Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 24-08-06, 23:43   #76
dreamer

Stage 5

dreamer's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Intrebare!

Cred ca o sa raman la Astra tinand cont ca e mai ieftina,mai usor de intretinut,si e prima mea masina.
Oricum exista o problema,vanzarea casei intarzie din motive neinteresante deci automat si achizitionarea masinii
Eu sper ca totusi problema sa se rezolve cat mai repede sa pot urma pasul care mi l-am propus.
Old 25-08-06, 10:16   #77
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by dreamer View Post
Cred ca o sa raman la Astra tinand cont ca e mai ieftina,mai usor de intretinut,si e prima mea masina.
Oricum exista o problema,vanzarea casei intarzie din motive neinteresante deci automat si achizitionarea masinii
Eu sper ca totusi problema sa se rezolve cat mai repede sa pot urma pasul care mi l-am propus.
aaa si daca e prima masina ASTRA mai are un + fata de golf! SERVOTOTAL !!.. se manevreaza muuuuult mai usor decat golfu, leonu, fabia etc..pana la panda ( asta are si cityservo a drq )

dolb is offline   Reply With Quote
Old 25-08-06, 14:50   #78
dreamer

Stage 5

dreamer's Avatar

Member of:
[VW]

Pai majoritatea masinilor Fiat au cityservo si Ibiza are.
Chestia este ca atunci cand revine treaba cu casa s-ar putea sa dispun de mult mai multi bani dar oricum mai mult de 10k nu are sens sa bag in masina pt ca e prima mea masina in primu rand,in al doilea...pt ce?
dreamer is offline   Reply With Quote
Old 25-08-06, 18:28   #79
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

o sa vezi tu ! pun pariu ca o sa faci exact ca mine ! cand mi-am luat tico am zis aa asta e masina..ma fac de ras! iau ASTRA..ca e mai impunatoare..acu nuj la fel zic astra? toata lumea are ( desi cand aveam eu nu erau la mine in oras modele d'astea ) .. acu vreau ori decapotabila ori 320 D .. si cand o sa am .. o sa vreau touareg sau altceva intelegi ?
Old 26-08-06, 02:28   #80
dreamer

Stage 5

dreamer's Avatar

Member of:
[VW]

Frate e prima mea masina,trebuie sa gandesc logic ca oricati bani as avea nu are sens sa imi i-au nush ce masina...trebuie sa imi impun sa nu dau mai mult de 10k chiar daca dau 10k pe masina si mai bag 10k altfel tot e altceva
dreamer is offline   Reply With Quote
Old 15-10-06, 11:05   #81
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

daca stau sa ma gandesc .. un 206.. te duce foarte ieftin ( in germania ); o aduci acasa cu maxim 7000 euro si ti-o faci cum vrea porumbelu tau ; cheers !
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -