eu... sincer nu pot sa inteleg cu tot ca mi sa mai intamplat de cateva ori ( chiar le pot numara pe degete.... ) sa mai gresec un pic niste cuvinte ... dar numa la cuvinte care seamana mult si nu le mai folosisem de mult timp nici in romaneste... dar in rest chiar de loc...
Intr-o zii cand am fost la un gratar in afara orasului ( cum stam la bloc (( fara balcon
)) .... ) si la vreo 30 de metri se auzea o italiana............... de nici nu pot sa explic... si se ridica de la masa si trec pe langa noi si am incercat sa ascult sa vad... sa incerc sa inteleg ce natie is ... si auzeam 5 cuvinte in italiana 1 in romana ( dialect moldovenesc ) ( o pronuntie groaznica ... si la italiana nu prea trebuie sa te chinui sa pronunti ca nu ii nici o regula ) si nu mi sa intamplat sa aud chestii de genul asta numai o data....
Deci mie mi sa intamplat sa pocesc UN PIC cuvintele cand m am intors dintr o excursie ( insula Elba sa ma laud
... nu ca ar fii .. o insula din Haway... dar na ) si acolo am stat 3 zile numa printre italieni si cand am venit acasa... mi se mai intampla ... acuma asta nu inseamna sa ii ardem de vii pe aia care vorbesc asha........ sa ii ardem de vii pe aia care nu accepta sa fie corectati........... zic eu :P