Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Hunedoara / Deva

Closed Thread

Thread Tools
Old 24-08-06, 12:48   #136
F.R.Sonic

Stage 5

F.R.Sonic's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[4Tuning International]
[Opel]
[SUBARU]
Default Re: Deva, Hunedoara ?

Quote:
Originally Posted by BAD-GUY View Post
Deocamdata am mers destul de tare,poate mai mult ca tine si ca multzi altzii... 200 that is si nu pt. 1 min ,ca sa nu mai zic ca am condus peste 12 ore in continu...nu ca vreau sa ma laud,dar cand te aud ce dume ai in tine,intzeleg ca itzi plac masinile si ca tu crezi ca esti cel mai bun,cine nu ma crede sa urmareasca pe forum nenumaratele posturi in care se lauda si ii dau altzii peste nas,pasiunea e laudabila,prostia nu.

Nu cred ca potzi tu sa determini cine are voie sau nu sa posteze aici,ca tu suferi asta e partea a 2-a,si pana sa ajungi tu super moderator adica niciodata pt. ca nu itzi permite felu tau de a fi...

Si oricum nu o sa fac concurs cu tine cu masina aia,daca ai avea si tu ceva pe la 110 cai sa zicem,ca nici bmw'u ala nu-i mai are pe totzi asta e clar,daca m-am coborat la nivelu tau si a lui Dadi a fost mai mult pt. gluma,cand vine vb. de lucrui serioase se schimba lucrurile...
Inseamna ca nu va fi nici cursa? aaa damn!
F.R.Sonic is offline  
Old 24-08-06, 14:35   #137
fratzika

Stage 5

fratzika's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by GYM View Post
Nu mai pot de ras...)) ce discutii Oricum m-am bagat si eu in seama ca am auzit ca se da bere moca si am zis ca ar trebui sa apar si eu pe topic )
.... ce-mi place de tine, aduci zambetul pe buzele mele, apari in momentele cele mai tensionate cu fraza cea mai tare ....!!!!Esti super tare.
....sincer si eu speram la o "be-re", dar se pare ca a cazut....

My favorite car, Z350.
fratzika is offline  
Old 24-08-06, 14:48   #138
fratzika

Stage 5

fratzika's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by fast_racer_sonik View Post
Cand atzi auzit de bere moca.... Oricum sper sa fie baietzi faini si sa anuntze aici data, ora si unde va fi infruntarea cea mare... mai facem si altzi "liniutze"(cu masini nu de-alea de tragi pe nas) dak se poate, pt ca stiu eu doritori de senzatzii tari pe aici...
. ...da da da...se pare ca ti-ai adus aminte de discutzia nostra de azi noapte de la lucru.......dac' e sa fie....LINIUTZE SA FIE!!!!...da nu d'alea cu care e obisnuit MUTU(fotbalistu'). ...cum bine zici si tu...
fratzika is offline  
Old 24-08-06, 14:53   #139
F.R.Sonic

Stage 5

F.R.Sonic's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[4Tuning International]
[Opel]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by fratzika View Post
. ...da da da...se pare ca ti-ai adus aminte de discutzia nostra de azi noapte de la lucru.......dac' e sa fie....LINIUTZE SA FIE!!!!...da nu d'alea cu care e obisnuit MUTU(fotbalistu'). ...cum bine zici si tu...
Deci accept orice dar nu te lua de Adi (Mutu) da? ca saracu a trecut prin niste perioade dificile
F.R.Sonic is offline  
Old 24-08-06, 15:00   #140
fratzika

Stage 5

fratzika's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by fast_racer_sonik View Post
Deci accept orice dar nu te lua de Adi (Mutu) da? ca saracu a trecut prin niste perioade dificile
... io' cred ca era deprimat din cauza ca a pierdut la LINIUTZE cu masini(nu au facut fata masinile alea scumpe in fata catorva de duzina), si a trecut la un altfel de LINIUTZE, care sa-i ofere placerea de a fi INVINGATOR...
fratzika is offline  
Old 24-08-06, 16:41   #141
GYM

Stage 5

Off..ce ***, nu mai beau bere moca Deci nu mai postez Apropo, fii rau BAD-GUY
GYM is offline  
Old 24-08-06, 16:44   #142
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]
Thumbs up Re: Deva, Hunedoara ?

1. Am spus 2000 de ture pt ca niciodata nu te-am vazut sa-i dai la masina. Inca ai ocazia sa demonstrezi ce poti. Nu vad legatura, ce daca merge cu 170, eu vorbeam de oras.
Acum sa lasam bancurile proaste si copiii complexati si sa revenim la ale noastre. De curand am primit OK-ul pt a ne face sectiune separata Hunedoara - Deva.

