Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 13-11-08, 18:40   #16
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Default Re: ce as putea sa-mi iau?

Quote:
Originally Posted by 19tdi View Post
ionut: imi place fiat stilo dar am auzit numai pareri proaste despre el...ba ca pica partea ekectrica(cate un geam sa luminile din bord ) ba ca ar fi consumu prea mare la 1.6 (un prieten mi-a spus ceva de 14l/100 ceea ce mi se pare mult)
Da man, pica toate la el) eu in 90.000 de km n-am avut nici cea mai mica problema cu stilo (1,6... consum 5,5 afara si maxim 9 in oras), vad ca doar unii sunt "blestemati"

Official Porsche hater.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 13-11-08, 19:11   #17
LAZ'u

Stage 4

LAZ'u's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

Ionut_cluj, trebuie sa recunoastem ca totusi sunt destui blestemati cu Stilo, totusi parerea mea ar fi ca ar trebuii sa iti iei un 206 1.4 hdi,masina buna pt incepator,consuma putin, foarte practica, exact ce iti doresti!
LAZ'u is offline   Reply With Quote
Old 13-11-08, 21:44   #18
19tdi

Stage 5

19tdi's Avatar

Member of:
[Fiat]

ionut eu doar vorbesc din auzite ... ce am auzit despre stilo asta am spus..acum ca o fi asa sa nu ...

cat despre 206 1.4 hdi...ar fi perfecta masina...nu m-am gandit ca pot sa-mi iau pana in 4500 euro an bun...vad ca cu banii astia pot sa iau si din 2002 .. destul de bun anul...
Old 14-11-08, 00:00   #19
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Stilo daca nu te incanta varianta de 1.6 poti opta si la varianta de 1.4, 95 HP! in 3 ani cat am avut masina(cumparata noua in 2004, vanduta anul trecut) , n-am avut niciun fel de problema, fie ea electrica sau mecanica! stiu ca o sa-mi sara lumea in cap, insa VAG ar fi cea mai proasta alegere...bafta!
fasso is offline   Reply With Quote
Old 14-11-08, 00:05   #20
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

in banii aia ... cel mai bine un opel asta 1.7 dti sau 1.4 twin sport`u ... si frumoasa, si piese ieftine ... tu stii ... bafta
RoByNeT is offline   Reply With Quote
Old 14-11-08, 02:06   #21
iulian2476

Stage 5

iulian2476's Avatar

Subscriu la topicul de mai sus + Golf 4.
Cand iei o masina Sh te iei drept criteriu si cat s-a produs ca numar absolut din acel model. Aici exceleaza doua masini: Golf 4 si Opel Astra (nu ultimul model). La noi sunt mai multe Astra decat Golf 4 pentru ca nemtii au renuntat putin mai repede la Astra decat la Golf 4, plus ca au un pret mai mic acceptat de romanii care si-au luat la mana a II-a. Deci la astea 2 masini ai piese de schimb ieftine, dipsonibile, service-uri care accepta reparatii de tot felul la ele. Iar de faptul ca Golf 4 are la baza platforma de A4, si piese pe Skode, A3, Seat Leon, Golf 4 Variant (pana in 2006), Bora, etc, etc, este alt avantaj.
Dar nu 4500, e prea putin atat pentru Astra cat si Golf 4 ceva bun.
iulian2476 is offline   Reply With Quote
Old 14-11-08, 06:57   #22
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

crede`ma ca nu e asa putin ... cu 4500 daca stii la ce sa te uiti si unde sa te uiti ... iti iei asta buna ( prinzi un 2001 - clima/airco ) ... la golf 4 asa si asa ... e normal sa fie un pic mai mult deoarece e si mai calitativa sa zic asa

Old 14-11-08, 13:22   #23
19tdi

Stage 5

19tdi's Avatar

Member of:
[Fiat]

mai mult de 4500 de euro nu am cum sa strang....acela e punctu unde vreau sa ajung la 4500 de euro...momentan nu ii am pe toti...pana in sarbatori o sa-i am...daca nu intervine vreo problema...
pentru golf 4 4500 e destul de putin....un golf 4 bun pe benzina se vinde cam in 6000 la noi in tara..poate chiar si mai mult
19tdi is offline   Reply With Quote
Old 14-11-08, 17:50   #24
attila

Stage 3

attila's Avatar

sa ai grija ca nimeni nu-si vinde masina buna la un pret de nimic...
attila is offline   Reply With Quote
Old 14-11-08, 18:13   #25
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

la noi in tara ... masina buna sub 5000 de euro ... rar gasesti ( mai sunt si exceptii ... inscrisa )
Old 15-11-08, 09:58   #26
19tdi

Stage 5

19tdi's Avatar

Member of:
[Fiat]

pai pana la urma cred ca tot la logan raman....pentru ca stiu ca e masina cat de cat "noua" in banii astia...om trai si om vedea...oricum pana acum cel mai mult m-a atras loganul an bun km putini am intalnit oameni destui care sunt multumiti de "bolovanu" lor...plus ca intretinerea e destul de ieftine avand in vedere ca e dacie...
Old 15-11-08, 12:10   #27
wOlf_

Stage 2

wOlf_'s Avatar

vw polo (consum mic, masina fiabila, usor de intretinut) ?
wOlf_ is offline   Reply With Quote
Old 16-11-08, 16:43   #28
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by 19tdi View Post
pai pana la urma cred ca tot la logan raman....pentru ca stiu ca e masina cat de cat "noua" in banii astia...om trai si om vedea...oricum pana acum cel mai mult m-a atras loganul an bun km putini am intalnit oameni destui care sunt multumiti de "bolovanu" lor...plus ca intretinerea e destul de ieftine avand in vedere ca e dacie...
cum crezi tu ... insa parerea mea decat un logan mai bine te alegi cu un opel cat mai nou astra ... si la el sunt piese ieftine si consum micut daca te gandesti la un 1.4 twin sport ... cum crezi ...
Old 16-11-08, 18:35   #29
19tdi

Stage 5

19tdi's Avatar

Member of:
[Fiat]

astazi cand ma plimbam in oras am vazut un opel agila 2000 136000 km motor de 1.0 ....3700 euro neg....sunt multi km ce-i drept dar mi se pare destul de ieftin...
Old 16-11-08, 18:58   #30
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

parerea mea e ca nu sunt multi km daca cine a mers cu ea a ingrijit`o ... si ai fi surprins ... adica stii sigur dar aia sunt km foarte putini ... si iti spun 2 masini din vazute/si mers cu ele de peste 300000 km care merg ceas deci ... depinde mult si cine a mers cu ea spor la cumparaturi
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -