![]() |
legislatia germana-valabilitate numere de zoll
stie cin eva care e valabilitatea maxima a numerelor de zoll ( numerele rosii/temporare, din germania)
ma intereseaza problema, si n-am gasit pe nimeni sa ma lamureasca p.s.: am vazut in ianuarie un a6 cu numere de zoll valabile pana in iunie, si mi-a incoltit o idee |
Re: legislatia germana-valabilitate numere de zoll
3 luni parca am vazut un bmw chiar ... care avea numere de tzol valabile 3 luni ....
|
se pot lua pe 3 luni de acolo, costa vreo 600 de euro si dupa aia poti sa te duci sa le prelungesti cu inca 3, in total pe 6 luni te duce cam 1200 de euro + al 2-lea drum
|
m-am lamurit intre timp...
450 de euro a costat prelungirea, si numerele le-a luat altcineva care a avut drum in germania, i-am dat toate actele, n-a mai fost nevoie sa merg si cu masina |
Quote:
3 luni - maxim 260 euro, numerele se pot prelungi (fara a trebui sa returnezi numerele vechi) dupa ce se achita taxa masinii MwSt. (este o taxa platita de nemti anual care se calculeaza in functie de norma de poluare si capacitate motor ... http://www.kfz-steuer.de/) |
mwst = tva, nu e nicio taxa anuala...
|
Quote:
|
ok, multumesc pt informatie :)
|
620 euro m'a costat asigurarea si numerele pe 3 luni in frankfurt, acum 20 zile
|
Quote:
|
Salutare tuturor. Am si eu o intrebare. Cum pot sa iau numere Tzoll pe 3 luni, dupa ce cumpar o masina de la proprietar? Doresc sa cumpar masina din zona Hamburg si sunt complet nelamurit. Daca are cineva timp sa imi spuna ce si cum, as aprecia foarte mult. Stiu doar ca trebuie HU/AU valabile la masina. Unde trebuie sa ma duc dupa ce cumpar masina sa iau numerele? Se poate rezolva totul intr-o zi? Multumesc anticipat.
|
Quote:
Kfz-Zulassungsstelle Führerscheinstelle Großmoordamm 61 21079 Hamburg Program: Luni 08.00 - 17.30 Uhr Marti 07.00 - 13.00 Uhr Miercuri 08.00 - 13.00 Uhr Joi 07.00 - 13.00 Uhr Servus. (daca ai nelamuriri cat esti acolo, da-mi un telefon si am sa incerc sa te ajut) |
Quote:
1. La ce te referi cand spui sa am atentie daca e radiata masina? Oricum, o sa merg cu proprietarul probabil, altfel nu o cumpar, sa nu am surprize ulterioare. 2. La adresa aceasta rezolv totul( asigurare, numere, alte taxe etc)? Eu locuiesc in Danemarca si lipsa de birocratie de aici ma face sa sper ca la nemti e la fel :D |
Quote:
|
Salutare,
Ma poate ajuta cineva cu adresa exacta din Nurnberg de unde pot lua numere de Zoll pe 3 zile? Multumesc anticipat! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning