29-03-07, 02:01
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
legislatia germana-valabilitate numere de zoll
stie cin eva care e valabilitatea maxima a numerelor de zoll ( numerele rosii/temporare, din germania)
ma intereseaza problema, si n-am gasit pe nimeni sa ma lamureasca
p.s.: am vazut in ianuarie un a6 cu numere de zoll valabile pana in iunie, si mi-a incoltit o idee
|
|
|
30-11-07, 01:43
|
|
Stock
|
Re: legislatia germana-valabilitate numere de zoll
3 luni parca am vazut un bmw chiar ... care avea numere de tzol valabile 3 luni ....
|
|
|
30-11-07, 15:08
|
|
Stage 3
|
se pot lua pe 3 luni de acolo, costa vreo 600 de euro si dupa aia poti sa te duci sa le prelungesti cu inca 3, in total pe 6 luni te duce cam 1200 de euro + al 2-lea drum
|
|
|
01-12-07, 11:46
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
m-am lamurit intre timp...
450 de euro a costat prelungirea, si numerele le-a luat altcineva care a avut drum in germania, i-am dat toate actele, n-a mai fost nevoie sa merg si cu masina
|
|
|
04-02-08, 13:29
|
|
|
4Tuning International Member
  Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [4Tuning International] [KATANA TEAM] [Opel] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by zenmorph
se pot lua pe 3 luni de acolo, costa vreo 600 de euro si dupa aia poti sa te duci sa le prelungesti cu inca 3, in total pe 6 luni te duce cam 1200 de euro + al 2-lea drum
|
LMAO 600 de euro pe 3 luni? esti dezinformat amice.
3 luni - maxim 260 euro, numerele se pot prelungi (fara a trebui sa returnezi numerele vechi) dupa ce se achita taxa masinii MwSt. (este o taxa platita de nemti anual care se calculeaza in functie de norma de poluare si capacitate motor ... http://www.kfz-steuer.de/)
|
|
|
04-02-08, 16:05
|
|
General Supervisor
 Stage 5
|
mwst = tva, nu e nicio taxa anuala...
|
|
|
04-02-08, 20:45
|
|
|
  Stage 5
Member of: [Observator 4tuning] [4Tuning International] [KATANA TEAM] [Opel] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by aleks
mwst = tva, nu e nicio taxa anuala...
|
Steuer e taxa... si se plateste anual (mwst - ma´bad  )
|
|
|
05-02-08, 12:21
|
|
General Supervisor
 Stage 5
|
ok, multumesc pt informatie
|
|
|
07-02-08, 12:37
|
|
 Stage 4
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
620 euro m'a costat asigurarea si numerele pe 3 luni in frankfurt, acum 20 zile
|
|
|
08-02-08, 17:38
|
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Catalin_BMW
620 euro m'a costat asigurarea si numerele pe 3 luni in frankfurt, acum 20 zile
|
...scump nene, scump... Berlinul e mai ieftin  )
|
|
|
02-06-10, 17:10
|
|
Stock
|
Salutare tuturor. Am si eu o intrebare. Cum pot sa iau numere Tzoll pe 3 luni, dupa ce cumpar o masina de la proprietar? Doresc sa cumpar masina din zona Hamburg si sunt complet nelamurit. Daca are cineva timp sa imi spuna ce si cum, as aprecia foarte mult. Stiu doar ca trebuie HU/AU valabile la masina. Unde trebuie sa ma duc dupa ce cumpar masina sa iau numerele? Se poate rezolva totul intr-o zi? Multumesc anticipat.
|
|
|
02-06-10, 17:28
|
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by iulianz03
Salutare tuturor. Am si eu o intrebare. Cum pot sa iau numere Tzoll pe 3 luni, dupa ce cumpar o masina de la proprietar? Doresc sa cumpar masina din zona Hamburg si sunt complet nelamurit. Daca are cineva timp sa imi spuna ce si cum, as aprecia foarte mult. Stiu doar ca trebuie HU/AU valabile la masina. Unde trebuie sa ma duc dupa ce cumpar masina sa iau numerele? Se poate rezolva totul intr-o zi? Multumesc anticipat.
|
Trebuie sa mergi aici (se rezolva in cateva ore, poate si mai repede daca ai pe cineva acolo, s-ar putea sa iti ceara prezenta masinii pentru verificarea seriei de sasiu, deci atentie daca vei cumpara masina radiata):
Kfz-Zulassungsstelle
Führerscheinstelle
Großmoordamm 61
21079 Hamburg
Program:
Luni 08.00 - 17.30 Uhr
Marti 07.00 - 13.00 Uhr
Miercuri 08.00 - 13.00 Uhr
Joi 07.00 - 13.00 Uhr
Servus.
(daca ai nelamuriri cat esti acolo, da-mi un telefon si am sa incerc sa te ajut)
|
|
|
02-06-10, 21:28
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Marson
Trebuie sa mergi aici (se rezolva in cateva ore, poate si mai repede daca ai pe cineva acolo, s-ar putea sa iti ceara prezenta masinii pentru verificarea seriei de sasiu, deci atentie daca vei cumpara masina radiata):
Kfz-Zulassungsstelle
Führerscheinstelle
Großmoordamm 61
21079 Hamburg
Program:
Luni 08.00 - 17.30 Uhr
Marti 07.00 - 13.00 Uhr
Miercuri 08.00 - 13.00 Uhr
Joi 07.00 - 13.00 Uhr
Servus.
(daca ai nelamuriri cat esti acolo, da-mi un telefon si am sa incerc sa te ajut)
|
Multumesc mult. O sa fiu acolo luni, in jurul pranzului. Imi poti raspunde te rog la alte 2 intrebari:
1. La ce te referi cand spui sa am atentie daca e radiata masina? Oricum, o sa merg cu proprietarul probabil, altfel nu o cumpar, sa nu am surprize ulterioare.
2. La adresa aceasta rezolv totul( asigurare, numere, alte taxe etc)? Eu locuiesc in Danemarca si lipsa de birocratie de aici ma face sa sper ca la nemti e la fel
|
|
|
04-06-10, 09:18
|
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by iulianz03
Multumesc mult. O sa fiu acolo luni, in jurul pranzului. Imi poti raspunde te rog la alte 2 intrebari:
1. La ce te referi cand spui sa am atentie daca e radiata masina? Oricum, o sa merg cu proprietarul probabil, altfel nu o cumpar, sa nu am surprize ulterioare.
2. La adresa aceasta rezolv totul( asigurare, numere, alte taxe etc)? Eu locuiesc in Danemarca si lipsa de birocratie de aici ma face sa sper ca la nemti e la fel 
|
Daca masina e radiata si se cere prezenta ei in cadrul serviciului de inmatriculari va trebui sa achizitionezi numere de proba - 5 zile, pentru a deplasa masina (daca nu vrei zoll neaparat, cere si carte verde la numerele de 5 zile si poti sa vii cu ea asa spre Romania), daca vei cumpara de la handler, va avea el desigur numere rosii. Daca va merge si proprietarul cu tine atunci va fi ok, totul se rezolva la o singura adresa, Zulassungsstelle. Have fun.
|
|
|
10-11-11, 21:25
|
|
Stock
|
Salutare,
Ma poate ajuta cineva cu adresa exacta din Nurnberg de unde pot lua numere de Zoll pe 3 zile?
Multumesc anticipat!
|
|
|
|
|