Quote:
Originally Posted by !41!
masini noi nu mi as cumpara niciodata decat daca as fi milionar in euro
second hand ai putea sa ti iei monstrii made in japan
supra rz sau honda nsx sau skyline r34 cu tot cu turbo si racing kit la oricare din ele
|
Salut... dezvolta un pic idea pls
Si eu sunt oarecum in proces de achizitie si ma nelamureste un pic parerea ta.. Nu sunt milionar(ca sa vezi:P), si tocmai de aia, la o masina sport NU m-as orienta la un SH .. prefer strang bani de ceva nou unde am garantie si sanse cat mai mici sa sparg o gramada de bani pe problemele unei masini sport SH in care s-a dat fara mila
Un r34(toate skiline-urile gtr sunt bi-turbo stock oricum) e vreo 40-50k dar daca se strica unul din cele 6 giroscoape sau computerul de bord indica ceva aiurea... sau pana si un surub daca s-a slabit si se intampla ceva.. sunt distrus
Pe langa faptul ca piesele sunt greu de gasit, probabil trebuie sa-mi comand si cativa mecanici/ingineri din japonia care s-o repare :P Am sunat la Nissan Romania si aproape ca nu stiau ca Skyline-ul e facut de Nissan
)
Adica.. sa presupunem ca as avea doar 50k, mi-as lua CLAR un evo X (cand apare) sau un evo iX nou... am 3 ani garantie totusi.
Daca as fi milionar (sau pe aproape) mai degraba mi-as lua ceva super exotic SH(un wiesman gt, lotus elise, 911 si n-as lua in calcul posibilele costuri ulterioare..
Si totusi - recunosc - nu ma pricep atat de mult si nici n-am avut foarte multe masini SH/noi ca sa pot face o statistica.. d'aia poate imi zici tu cum te-ai gandit.