Last edited by xxdadixx; 24-08-06 at 16:46.
xxdadixx is offline  
Old 24-08-06, 16:52   #143
fratzika

Stage 5

fratzika's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

De curand am primit OK-ul pt a ne face sectiune separata Hunedoara - Deva.[/QUOTE]

Sal... cred ca e vestea cea mai buna pe ziua de azi ....si poate sa confirme si fast_racer....oricum nu cred ca o sa-i cumpere nimeni telefonu' ala...numa asa ca sa-l necajesc un pic...
fratzika is offline  
Old 24-08-06, 17:20   #144
F.R.Sonic

Stage 5

F.R.Sonic's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[4Tuning International]
[Opel]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by xxdadixx View Post
1. Am spus 2000 de ture pt ca niciodata nu te-am vazut sa-i dai la masina. Inca ai ocazia sa demonstrezi ce poti. Nu vad legatura, ce daca merge cu 170, eu vorbeam de oras.
Acum sa lasam bancurile proaste si copiii complexati si sa revenim la ale noastre. De curand am primit OK-ul pt a ne face sectiune separata Hunedoara - Deva.
YEAAAH BABY !!!!!

Quote:
Originally Posted by fratzika View Post
Quote:
De curand am primit OK-ul pt a ne face sectiune separata Hunedoara - Deva.
Sal... cred ca e vestea cea mai buna pe ziua de azi ....si poate sa confirme si fast_racer....oricum nu cred ca o sa-i cumpere nimeni telefonu' ala...numa asa ca sa-l necajesc un pic...
fast_racer confirma!!! tre' sa bem ceva sa-l "udam" cum se spune, nu? ...asteptam acum sa vedem ce iasa.

F.R.Sonic is offline  
Old 24-08-06, 17:53   #145
BAD-GUY

Stage 5

BAD-GUY's Avatar

Quote:
Eh nu i-am dat,n-ai fost tu in zona,cu toate ca imi aduc aminte o data cand ieseam din sensul giratoriu si tu mi-ai acordat prioritate,mergeai spre Gambrinus...am calcato pana am ajuns pe Corvinul unde era aglomerat,tu erai in spatele meu,de fapt ai ramas in spate ,s-ar putea sa fi fost si fast_racer_sonik cu tine.

De demonstart am demonstrat destul in 4 luni,cel putzin mie,nu aveai cum sa vezi numai daca erai cu mine in masina...in oras tzine de inconstientza sa te apuci sa o calci de nebun,eventual dupa ora 24.
Old 24-08-06, 18:03   #146
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5

xxdadixx's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]

Quote:
am calcato pana am ajuns pe Corvinul unde era aglomerat,tu erai in spatele meu,de fapt ai ramas in spate ,s-ar putea sa fi fost si fast_racer_sonik cu tine..
Ai calcat-o atunci? Cata inconstienta Mie nu mi s-a parut, data viitoare calco pana la fund si fa-i ghidusia sa prinda ambreajul.
xxdadixx is offline  
Old 24-08-06, 18:23   #147
mutzu

Stage 5

mutzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Ai calcat-o atunci? Cata inconstienta Mie nu mi s-a parut, data viitoare calco pana la fund si fa-i ghidusia sa prinda ambreajul.
Dai cu nisipu, ahahhaha )
mutzu is offline  
Old 24-08-06, 18:26   #148
BAD-GUY

Stage 5

BAD-GUY's Avatar

Quote:
Deajuns sa nu te mai vad in oglinda...
BAD-GUY is offline  
Old 24-08-06, 18:26   #149
mutzu

Stage 5

mutzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Si oricum nu o sa fac concurs cu tine cu masina aia,daca ai avea si tu ceva pe la 110 cai sa zicem,ca nici bmw'u ala nu-i mai are pe totzi asta e clar,daca m-am coborat la nivelu tau si a lui Dadi a fost mai mult pt. gluma,cand vine vb. de lucrui serioase se schimba lucrurile...
SI ce are ca am 75 de cai mai, imi ajunge pt o marmota ca tine ..
Daca aveam 110 cai, nici nu te mai bagam in seama...
Oricum nici asa nu te prea bag..
Old 24-08-06, 18:27   #150
BAD-GUY

Stage 5

BAD-GUY's Avatar

Quote:
Originally Posted by mutzu View Post
SI ce are ca am 75 de cai mai, imi ajunge pt o marmota ca tine ..
Daca aveam 110 cai, nici nu te mai bagam in seama...
Oricum nici asa nu te prea bag..
Ai impresia ca eu te bag,ma distrezi doar si nu numai pe mine
BAD-GUY is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -