Quote:
Originally Posted by cruizer11
Ai putea sa mergi pe un Volvo S40,masina frumoasa si fiabila,daca nu pe ceva nemtesc.Masinile japoneze sunt iar o afacere profitabila si de ce nu si cele coreene.
Fordurile stiu ca nu sunt prea fiabile in general,si au multe probleme legate de calitate.
|
Ai avut tu mondeo cumva generatia asta despre care vorbeste sa sti ca nu ii fiabil ca nu ii calitativ?
Hai sa vedem ca interior, ziceai volvo da? pai care are interiorul mai frumos si mai incapator S40 sau Mondeo?
Eu ca posesor de Mondeo insa modelul meu ii din 94 singura diferenta intre al meu din 94 si modelul despre care ii vorba din 98 ii foarte mica( partea frontala difera farurile si interiorul ii 2% mai stilizat asta la breack ca la hatch si sedan difera stopurile spate)
Ca motorizare cel de 1.8 TD de la ford de 90 este foarte ok si consum si nici nu-i vreo putoare de Logan (cum vedeam ca recomanda cineva mai sus)
La capitolul stabilitate sta incredibil de bine are o tinuta de drum impecabila.
Preturile la piese poate sunt mai scumpe ca la alte modele insa la volvo nu cred ca sunt chiar ieftine cum ziceai.
Fiabilitate slaba si calitate proasta? Amice te inseli amarnic.. Masinilea astea sunt sincer foarte reusite , nu te lasa in drum, calitatea materialelor din interior este foarte buna pentru ani ei, dotarile la fel sunt foarte bune , comenzile asezate intr-un fel in care nu te obosesti sa folosesti stiu eu ce.
Intradevar sta prost la capitolul tabla(segmenti la aripile spate si unele la usi in partea de jos) insa daca masina ii intretinuta nu ai treaba.
Spatiu interior la Break este imens, am avut breack mondeo stiu ce inseamna tot 1.8 TD.
P.S Eu iti recomand cu caldura acest model de Mondeo.
P.S 2 Poate vedeti semnatura cum, ca imi vand masina (Mondeo) o vand pentru ca vreau sa achizitionez tot un Ford tot Mondeo (desi aveam avioane in cap cu Vw Passat, Bmw E46) raman pe Ford pentru ca stiu de ce nu m-a facut niciodata de ras nicaieri sau sa ma lase balta cand mi-e lumea mai draga.
Of mult am mai scris