sper sa ajute membrii care au probleme cu societatile de asigurari(banuiesc ca orice conducator auto-moto care a avut un eveniment oricat de mic sau mare a trecut prin calvarul batjocoritor impus de acestea)si eu am avut probleme cu nishte mizerabili de agenti constatatori-directori si directorasi care m au plimbat vreme de 4 luni intre sedii service etc pana cand efectiv am intrat in colaps,e drept si eu am gresit ca am mers pe mana acestor nesimtiti,m am dus la service-ul recomadat de ei etc,ce sa va spun dezastru total,ca si durata ca si calitate a lucrarii si in final nici nu puteam sa imi iau masina din cauza firmei de asigurare care nu vroia sa plateasca...si tot asa
Din vorba in vorba am aflat de un birou care se ocupa exact cu "certatul" cu acesti nesimtiti,ideea e ca mi au rezolvat problema intr-o saptamana chiar daca nu i am mandatat de la inceput sa se ocupe de dauna mea si tot au rezolvat, si vreau sa vi recomand si voua,in caz ca aveti probleme dati le un telefon, gasiti datele de contact pe site ul lor
www.litigii-asigurare.ro
sper ca am postat unde trebuie si sper ca asta sa ajute pe toti cei in incurcatura
numai bine