Member of: [4Tuning International] [Honda] [Toyota]
Re: Franta Meeting-uri , Masini , Tuning
Pe asta ultimul l-am vazut pe Discovery mai demult.Insane!!!
Nivelul tuningului din Franta e inalt, foarte multa culoare si aripioare, dar cateva din cele de mai sus or cam dat-o in kitch...ce-i prea mult strica...vezi Mazda MX3 neagra cu flacari roz si jenti portocalii, 206 din image-25598 kitul ala e naspa rau, Golf IV din image 25421 negru cu roz? si kit si jenti naspa... DAR...Civic din image-25371 ooo, 406 din image-25535 incredibil de frumos, MX5 din image-25563 sex pe roti ce mai, image 25616 orice ar fi (Mini?) e super...
Per total, standard inalt de tuning si din poze se confirma inca o data ca francezii sunt oameni plini de pasiune!
__________________ "I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way" Keiichi Tsuchiya (土屋圭市, Tsuchiya Kei'ichi) Dori-Kin (DRIFT KING)
Mda....pozele sunt super. Vad ca se pune accent mare pe exterior si mai toate au Lambo-doors dar cum a spus Bogdan parca unele sunt prea mult si dau in absurd.Dar hey asta e doar parerea mea avand in vedere k mie nu prea imi plac kit-urile excesive si prea mult crom.
Fiind europa ma asteptam la un numar ridicat de europene dar vad k lumea are gust si pt japoneze.
__________________ "WARNING!!!! Objects seen in the mirror appear to be losing!"
Cum a spus si bogdan, sunt si multe kitch-uri, nu am acum poze canu m-a interesat sa le fotografiez, sunt si multe care le expun la meeting cu stratu de 2 degete de kit ne finisate si urate cu spume
nu ne spui si despre nivelul de competitie prezent acolo?
curse, life style, legale , ilegale ... chestii interesante etc.
super faina calibra ta ! asteptam sa o prezinti la CAR SPEC .
Ce-i drept nu am asistat la nici o cursa de genul legale sau ilegale.In schimb aici sunt circuite unde te poti duce cu ce masina vrei si se plateste la ora cred sau la zi. Anul asta la Paris Tuning Show au fost niste Drifturi superbe. Nu am fost pentru ca Parisul este cam departe da am vazut filmuletze facute de doi reprezentanti ai fostului meu club. Am sa caut filmuletzele ca nu sunt in calcu asta si am sa le pun