![]() |
Deva, Hunedoara ?
Chiar daca poate nu se stie sunt ceva utilizatori din Deva respectiv Hunedoara ca oras si judet pe acest forum.Ceva poze, opinii?
|
Re: Deva, Hunedoara ?
3 Attachment(s)
E lume si din hunedoara!! si inca lume buna! :D ii asteptam pe aici...unde esti dadi? muicane!? etc... si poze in care eram cu 4tuning "in trecere pe la Remus sport" in germania :peace:
|
Bah numa la rabla aia ai gasit sa-i faci poza/
|
4 Attachment(s)
Quote:
Uite niste poze de la un stand mertz...masini care l-au impresionat mai mult pe fratemio + :cry2: un opel calibra in austria parasit;Partea stanga a masinii era intacta(aproape..usa era neatinsa)...mare pacat de ea:sniff: |
Calibra aia avea motor?.....cred ca ti-ar fi stat bine la volanul ei...tinand cont ca esti fan Opel Calibra:)Presupun ca avea si ceva muzica pe ea...:))********!!!
|
nu, era dezmembrat motorul,cred ca-u vandalizat-o romanii nostrii:D...probabil era de ceva vreme acolo(parerea mea)..mare pacat de acea masina ca o sa ajunga un gunoi:(( totusi se mai putea salva ceva de pe ea
|
Quote:
|
Eheh..lume de prin zona :D Ashea mai merje ;)
|
nu mai e nimeni????? ALOOOO!!!!!!! HUNEDOARA!!!!
|
Baieti, regula este aceeasi ca intotdeauna. Strangeti-va cativa, incingeti o vorba aici, pe topic si... la momentul oportun, se face sectiunea! Bafta! :wink:
|
8 Attachment(s)
pt cei din deva,,, v-am pregatit ceva pe strazi:)) de la Cj va dedic un jeep tunat la SmokeDesign Cluj-Napoca,.. azi dupa-masa pleaca din atelier .. creca il vedeti pe strazi in noapte.. maine.. :)))))
|
asteptam sa-l vedem live!!!!!!!!!!
|
acu 5 min pleca spre Deva.. dupa care nu stiu cat de repede litoral.. sper sa il prindeti pe strazi :))
|
pai e doar in trecere?? dak nu e din deva proprietarul cu ce ocazie pe la noi? :) sa nu ma intelegi gresit:e bine venit :hug:
|
omu e din Deva/ masina e facuta de mine la Cj/ a iesit prematur din firma sa mearga in concediu... adica ,, e posibil sa o vedeti abia in vreo saptamana :), la asta am refeream .. ca mere acasa cu ''ride'u'' , si de acolo zboara in concediu la mare, de unde se intoarce home.. la voi in Deva :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning