Ok!
sa trecem la subiectul topicului!
Calea Victoriei nr 152. (Ministerul Economiei)
un Buick Skylark ,cred de la inceputul anilor 80, asteapta sa fie salvat! Caroseria arata bine! E inmatriculat cu nr de timisoara! Poate ii face cineva o oferta proprietarului ca e pacat de ea! Pare o masinuta frumusica!
Postez niste poze dar ieri cand au fost facute ningea ingrozitor, voi reveni cu altele dupa topirea zapezii!
Mda,si mie imi place,din pacate lumea se inghesuie numai la Mertane sau BMW...
Da lasa-i sa se inghiesuie la ursuleti, purcelusi si pisicute, rechini si alte dealea de pe la gradina zoologica ca la un moment dat va fi asa de plie de ele ca nu le va mai baga nici dracu in seama
si....... FI TU INSUTI fara sa-i copiezi pe altii.
Iti plac americanele, ia-ti o americana ca sint mai rare ca GRADINA ZOOLOGICA MOTORIZATA "DE LA JJJJERMANIA"
si cind nu va mai intoarce nici dracu capu dupa ZOO MADE IN GERMANY si va intoarce capul dupa tine deoarece apari "cu un cazan american" eventual muscle te vei amuza si mai mult
poze cu buick`u am si io le caut la noapte si le bag... de fiecare data cand ajung prin bucuresti se nimereste sa trec pe langa el (eu totdeauna ma pierd prin orasu ala). Am gasit in schimb niste poze cu un Pontiac bonneville ce de 2 veri tot apare prin Mamaia
Ca bine zici
si fereasca-te al de sus daca o fi careva, sa apari si cu un Pontiac Firebird NEGRU in timp ce la Antena 1 sau TVR 1 ruleaza KNIGHT RIDER ca ti-ai dat foc la valiza.
Ai parcat-o, ai mierlit-o. In 5 minute, 20 de GURA CASCA care incearca sa vorbeasca cu masina (ca in filmele cu prosti)
Mai vinzi piese de kashtan pe ebay cu 5 dolari? Troll prin excelenta.
uitati si pozele. Buick`ul a fost mutat din vara pana acuma deci nu e parasit ...
Buick-ul Skylark cu numere de TM am vrut sa-l iau eu inainte sa iau Electra dar am renuntat fiind in Bucuresti. Am numarul proprietarului , asa ca daca il doreste careva sa-mi dea un PM. cerea 1300 E negociabil acum vreo 3 luni cand era bagat la vanzare pe mobile.ro. Motor de 2800 parca ,deci impozit mai lejer, io zic ca e afacere buna.