Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 22-11-08, 20:07   #46
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]
Default Re: ce as putea sa-mi iau?

ia-ti corsa, 1.2 16v, parca asa era motorasu ala, Dar un peugeot 206 nu ti-ar placea, un hdi, cred ca gasesti in banii astia, un hdi....cred ca ar fi o alegere buna, masina nici prea mica, un motor exceptional zic eu, cu un reglaj, mergi destul cu un plin de motorina.

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 23-11-08, 00:06   #47
dreaq

Stage 5

dreaq's Avatar

Nici macar nu te uita la opel .. mai ales la astra . Ia-ti orice altceva . Nu ma crezi, du-te in orice reprezentanta opel si ai sa vezi cati vin cu probleme.
Old 23-11-08, 14:37   #48
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

deci nu zic ca opel nu are probleme ... dar pana la urma ce masina nu are probleme ? e imposibil sa nu aiba niciuna ... dar spre deosebire de multe marci mai necunoscute pisele sunt super ieftine in caz de doamne fereste ... oricum ... hotaraste`te odata ca acu vine moshu

RoByNeT is offline   Reply With Quote
Old 23-11-08, 17:21   #49
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Quote:
Originally Posted by RoByNeT View Post
deci nu zic ca opel nu are probleme ... dar pana la urma ce masina nu are probleme ? e imposibil sa nu aiba niciuna ... dar spre deosebire de multe marci mai necunoscute pisele sunt super ieftine in caz de doamne fereste ... oricum ... hotaraste`te odata ca acu vine moshu
unele au probleme mai rar altele mai des...pt ca in banii astia ar putea sa-si ia si o japoneza, care e recunoscuta pt rezistenta, o honda, mazda, toyota, etc. insa la astea cand te lasa ceva sa fi mai mult ca sigur ca nu iesi deloc ieftin! iar cu cat e mai veche cu atat gsesti mai greu piesa care-ti trebuie, si bineinteles la preturi S.F.
fasso is offline   Reply With Quote
Old 24-11-08, 21:40   #50
19tdi

Stage 5

19tdi's Avatar

Member of:
[Fiat]

cred ca la mine intarzie moshu putin cu cadoul ca nu are bani destui...oricum cred ca opel corsa o sa fie...ma gandesc la 1.4 16v coupe ca nu-mi trebe in 4 usi...
Old 24-11-08, 22:31   #51
Lymbutza

Stage 5

Lymbutza's Avatar

eu unu zic ca ar fi o graseala sa iti ei corsa , paote te atrage acum acum dar peste timp o sa simti nevoie de mai mult spatiu . Am obs ca toate lumea iti da ba o idee ba alta , dar nimeni nu a zis nimic de Solenza . Mai acum juma de an eram si eu ca tine , aveam 5000 de euro si nu stiam ce sa imi iau ; pana la urma ajunsesem la concluzia ca solenza ar fi cel mai bine si sincer daca nu era cu plecatul in germania chiar imi luam solenza . In primul rand arata mai bine ca loganu , in bani astia gasesti una cu aer si geamuri pe la 50.000 km . Oricum faci cum crezi tu ca e mai bine . Bafta !
Old 24-11-08, 22:32   #52
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lymbutza View Post
eu unu zic ca ar fi o graseala sa iti ei corsa , paote te atrage acum acum dar peste timp o sa simti nevoie de mai mult spatiu . Am obs ca toate lumea iti da ba o idee ba alta , dar nimeni nu a zis nimic de Solenza . Mai acum juma de an eram si eu ca tine , aveam 5000 de euro si nu stiam ce sa imi iau ; pana la urma ajunsesem la concluzia ca solenza ar fi cel mai bine si sincer daca nu era cu plecatul in germania chiar imi luam solenza . In primul rand arata mai bine ca loganu , in bani astia gasesti una cu aer si geamuri pe la 50.000 km . Oricum faci cum crezi tu ca e mai bine . Bafta !
si mai ieftin gaseste cu heliu si cartoane?
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 24-11-08, 22:35   #53
Lymbutza

Stage 5

Lymbutza's Avatar

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
ce va mai place mijtou . . . hai ca o dam in offtopic .
Lymbutza is offline   Reply With Quote
Old 24-11-08, 23:34   #54
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Quote:
Originally Posted by ionut_cluj View Post
genial ))))))))) pur si simplu genial))))))))))
fasso is offline   Reply With Quote
Old 01-12-08, 21:58   #55
AdiZeL

Stage 3

AdiZeL's Avatar

poate m-a ajutat topicu asta am citit toate posturile , urmeaza (mai sunt ceva luni ) sa imi achizitionez si eu o masina bugetul meu este deasemenea 4500-5000 euro , sunt incepator si altele . Eu m-am gandit la Opel Astra , astept un PM de la Robynet sa ma imi spuna daca pe la 5000 imi iau o masina bunicica si o sa ii zic eu cam ce vreau de la aceea masina .
Old 02-12-08, 18:41   #56
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

poti sa iti faci si tu un topic asemanator si iti dau acolo mai multe detalii ... si vorbesc pe ce stiu ca am si eu un opel astra si sunt foarte multumit de el ... si stiu cam tot ce se poate pe la el. cu defecte si +`uri ... deci te astept sa`mi dai link`ul spor
RoByNeT is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -