Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
06-04-07, 23:23
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [FORD] [Echipa de sprijin]
|
Re: Ce masina sa-mi iau???
Atunci iati man o solenza si gata ai si piese ieftine tot ce vrei. oricum stilo arata mai bine decat focus dupa parerea mea si il iei si mai cu putini km si mai nou.
|
|
|
08-04-07, 23:06
|
|
Stage 5
Member of: [RENAULT] [Opel] [VW] [SUBARU]
|
mai bine o astra!
diesel-ul da tine mai mult dar nu o sa "te ingropi" cu masina aia,nu "te casatoresti"cu ea ci...ci o tii pt un timp,nu?mare diferenta dintre diesel si benzina nu prea este,parera mea!
08-04-07, 23:10
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
am de vanzare un opel astra ! pret : 8000 negociabil ( e f speciala masina , daca te intereseaza bag poze si alte detalii )
|
|
|
08-04-07, 23:12
|
|
Stage 2
|
dolb ia baga poze...si interioru pls
|
|
|
08-04-07, 23:16
|
|
Stage 2
|
in ultimul timp au aparut multe modele la banii astia..as face un top ce as prefera eu dintre ele...
focus
astra
golf
stilo
fabia
logan
nu ma intereseaza k de golf zic multi k e cea mai tare da pur si simplu nu-mi place asa mult(foarte putin)...focusu mi se pare super la design si cred k merita..la fel si astra
pana la urma ce ziceti sa iau din astea?? specific pe benzina o sa iau!
|
|
|
09-04-07, 00:31
|
|
Stage 5
|
precizez ca atunci cand am facut pozele masina a fost murdara!
OPEL ASTRA 1.7 DTI , 110 - 115 cp ( ceva pe acolo , nu stiu sigur ce si cum, asa a venit din germania )
import germania 2006 ( rulata in franta )
118 . 000 km
an 2003
navi + tel, klima manuala, geamuri electrice, tempomat ( sau pilot automat ), comenzi pe volan, CD player + 4 boxe ( + inca 2 boxe nemontate .. )
angel eyes , stopuri, eleron, pleoape
masina este foarte intretinuta si nu prezinta multe zgarieturi si nici zgarieturi majore ( are doar pe bara din spate 3 zgarieturi,, ATAT ) asa cum am mai spus, foarte ingrijita, accept orice test autovit sau reprezentanta opel !
pret: 8000 negociabil ( e masina de suflet, si ma despart cu greu de ea, dar am nevoie de bani pentru avans la un astra nou twintop ) .. alte detalii , ma anunti
|
|
|
09-04-07, 00:46
|
|
Stage 2
|
arata bine masina dar nu cred k o sa imi iau eu masina doua luni de aq in colo...si probabil o sa o vinzi!o sa-mi iau cam prin iunie/iulie si sper sa gasesc ceva bun
|
|
|
09-04-07, 00:47
|
|
Stage 2
|
cei care mai aveti masini de vanzare compatibile cu cerintele mele anuntati-ma pls!
|
|
|
09-04-07, 00:50
|
|
Stage 5
|
bai eu sunt disperat sa o vand ( nu ca ar avea ceva ).. doar ca trebuie sa dau repede avansu la masina aia ca se apropie vara si vreau sa prind vara cu cabrio ... iar masina nu am avut sanse sa o vand, cand am lasat anunt pe autovit m-au sunat 15 din care 2 m-au sunat doar sa imi spuna cat de frumoasa e ( vai sunt flatat ), iar alti 3 mi-au zis ca sigur o cumpara si nu s-au mai prezentat, restul doar au palavragit!
|
|
|
09-04-07, 01:00
|
|
Stage 2
|
masina e si frumoasa si atat de puternica incat sa ma satisfaca pe mine da e faza k eu nu pot lua acum decat peste doua luni...plus k dak ai pretul negociabil e un avantaj pt mine dar nu dispun momentan decat de 3000e :P si doar peste 2 luni o sa fac rost de inca 5000
|
|
|
09-04-07, 01:14
|
|
Stage 5
|
pai fa si tu rost acolo ca nu stiu daca o mai ia cineva sau nu ! ( bine ca nici nu prea m-a interesat, dupa cum vezi nu am afise in geam, si nici nu intentionez )
|
|
|
09-04-07, 01:14
|
|
Stage 5
|
o sa te astept, si putem sa facem in felul urmator: dai 3000 - 4000 acu, si mai dai restul peste o luna, facem acte la notariat tot
|
|
|
09-04-07, 01:16
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by sabb
masina e si frumoasa si atat de puternica incat sa ma satisfaca pe mine da e faza k eu nu pot lua acum decat peste doua luni...plus k dak ai pretul negociabil e un avantaj pt mine dar nu dispun momentan decat de 3000e :P si doar peste 2 luni o sa fac rost de inca 5000
|
crede-ma ca l-a satisfacut pe un prieten care are golf 4 1.9tdi 131 cp .. si mi-a zis ca se apropie destul de bine de aia si ca se infige nemaipomenit, iar masina chiar are viata in ea! iti mai zic k am schimbat o gramada la ea: placute, rulmenti , kit de distrib, tot tot tot ! si inca ceva: capota a fost vopsita DEOARECE AU SARIT PREA MULTE PIETRE PE EA si era mai mult luata vopseaua ... decat sa fie alba dar nu am avut nici un incident cu ea de cand am luat-o !
|
|
|
09-04-07, 01:39
|
|
Stage 2
|
eu nu pot sa fac aq rost de mai mult de 3000 k nam de unde...oricum taikmiu ma finanteaza
|
|
|
|
|