Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 02-08-08, 13:40   #1
kim99ab

Stage 4

kim99ab's Avatar

Default Fara carnet ....

Salut!deci de cateva zile am ramas fara carnet , pentru depasire pe linie continua.Pana aici totu ok.
Nu am semnat nimic , si politistu ma avertizat ca nu o sa-mi vina procesu verbal acasa,pentru ca nu le lucra secretara care e in concediu , deci nu are cine sa mi-o trimita.(OMG Politia Rutiera pe sate)Era singur in echipaj,avea dreptu sa ma opreasca si sa ma sanctioneze? ?
Cum mai contest eu daca nu-mi vine procesu verbal acasa?
Rog sa-mi raspundeti cei care ati trecut prin asa ceva , sau cei care stiti.
kim99ab is offline   Reply With Quote
Old 02-08-08, 13:55   #2
Gabriel_xenon

Stage 5

Gabriel_xenon's Avatar

Member of:
[DACIA]
Default Re: Fara carnet ....

daca nu ai semnat nimic nu are cum sa dovedeasca nimic
dreptul avea sa te opreasca din moment ce ai trecut pe linie continua, insa trebuia sa opreasca pe cel din spatele tau sau pe cel depasit ca martor din moment ce el era singur, pentru a putea sustine acuzatia
te duci frumusel la politie si zici la ghiseu ca ti s-a luat permisul in mod abuziv, tu nu ai facut nimic mergeai regulamentar si te-a oprit pentru control de rutina
daca politistul zice ca nu e asa si ca ai trecut pe linie continua ii spui a da? aratami procesul verbal semnat de mine si de tine ca asa s-a intamplat...sau de un martor
va fi nevoit sa ti-l returneze
insa te vei pune rau cu el
bafta!

TUNIN' FANATIC
Suburbia Racing Club Member
Gabriel_xenon is offline   Reply With Quote
Old 02-08-08, 13:55   #3
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by kim99ab View Post
Salut!deci de cateva zile am ramas fara carnet , pentru depasire pe linie continua.Pana aici totu ok.
Nu am semnat nimic , si politistu ma avertizat ca nu o sa-mi vina procesu verbal acasa,pentru ca nu le lucra secretara care e in concediu , deci nu are cine sa mi-o trimita.(OMG Politia Rutiera pe sate)Era singur in echipaj,avea dreptu sa ma opreasca si sa ma sanctioneze? ?
Cum mai contest eu daca nu-mi vine procesu verbal acasa?
Rog sa-mi raspundeti cei care ati trecut prin asa ceva , sau cei care stiti.
Deci politistul ti-a luat plasticul si ti-a dat dovada aia ,nu-i asa?
O sa ai si o amenda de plata, fara procesul verbal nu o poti plati, si tot odata,fara procesul verbal si dovada platii - a amenzii ma refer - nu poti sa iti iei carnetul inapoi!
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 02-08-08, 16:19   #4
Gabriel_xenon

Stage 5

Gabriel_xenon's Avatar

Member of:
[DACIA]

ce dovada sa ii dea daca el nu a semnat nimic?
Old 02-08-08, 17:49   #5
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by Gabriel_xenon View Post
ce dovada sa ii dea daca el nu a semnat nimic?
Quote:
Originally Posted by Gabriel_xenon View Post
daca nu ai semnat nimic nu are cum sa dovedeasca nimic
dreptul avea sa te opreasca din moment ce ai trecut pe linie continua, insa trebuia sa opreasca pe cel din spatele tau sau pe cel depasit ca martor din moment ce el era singur, pentru a putea sustine acuzatia
te duci frumusel la politie si zici la ghiseu ca ti s-a luat permisul in mod abuziv, tu nu ai facut nimic mergeai regulamentar si te-a oprit pentru control de rutina
daca politistul zice ca nu e asa si ca ai trecut pe linie continua ii spui a da? aratami procesul verbal semnat de mine si de tine ca asa s-a intamplat...sau de un martor
va fi nevoit sa ti-l returneze
insa te vei pune rau cu el
bafta!
Mda , cred ca ai dreptate aici.
sebaaa is offline   Reply With Quote
Old 02-08-08, 19:41   #6
kim99ab

Stage 4

kim99ab's Avatar

faza nasoala e ca la oprit ca martor pe cel depasit , si el om de *** a semnat....adica nu stiu daca-l pot numi asa, ca nu toti gandim la fel..pe mine sa ma opreasca ca martor,nu o sa recunosc niciodata oricine ar fi,ca nu am nimic de castigat sau de pierdut....decat le umflu buzunarele fraieriilor si tot odata il gauresc pe un om de rand ca mine ...oricum , vroiam sa ma bag cu un avocat bun , cu un motiv si mai bun , pe judecata cu ei ... nu spun ca o sa castig , dar macar incerc!
Si totusi..daca nu imi vine procesu acasa , ce fac?unde-i pot reclama ?
Old 02-08-08, 23:45   #7
Gabriel_xenon

