![]() |
Permis Conducere
Nu sunt sigur daca am postat unde trebuie... Idea este ca in 2 luni fac 18 ani si ma gandeam sa ma apuc de scoala de soferi cam de pe acum ca sa dau de permis imediat dupa ce fac 18 ani. Numai ca dupa ce am vorbit cu un instructor auto mi-a spus ca dupa noul cod rutier, abia dupa 2 luni de la implinirea a 18 ani am voie sa dau de permis. Ma poate lamurii si pe mine cineva?
|
Re: Permis Conducere
Trebuie sa astepti.
|
Quote:
|
salut, poti sa te apuci de scoala cu 3 luni inainte de a face 18 ani dar nu o sa iti poti pune dosarul pana nu ai 18 ani inpliniti dar trebuie sa ai cartea de indentitate valabil (la uni expira cand la 18 ani la alti nu. de exemplu eu mai am C.i valabil pana in 2012) si sfatul meu e sa nu te duci la cea mai ieftina scoala de soferi ca , cat dai atata faci daca ma intelegi :D bafta
|
Quote:
|
Da. mai conteaza si cand au astia timp sa te puna la oras de obicei dureaza 1 luna si cv daca nu sari la... daca intelegi. iar sfatul meu e sa faci chestionare pe drpciv.ro sau pe urssur.ro ca pe alte sit-uri nu sunt bune variantele de raspuns iti iei o carte de la editura national
|
Hai sa te lamuresc eu . Legea zice in felul urmator : Poti sa dai de permis de la varsta de 18 ANI FARA 3 LUNI . INSA ! , nu poti sa sustii examenele . Tot ce poti sa faci in astea 3 luni pana faci 18 ani sunt 3 lucruri : Sa inveti si sa te duci la Cursurile de Teorie si sa faci orele de practica. Sfatul meu SA NU TE APUCI sa faci chestionare inainte . Pune mana si invata , dupa ce ai citit , o mai citesti o data. ( ideal 2 ori ) Dupa ce ai citit , faci chestiionarele din carte PE CAPITOLE , dupa ce le'ai facut ....dute pe directia regim permise de conducere si imatriculari a vehiculelor ( drpciv.ro ) iti faci un cont , il activezi si faci EXAMEN ONLINE . Este exact ca la sala. Sper ca ti'am fost de folos. Stima
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning