Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
15-08-06, 22:12
|
|
Stage 2
|
Re: Intrebare!
fiat grandepuntooooo !!!!!
|
|
|
16-08-06, 11:51
|
|
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Imi place Fiat-ul ala dar e in jur de 15000 si mmmmm nu merge ca am spus ca mai mult de 10000 nu dau nu ca nu as avea,am dar am altele de facut cu ei...
Cred ca am gasit pe cineva sa imi aduca masina...si btw vanzarea casei se apropie deci si cumpararea masinii....
|
17-08-06, 10:04
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
  Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
fiti ma seriosi! .. fiat ?!?!  gieezas
|
|
|
17-08-06, 10:14
|
|
Stage 2
|
OPEL ASTRA 1.7 DTI - 120 CP ??? 120CP DTI ? modelul ala are 55kw deci cam 72cai.
in romania suntem inabusiti de masini germane. Macar daca ar fi bune.
Fiatu ala are pe langa calitate (cine cunoaste stie) si stil. Ceva ce opelul tau nu o sa aiba niciodata.
|
|
|
17-08-06, 15:29
|
|
 Stage 5
|
Opel-ul lui am vazut la al topic ca are nush ce cip,asa e cumparat de afara si 120 e scris apasat deci ar trebui sa iti dai seama ca nu astia sunt caii stock ai masinii.
La Fiat nu ma bag ca nu am fonduri de asa,imi place Grande Punto dar atat,raman la placut!
|
|
|
17-08-06, 20:49
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dreamer
Opel-ul lui am vazut la al topic ca are nush ce cip,asa e cumparat de afara si 120 e scris apasat deci ar trebui sa iti dai seama ca nu astia sunt caii stock ai masinii.
La Fiat nu ma bag ca nu am fonduri de asa,imi place Grande Punto dar atat,raman la placut!
|
merci pentru explicatie ! unii nu isi dau seama
|
|
|
17-08-06, 20:50
|
|
  Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dany_cta
OPEL ASTRA 1.7 DTI - 120 CP ??? 120CP DTI ? modelul ala are 55kw deci cam 72cai.
in romania suntem inabusiti de masini germane. Macar daca ar fi bune.
Fiatu ala are pe langa calitate (cine cunoaste stie) si stil. Ceva ce opelul tau nu o sa aiba niciodata.
|
1. domnuu.. 75 de cai are stock !
2. fiat ? nu as compara cu opel .. sincer ! vorbeste si tu daca stii cu adevarat ! .. sau macar daca ai mers cu ambele . Eu cunosc multe masini si ca performante si ca design si sincer nu ar da nimeni banii pe un fiat care se strica in locul unui opel astra sport !
Last edited by dolb; 17-08-06 at 20:52.
|
|
|
17-08-06, 23:15
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by dolb
1. domnuu.. 75 de cai are stock !
2. fiat ? nu as compara cu opel .. sincer ! vorbeste si tu daca stii cu adevarat ! .. sau macar daca ai mers cu ambele . Eu cunosc multe masini si ca performante si ca design si sincer nu ar da nimeni banii pe un fiat care se strica in locul unui opel astra sport !
|
nu fi tu chiar asa sigur ca fiatul se strica asa usor.nu mai e ceea ce a fost,mai ales punto.se stie ce renume are opelul chiar si in germania,tocmai de aceea nu e de mirare pretul f mic de revanzare,cel second-hand  .
scuze de off-topic
|
18-08-06, 00:03
|
|
  Stage 5
|
da ma crezi ce vrei ! nu ma complic oricum nu vei intelege
|
|
|
18-08-06, 00:15
|
|
 Stage 5
|
Frate ceea ce conteaza e ca nu am bani de Grande Punto chiar daca imi place,tehnic nush dc e in stare si e prea nou sa zica cineva ca s-a bulit,nu are cum asa rpd!Si inca ceva ce conteaza e ca prefer Golf in loc de astra,cred ca si Dolb ar fi de aceeasi parere chiar daca are Astra...mai ales ca am optat pt cel de 150 de cai diesel...acum sa vad cat de greu o fi sa dau de unul d'ala bun si ieftin  cam greu,nu?
P.S. Nu va certati pe topicul meu,aici discutam si ne sfatuim,adk ma sfatuiti,suntem ca o mare gasca de prieteni
|
|
|
18-08-06, 00:22
|
|
 Stage 5
|
Quote:
fiti ma seriosi! .. fiat ?!?!  gieezas
|
scuze pt mesaj...reply meu nu era un atac la persoana,dar m-a deranjat atata desconsideratie pt fiat,si am considerat ca in necunostiinta de cauza.nici o amarata de dacie nu merita un reply ca si cel citat de mine aici.
golful tdi de 150 cp are performante destul de bune,dar sunt mai rare,pt ca au aparut spre sfarsit,inainte sa apara golf mk5.atentie ca tot mai multe masini sunt aduse de dincolo care nu afiseaza pe bord km reali.
|
|
|
18-08-06, 00:33
|
|
 Stage 5
|
Stiu frate mi-e tira rau de chestia asta cu km...
Nu merita Fiat-ul asta dar oricum prefer Golf si in loc de Fiat...
|
|
|
18-08-06, 09:56
|
|
 Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
merci pentru explicatie ! unii nu isi dau seama 
|
scuzati de offtopic dar totusi cum ai ajuns la cifra asta de 120 cp ? Ai facut un test dyno ? Mi se pare incredibil o creste de 45cp printr-un simplu cip.
18-08-06, 10:01
|
|
 Stage 5
|
Daca treci peste "problema" cu Fiat,care d.p.d.v. al fiabilitatii e pe aceeasi treapta cu masinile europene,poti sa-ti iei un Punto II HGT.Motor de 1.8 de Alfa Romeo,130CP,8.6 sec 1-100km/h,205 km/h vmax si-ti garantez ca nu-ti sta in cale nici un TDI.Sunetul e de Alfa (deci te unge la suflet).Nu vorbesc prostii ca am avut Punto II de 1.2 80CP si am mers si cu HGT si stiu multe despre el.Uite aici link www.puntopower.com!
Domnule "dolb",daca nu stiai iti spun:Opel are aproape toate motoarele diesel de la grupul Fiat,mai precis cele mai bune dieseluri pe care le-a avut Opel vre-o data,cat despre cele pe benzina iti spun ca unele dintre ele sunt Isuzu (te incanta???),deci mai usor cu Fiat-ul.Acum am Golf V si diferentele de calitate fata de Fiat nu sunt ca de la cer la pamant cum cred unii...
|
18-08-06, 10:21
|
|
 Stage 5
|
subscriu la ce a zis domnul "GTI"  cu o completare:
motorul diesel de la opel vectra 1,9 CDTI 150 cp cat si cel de 1,3 CDTI de 75 cp de pe opel corsa si agila sunt cele din grupul fiat,adica 1,9 JTD 16V intalnit pe alfa romeo 159 de exemplu,si 1,3 Multijet de pe Fiat Punto si Panda.Iar motorul 1,3 multijet a primit nenumarate premii internationale ca fiind cel mai bun la clasa sa.motoarele diesel de productie proprie opel sunt cele DTi adica cele 1.7,2.0 si 2.2 (ultimele 2 fiind inlocuite recent).
(scuze de off-topic)
@dreamer: poti verifica nr de km reali a unei masini pe care te-ai hotarat pe un tester.sunt in bucuresti testere + ca poti vedea eventuale defectiuni de ordin tehnic.
|
|
|
|
|