Stage 5

Gabriel_xenon's Avatar

Member of:
[DACIA]

poi atunci se schimba situatia
nu mai poti reclama nimic
martorul a semnat "si pentru tine"...
adica martorul a semnat ca ai savarsit fapta si ca nu ai fost de acord sa semnezi
in cazul de fata ai de asteptat pana iti iei permisul inapoi
nu mai ai ce sa ii mai zici
are martor ca ai trecut pe linia continua
inteleg ca esti indignat de faptul ca nu ti-a dat procesul verbal(care trebuia sa ti-l dea atunci) dar asta este, din punct de vedere legal tu nu mai poti sa il ataci si sa si castigi pentru ca are acoperire, eventual pentru faptul ca nu ti-a dat procesul verbal; desi in instanta procesul verbal este nul ca sa zic asa(asa am auzit la televizor ca ar fi legea mai nou)
se ia dupa semnatura martorului
bafta
Old 04-08-08, 08:56   #8
kim99ab

Stage 4

kim99ab's Avatar

cam asa e .... o intrebare mai am ... avea voie sa ma opreasca daca era singur in echipaj?!
unde-i pot reclama daca cum ca nu am primit procesu verbal?
Old 04-08-08, 11:33   #9
Gabriel_xenon

Stage 5

Gabriel_xenon's Avatar

Member of:
[DACIA]

avea voie dat fiind faptul ca te-a vazut cand ai savarsit fapta
daca te oprea fara motiv atunci era mai dubios
la ei la politie poti cere din nou procesul verbal
Old 04-08-08, 19:52   #10
kim99ab

Stage 4

kim99ab's Avatar

ok multumesc pentru raspunsuri gabriel si seba , cred ca pana la urma voi renunta...pana la urma o luna nu e o vesnicie , dar doamnea-juta sa ma opreasca pe mine vreodata ca martor !!! le arat direkt ****
Old 04-08-08, 20:05   #11
donbaxter

Stage 3

donbaxter's Avatar

Member of:
[4Rally]

kim .... eu mi-am luat 4 puncte penalizare si 2 avertisment pt lumini...in oras ( Craiova) , ce pot sa spun...s-au "haladit gaborii" nu o mai poti da la intors cu ei...si daca incerci iti da maximu (ca in cazul meu) , sanse sa iti recapeti permisul ar fi...dar dureaza mai mult decat suspendarea in sine....asa ca de data asta las-o moale...si next time nu te mai lua cu ei sau cu el...depinde catzi sunt ca intr-un fel si noi incalcam legea in mod repetat si ei isi fac datoria....uneori abuziv,acum ca mai intalnim caposi asta e....las-o asa ca e 1 luna...daca era mai mult poate... bafta all!
Old 05-08-08, 00:57   #12
Gabriel_xenon

Stage 5

Gabriel_xenon's Avatar

Member of:
[DACIA]

de obicei ca sa faci contestatie dureaza cam 1 luna....daca ti se si respinge incepe termenul suspendarii duma eliberarea hotararii judecatoresti...deci te duci la 2 luni si
asa ca nu are rost
Old 05-08-08, 09:57   #13
mike20
Seat Driver

Stage 5

mike20's Avatar

Member of:
[SEAT]

Mai bine depui un memoriu si daca nu ai mai avut suspendare in ultimul an si ai toate amenzile platite, ai sanse mari sa iti reduca la 30zile.
mike20 is offline   Reply With Quote
Old 06-08-08, 09:57   #14
kim99ab

Stage 4

kim99ab's Avatar

pai ce sa imi reduca 30 de zile dintr-o luna?
Am fost la comandantu din "orasu" ala,am primit procesu verbal in mana , acasa nu ajungea niciodata.azi ma duc sa depun contestatie....
Ma duc cu un avocat tare,si cu un motiv bun...daca nu o scot la capat , asta e , macar mai pot circula 1 luna,de care chiar aveam nevoie in perioada asta a timpului.
Old 06-08-08, 16:04   #15
mike20
Seat Driver

Stage 5

mike20's Avatar

Member of:
[SEAT]

aaa..credeam ca ai mai mult de 1 luna suspendarea
mike20 is offline   Reply With Quote
Reply