va salut , am si eu o problema , azi am fost la politie sa-mi inmatriculez masina . e vorba de un seat achizitionat de la un autohaus din austria . am facut act vanzare-cumparare cu prorprietarul autohausului pe persoana fizica , mia dat certificatul , nr , cartea da autenticitate .
am platit tot ( taxa de mediu , chitante , am luat si nr rosii timp de 2 luni , etc ) am inregistrat masina pe numele meu la fist pt impozit , am fost si la rar , am carte , certificat de autenticitate .
acum vreau sa o inmatriculez , dar politaiul de la ghiseul inmatriculari nu a vrut sa mi-o inmatriculeze pe motiv ca in cartea masinii este trecuta alta persoana , nu persoana cu care am facut eu act vanzare-cumparare . si vrea act vanzare-cumparare intre persoana trecuta in carte si cel care mi-a vandut masina .
masina este adusa din belgia , cumparata de proprietarul autohausului cu care am facut eu act vanzare-cumparare .
acum eu ce sa fac ? este necesar acel act ? sa ma duc pana in austria nu prea asi vrea

)))
in acelasi timp , cand am fost eu la politie , mai era cineva tot cu aceiasi problema si i-a zis sa vina luni cand e seful de post , ca el nu semneaza asa cvea daca nu am acel act vanz-cump .
poate a mai trecut cineva prin asa ceva si poate da cateva indicatii . multumesc