Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Colt Legislativ

Reply

Thread Tools
Old 19-09-11, 16:56   #1
Vladish

Stage 2

Default Permis Conducere

Nu sunt sigur daca am postat unde trebuie... Idea este ca in 2 luni fac 18 ani si ma gandeam sa ma apuc de scoala de soferi cam de pe acum ca sa dau de permis imediat dupa ce fac 18 ani. Numai ca dupa ce am vorbit cu un instructor auto mi-a spus ca dupa noul cod rutier, abia dupa 2 luni de la implinirea a 18 ani am voie sa dau de permis. Ma poate lamurii si pe mine cineva?
Vladish is offline   Reply With Quote
Old 19-09-11, 17:25   #2
cangri
Opel Driver

Stage 5

cangri's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Permis Conducere

Trebuie sa astepti.
cangri is offline   Reply With Quote
Old 19-09-11, 17:28   #3
Vladish

Stage 2

Quote:
Originally Posted by cangri View Post
Trebuie sa astepti.
Fa-ma sa inteleg, ce trebuie sa astept ? Trecerea a 2 luni dupa implinirea varstei de 18 ani ?
Old 19-09-11, 17:54   #4
nr529
VW Driver

Stage 2

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]
Talking Re: Permis Conducere

salut, poti sa te apuci de scoala cu 3 luni inainte de a face 18 ani dar nu o sa iti poti pune dosarul pana nu ai 18 ani inpliniti dar trebuie sa ai cartea de indentitate valabil (la uni expira cand la 18 ani la alti nu. de exemplu eu mai am C.i valabil pana in 2012) si sfatul meu e sa nu te duci la cea mai ieftina scoala de soferi ca , cat dai atata faci daca ma intelegi bafta

Last edited by nr529; 19-09-11 at 17:59.
nr529 is offline   Reply With Quote
Old 19-09-11, 18:05   #5
Vladish

Stage 2

Quote:
Originally Posted by nr529 View Post
salut, poti sa te apuci de scoala cu 3 luni inainte de a face 18 ani dar nu o sa iti poti pune dosarul pana nu ai 18 ani inpliniti dar trebuie sa ai cartea de indentitate valabil (la uni expira cand la 18 ani la alti nu. de exemplu eu mai am C.i valabil pana in 2012) si sfatul meu e sa nu te duci la cea mai ieftina scoala de soferi ca , cat dai atata faci daca ma intelegi bafta
Salut multumesc de ajutor, stiam ca pot incepe cu 3 luni inainte iar Cartea mea de identitate este valabila tot pana in 2012. Sa inteleg ca pot depune dosarul fix in ziua cand fac 18 ani ?(dau un exemplu)
Old 19-09-11, 18:54   #6
nr529
VW Driver

Stage 2

Member of:
[VW]
[PEUGEOT]

Da. mai conteaza si cand au astia timp sa te puna la oras de obicei dureaza 1 luna si cv daca nu sari la... daca intelegi. iar sfatul meu e sa faci chestionare pe drpciv.ro sau pe urssur.ro ca pe alte sit-uri nu sunt bune variantele de raspuns iti iei o carte de la editura national

Last edited by nr529; 19-09-11 at 18:57.
nr529 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-12, 23:01   #7
ionutpuff

Stage 4

ionutpuff's Avatar

Thumbs up Re: Permis Conducere

Hai sa te lamuresc eu . Legea zice in felul urmator : Poti sa dai de permis de la varsta de 18 ANI FARA 3 LUNI . INSA ! , nu poti sa sustii examenele . Tot ce poti sa faci in astea 3 luni pana faci 18 ani sunt 3 lucruri : Sa inveti si sa te duci la Cursurile de Teorie si sa faci orele de practica. Sfatul meu SA NU TE APUCI sa faci chestionare inainte . Pune mana si invata , dupa ce ai citit , o mai citesti o data. ( ideal 2 ori ) Dupa ce ai citit , faci chestiionarele din carte PE CAPITOLE , dupa ce le'ai facut ....dute pe directia regim permise de conducere si imatriculari a vehiculelor ( drpciv.ro ) iti faci un cont , il activezi si faci EXAMEN ONLINE . Este exact ca la sala. Sper ca ti'am fost de folos. Stima
ionutpuff is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -