!!  ...pun pariu pe orice ca lui fast_racer i se scurg ochii dupa ea...Prietenii stiu DE CE !!!
|
|
|
26-08-06, 17:21
|
|
  Stage 5
|
PS....o sa postez si eu la Hunedoara/Deva niste poze cu "bolidu" numai sa fac niste poze mai noi....ca ce am sunt cam naspa....si pt. asta tre sa-l duc si la spalator...
|
|
|
|
|