Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 20-02-14, 20:44   #31
KAY_

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]
Default Re: asigurare prea mare

Quote:
Originally Posted by iulian2476 View Post
Multa lume caraghioasa pe aici. Am fost si m-am si intors fara nici o problema de pe unde am fost.
Multumesc celor foarte putini de pe aici pentru incurajare.
N au prin masina nimic sa verifice RCA dar au telefoane cu internet si intra pe acelasi site cunoscut de toata lumea sa verifice daca li se pare ceva suspect. anu trecut prin vara am intrebat treaba asta un amic politist la rutiera si asta mi a zis ,nu cred sa se fi schimbat ceva d atunci . ITP si daca e masina furata/radiata pot verifica dupa numar de inmatriculare din mers si cam atat .

Nu i mai credeti asa sofisticati ca nu suntem in Germania .
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 20-02-14, 21:08   #32
phaeton
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

phaeton's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SKODA]

Esti naiv.
Sambata noapte am fost oprit la un control de rutina, nu aveam nici un act al masinii asupra mea. A dat numarul prin statie si a primit absolut toate datele, proprietarul masinii, RCA, ITP, fara sa intrebe nimic. Era la geamul masinii mele.

Pentru alte curiozitati vedeti ca exista un forum, politisti se numeste. Aflati acolo tot felul de lucruri la care nu v-ati fi asteptat.
phaeton is offline   Reply With Quote
Old 20-02-14, 22:29   #33
KAY_

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Style in Motion]

Quote:
Originally Posted by phaeton View Post
Esti naiv.
Sambata noapte am fost oprit la un control de rutina, nu aveam nici un act al masinii asupra mea. A dat numarul prin statie si a primit absolut toate datele, proprietarul masinii, RCA, ITP, fara sa intrebe nimic. Era la geamul masinii mele.

Pentru alte curiozitati vedeti ca exista un forum, politisti se numeste. Aflati acolo tot felul de lucruri la care nu v-ati fi asteptat.
Pe mine personal ma cam iritati voi copii astia bagatori de seama habarnisti atotstiutori si sfatosi cu toata lumea cand postati asa siguri pe voi si va contraziceti cu citate din trairile si marea voastra experienta din domeniu asta cu 4 roti .

Forumu ala suprem te bate rau si zice asa :

Deocamdata politia nu are acces direct la bazele de date privind asigurarile. Dar pe viitor speram sa fie la fel cum s-a procedat ci ITP-ul.

Dispeceratele au posibilitatea sa verifice pe Internet valabilitatea politei RCA.

copy paste la niste postari dupa politisti.ro

Adica in dispecerat verifica pe internet RCA cum verifica tot romanu pe http://cedam.csa-isc.ro/ si nu e nimic sofisticat la mijloc cum probabil se intampla in mintea ta cand te au oprit .

Cred ca la metrou cand intrii ai inima in dinti !!!
KAY_ is offline   Reply With Quote
Old 20-02-14, 22:45   #34
phaeton
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

phaeton's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by KAY_ View Post
Pe mine personal ma cam iritati voi copii astia bagatori de seama habarnisti atotstiutori si sfatosi cu toata lumea cand postati asa siguri pe voi si va contraziceti cu citate din trairile si marea voastra experienta din domeniu asta cu 4 roti .

Forumu ala suprem te bate rau si zice asa :

Deocamdata politia nu are acces direct la bazele de date privind asigurarile. Dar pe viitor speram sa fie la fel cum s-a procedat ci ITP-ul.

Dispeceratele au posibilitatea sa verifice pe Internet valabilitatea politei RCA.

copy paste la niste postari dupa politisti.ro

Adica in dispecerat verifica pe internet RCA cum verifica tot romanu pe http://cedam.csa-isc.ro/ si nu e nimic sofisticat la mijloc cum probabil se intampla in mintea ta cand te au oprit .

Cred ca la metrou cand intrii ai inima in dinti !!!
De pe politisti.ro, ai dat copy paste la ceva, dupa ce te-ai contrazis cu mine.

Poate tu intri la metrou cu inima in dinti, eu nu prea am experimentat, dar de putinele ori cand am calatorit cu metroul nu am avut emotii.

Copiii astia habarnisti s-ar putea sa aiba ani de scoala cati nu stii tu sa numeri, colegule ingamfat cu greseli de ortografie.

Ma intereseaza prea putin unde si cum verifica ei, discutia era daca te pot sau nu verifica.
Eu am relatat o experienta care confirma ce am spus.

Incearca sa nu-ti versi frustarile si lipsurile acumulate cand ar fi trebuit sa le acoperi tocmai pe un forum si asupra unor persoane care s-ar putea sa ti-i le adanceasca definitiv
phaeton is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -