Quote:
Originally Posted by sabb
salut!dispun de 8000eur max si sunt in dilema.Nu stiu ce sa iau,la mana a doua bineinteles!m-am gandit la un opel astra sau la un ford focus sau mondeo pe benzina!in oferte am vazut ca au cam multi km pe bord (peste 120000 in general) si nu stiu dak e avantajos cu atatia... si ziceti-mi si mie dak e mai bun diesel sau pe benzina si care rezista mai mult.. ca oferte diesel sunt mult mai multe!ce ma sfatuiti sa fac?
|
pai un diesel te duce mai multi km decat un benzinar.. si iti consuma si mai putin, si cu noile tehnologii de tdi-uri nici nu sta foarte mult in spatele unui benzinar.. deci daca faci multi km pe an atuncea sari pe un benzinar...
din cate vad tu ai vrea o masina de familie.. pai poti incerca fie un astra.. fie un focus... sau poti sa te uiti si la un golf IV ... eu zic sa nu te arunci pe masini din clasa lui mondeo, pentru ca la 8000 de eu nu prea gasesti ceva calumea.. eventual daca se vor scoate taxele si poti sa aduci din germania atuncea poate gasesti ceva ok...
daca tot vrei ceva mai mare, si esti dispus sa risti putin poti incerca un alfa 156.. gasesti destule oferte in 8000 de eu