![]() |
FRANTA - Meeting-uri , Masini , Tuning
Am creat acest Thread pentru a va arata cum sta tuningul pe aici si cine stie poate va si inspirati pentru proiectele voastre.
|
Re: Franta Meeting-uri , Masini , Tuning
20 Attachment(s)
Am sa pun cateva poze de la un meeting ce a avut loc pe 16 - 17 septembrie.
Sper sa va placa. |
20 Attachment(s)
Scuze pentru cei cu o conexiune slaba
|
GEORGE te salut PT initiativa !!!!!!!!!!!!!
bine ai venit pe 4Tuning International ! |
20 Attachment(s)
si mai sunt cateva
|
14 Attachment(s)
si ultimile de la acest meeting
|
i love european tuning!
adevarul e ca francezii , belgienii,spaniolii si nemtzii fac niste modificari zupa nice |
Aici se tine cont in primul rand de culoarea masini, paint job, lambo dors, suspensie hidraulica
|
4 Attachment(s)
Sa va arat si voua ca mi-au vazut ochii la un meeting anul trecut
Este vorba de un Renault Twingo de 2200 Cp si care atinge 300km/h Am pus si un filmulet. Sper sa mearga |
Pe asta ultimul l-am vazut pe Discovery mai demult.Insane!!!
Nivelul tuningului din Franta e inalt, foarte multa culoare si aripioare, dar cateva din cele de mai sus or cam dat-o in kitch...ce-i prea mult strica...vezi Mazda MX3 neagra cu flacari roz si jenti portocalii, 206 din image-25598 kitul ala e naspa rau, Golf IV din image 25421 negru cu roz? si kit si jenti naspa... DAR...Civic din image-25371 ooo, 406 din image-25535 incredibil de frumos, MX5 din image-25563 sex pe roti ce mai, image 25616 orice ar fi (Mini?) e super... Per total, standard inalt de tuning si din poze se confirma inca o data ca francezii sunt oameni plini de pasiune! |
Mda....pozele sunt super. Vad ca se pune accent mare pe exterior si mai toate au Lambo-doors dar cum a spus Bogdan parca unele sunt prea mult si dau in absurd.Dar hey asta e doar parerea mea avand in vedere k mie nu prea imi plac kit-urile excesive si prea mult crom.
Fiind europa ma asteptam la un numar ridicat de europene dar vad k lumea are gust si pt japoneze. |
Cum a spus si bogdan, sunt si multe kitch-uri, nu am acum poze canu m-a interesat sa le fotografiez, sunt si multe care le expun la meeting cu stratu de 2 degete de kit ne finisate si urate cu spume
|
nu ne spui si despre nivelul de competitie prezent acolo?
curse, life style, legale , ilegale ... chestii interesante etc. super faina calibra ta ! asteptam sa o prezinti la CAR SPEC . |
Ce-i drept nu am asistat la nici o cursa de genul legale sau ilegale.In schimb aici sunt circuite unde te poti duce cu ce masina vrei si se plateste la ora cred sau la zi. Anul asta la Paris Tuning Show au fost niste Drifturi superbe. Nu am fost pentru ca Parisul este cam departe da am vazut filmuletze facute de doi reprezentanti ai fostului meu club. Am sa caut filmuletzele ca nu sunt in calcu asta si am sa le pun
|
Uitati un video cu o calibra pe un circuit care va sfarsii cam rau : http://video.google.fr/videoplay?doc...30798144040932
Mi-ar place si mie sa o alerg pe un circuit ca asta, dar pe langa mine pe aici nu sunt. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning