Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 16-11-08, 20:28   #31
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Default Re: ce as putea sa-mi iau?

da ma dar agila e naspa, no offence! adica pleci de la o clasa la alta...una e opel astra, fiat stilo, etc...iar alta e opel agila...
fasso is offline   Reply With Quote
Old 16-11-08, 21:56   #32
19tdi

Stage 5

19tdi's Avatar

Member of:
[Fiat]

dar nu urmaresc sa-mi iau o masina dintr-o clasa anume...vreau o masina buna in 4500 de euro...nu conteaza ca e opel corsa sau omega...sa fie o masina cu km putini an mai bun in care sa nu fiu nevoit sa bag bani in ea...iar intretinerea si consumul sa fie cat de cat pe buzunarul romanului...
acum tatal meu mi-a pus si problema stabilitatii...cat de stabila poate sa fie agila?!?...nu foarte stabila va dati seama...lucru asta a scazut mult interesul meu si al tatalui(normal ca nu o sa iau o curba cu 120 la ora dar nici nu vreau sa ies de pe carosabil (Doamne fereste)cand trece un tir pe langa mine)
Old 16-11-08, 22:10   #33
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

eu am inteles ce vrei tu exact. si parerea mea ti`am spus cel mai bine ca sa iti "satisfaca" toate dorintele astea = opel astra 1.4 twin
RoByNeT is offline   Reply With Quote
Old 16-11-08, 22:19   #34
Bmw_Rulllzzz

Stage 5

Bmw_Rulllzzz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[MERCEDES]

la agila sunt foarte scumpe piesele si se gasesc destul de greu (nu prea gasesti SH). cea mai buna alegere ar fi opel astra, masina buna (daca nu ai pretentii prea mari), ieftina, usor de intretinut. un raport f bun zic eu.
www.parbrizeonline.ro
Vanzari/Montaj/Garantie 24 de luni.
Bmw_Rulllzzz is offline   Reply With Quote
Old 16-11-08, 22:33   #35
fasso

Stage 5

fasso's Avatar

Quote:
Originally Posted by 19tdi View Post
dar nu urmaresc sa-mi iau o masina dintr-o clasa anume...vreau o masina buna in 4500 de euro...nu conteaza ca e opel corsa sau omega...sa fie o masina cu km putini an mai bun in care sa nu fiu nevoit sa bag bani in ea...iar intretinerea si consumul sa fie cat de cat pe buzunarul romanului...
acum tatal meu mi-a pus si problema stabilitatii...cat de stabila poate sa fie agila?!?...nu foarte stabila va dati seama...lucru asta a scazut mult interesul meu si al tatalui(normal ca nu o sa iau o curba cu 120 la ora dar nici nu vreau sa ies de pe carosabil (Doamne fereste)cand trece un tir pe langa mine)
am inteles ce urmaresti, insa in ce te vezi, intr-un agila sau intr-un astra?! adica depinde si de gustul tau, dar personal ti-am zis, agila e naspa!
fasso is offline   Reply With Quote
Old 16-11-08, 23:07   #36
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

mi-au mai rasarit ceva variante in creier: Honda HRV? Ford Fusion? Mazda 323? Asta, presupunand ca vrei sa ai o masina mai deosebita.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 17-11-08, 14:52   #37
19tdi

Stage 5

19tdi's Avatar

Member of:
[Fiat]

cred ca dintre astea 3 cel mai mult ma atrage fusion pentru ca e nemteasca si plus ca e ford(marca destul de raspindita la noi in tara ... ma refer la capitolul piese/service-uri)..acum ca sunt curios...honda hrv in 4500????

p.s. nu gasesc niciun fusion in 4500...decat adus din afara..si daca-l aduc din afara la banii astia se mai adauga inscrierea vreo 3-400 de euro in cel mai bun caz...deci depasesc bugetul
19tdi is offline   Reply With Quote
Old 17-11-08, 16:31   #38
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Quote:
Originally Posted by 19tdi View Post
cred ca dintre astea 3 cel mai mult ma atrage fusion pentru ca e nemteasca si plus ca e ford(marca destul de raspindita la noi in tara ... ma refer la capitolul piese/service-uri)..acum ca sunt curios...honda hrv in 4500????

p.s. nu gasesc niciun fusion in 4500...decat adus din afara..si daca-l aduc din afara la banii astia se mai adauga inscrierea vreo 3-400 de euro in cel mai bun caz...deci depasesc bugetul
ah, credeam ca 4500 sunt banii pt masina.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 18-11-08, 18:31   #39
Herbas

Stage 5

Member of:
[Fiat]

atunci incearca fiesta ca e mai ieftin decat fusion, si sunt masini foarte bune, eu unul am detinut una si am fost foarte multumit.
Herbas is offline   Reply With Quote
Old 18-11-08, 18:56   #40
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

deci ... din cate am inteles de la el ... fiesta nu prea i`ar conveni ca e micuta ... incearca un ford mondeo ... am vazut chiar eu azi unu cerea 4400 pe el si arata frumos masina ... pe afara km nu mai tin minte ... acum nu stiu ... dar tot spre astra m`as orienta

Old 18-11-08, 19:25   #41
Herbas

Stage 5

Member of:
[Fiat]

Zicea la un moment dat ca e incepator si ar fi recomandata o masina mai mica plus ca amintea si de o agila, si am presupus ca merge si pe ceva mai mic, plus ca fiesta e destul de mare la spatiul interior pt clasa ei, chiar se apropie de astra
Old 19-11-08, 00:06   #42
Hori
VW Driver

Stage 5

Hori's Avatar

Member of:
[VW]

vw polo, consum mic -> https://forum.4tuning.ro/showthread.p...26#post1873026
ia vezi ce parere ai, o idee iti dau, intotdeauna sa incerci sa iei cu mai putin decat ai deoarece niciodata nu sti ce cumperi, poate pica una alta si te trezesti ca ai banu fix si o tii in parcare pana mai faci cateva sute sa o repari, un sfat bun de luat in considerare, am patit`o si eu nu de alta zic, hai bafta!
Old 19-11-08, 14:17   #43
19tdi

Stage 5

19tdi's Avatar

Member of:
[Fiat]

imi convine fiesta si este una din variantele la care m-am gandit si eu...am spus ca nu-mi convine agila(mica si inalta) nu ca nu-mi convin masinile mici...cat despre acel polo...215.000 km...mult prea mult

am purtat o discutie cu parintii si am ramas ori opel corsa ori dacia logan...iar masina se va achizitiona dupa sarbatori ... mai bine mai tarziu decat niciodata .. pana atunci exploatez "tdi-u lu taticu"
19tdi is offline   Reply With Quote
Old 19-11-08, 22:25   #44
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

ma bucur ca te`ai hotarat. spor la "cumparaturi" si cati mai multi km spor.
Old 20-11-08, 08:15   #45
Laptiucu

Stage 5

eu m-as orienta pe logan dintre cele doua ... desi e logan e destul de fiabil si nu prea se strica.
ca aspect corsa desigur.
Laptiucu is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -