pentru a putea omologa rollbar pe masina de strada, trebuie sa o inmatriculezi ca autovehicul de rally. Asta presupune proiect rollbar conform FIA (e o anexa in care e descrisa o cusca de protectie cu standard minim(tevi, marimi, coturi, puncte de sprijin, etc), care ar trebui respectata), lucrare facuta la un service autorizat pentru asa ceva(nu merge sa faci acasa pe genunchi, cu electricu sau cu autogenu), si pe langa rollbar...trebuie sa ai diverse alte chestii specifice rally.
Nu poti sa mergi la RAR si sa ceri sa iti omologheze doar rollbar-ul.
In legislatie nu scrie nicaieri ca nu ai voie cu rollbar.
Doar in cartea de identitate/certificat de inmatriculare e mentionat 'omologat artizanal' 'omologat autovehicul de raliu', ceea ce presupune automat prezenta elementelor specifice rally. (nu stiu daca scrie si elementele in parte, ca nu am vazut o asemenea carte de identitate inca).
Deci si prin urmare...daca nu ai in cartea de identitate a masinii, nu ai voie...la fel cum nu ai voie sa pui alt motor, alte jante, alte stopuri, servo-directie, servo-frana, sau mai stiu eu ce inventie...pentru pur si simplul fapt ca autovehiculul tau nu a fost omologat din fabrica (omologare de serie mare) cu asa ceva.