Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 18-08-06, 13:19   #46
dreamer

Stage 5

dreamer's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Intrebare!

GTI ai vaz cam cat consuma ala micu'?Oricum nu mi se par cifre corecte pt ca in oras cica ar fi cel mai mic consum...ar fi ceva ca fuge,dar fuge si benzina...asa la diesel nu fuge in halu' ala.
Si Golf-ul ala de 150 eu zic ca il pot duce in 170-180 cp...Oricum tentant si Punto ala ...
Mai astept opinii in legatura cu masini in banii astia,orice opinii!
Old 18-08-06, 14:12   #47
tfsi

Stage 5

tfsi's Avatar

ar mai fi multe optiuni dar depinde ce iti doresti,si dieselul mananca destul in oras,dar isi ia revansa in afara...trebuie sa te gandesti si la ce folosesti masina si unde.o optiune pe benzina ar fi si un renault clio sport varianta de 172 cp sau chiar de 180.am vazut la vanzare in romania in jur de 10.000 de euro.
Old 18-08-06, 14:16   #48
dreamer

Stage 5

dreamer's Avatar

Member of:
[VW]

Ar fi o varianta ala dar mananca de ma omoara,mai ales ca circul mai mult in oras decat afara...asa ca diesel-ul eu zic ca e mai bun si mai economic...Benzina nu ma tenteaza ca scade acu drastic in oras...
dreamer is offline   Reply With Quote
Old 18-08-06, 23:19   #49
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

75 gandeste si tu ! e made in Germany
dolb is offline   Reply With Quote
Old 18-08-06, 23:20   #50
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Domnule GTI .. daca nu stiai Opel are majoritatea motoarelor de la Isuzu ! nu vorbi in necunostinta de cauza
Old 18-08-06, 23:21   #51
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by dreamer
Ar fi o varianta ala dar mananca de ma omoara,mai ales ca circul mai mult in oras decat afara...asa ca diesel-ul eu zic ca e mai bun si mai economic...Benzina nu ma tenteaza ca scade acu drastic in oras...
GOLF nene ! azi am condus unu de 150 cp rupe tata nici nu trb sa apesi acceleratia prea tare si se infige de rupe !
By the Way: logic k as alege golf in loc de astra trb sa fi prea idiot sa faci greseala asta

Old 19-08-06, 13:02   #52
dreamer

Stage 5

dreamer's Avatar

Member of:
[VW]

La golf cred ca raman dar problema ti-am zis care e ca se gasesc cam greu si sunt si cam scumputze...dar zic ca merita,consumu cam cat sa fie asa stock pentru eu am de gand sa ii pun chip,evacuare si alte nebunii nu conteaza asta acum,trebuie sa il am intai...
Alte variante diesel in banii astia nush care ar mai fi,benzina nu prea ma tenteaza am zis dc mai sus...
Pana la urma ar merge si unu de 130 si cu cip sa il duc in 160-170...dar vreau 6 trepte neaparat.
Old 20-08-06, 02:15   #53
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

cel mai bine in 6 trepte ! trust me .. rupe rau de tot asfaltu
Old 20-08-06, 03:51   #54
Eugen_TL
Renault Driver

Stage 5

Eugen_TL's Avatar

Member of:
[RENAULT]

o masina diesel ca sa merite trebuie sa o tii mai mult de 100.000 km.. altfel diferenta aia de la benzina la diesel o dai degeaba..nu-ti recuperezi banii ... face-ti calcule is ve-ti observa daca se merita sau nu un diesel..depinde cat circulati ...cum .. ..
Old 20-08-06, 14:01   #55
tfsi

Stage 5

tfsi's Avatar

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
cel mai bine in 6 trepte ! trust me .. rupe rau de tot asfaltu
la motoarele si masinile de care vorbiti voi daca ai 6 trepte sau 5 trepte nu inseamna ca rupi asfaltu,cele cu 6 trepte nu merg mai tare decat cele cu 5 trepte.demultiplicarea treptei a 5 cu a 6 nu difera mult.viteza a 6 este oferite pt viteza de croaziera la un consum mai mic decat treapta a 5 la aceeasi viteza.

numai bine!
tfsi is offline   Reply With Quote
Old 20-08-06, 14:15   #56
dreamer

Stage 5

dreamer's Avatar

Member of:
[VW]

M-am interesat un pic aseara si alea cu 6 trepte sunt incepand cu 2003,deci mai scump...sper sa ma incadrez.Am inteles si ca motorul de 90 cp ala diesel dp golf e cel mai fiabil si mai bun dintre astea toate...
Old 20-08-06, 17:19   #57
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

cam asa e cum zici tu nu difera... doar ca nu o turezi atat de mult insa eu ma refeream la 131 6 trepte pentru ca asa stiu ca sunt majoritatea..si nu treptele "rup asfaltul" .. caii si cuplul o fac ( la asta ma refeream)
Old 21-08-06, 02:01   #58
dreamer

Stage 5

dreamer's Avatar

Member of:
[VW]

Mai ma interesa si pe mine sa aflu cateva scoruri la anumite articole de pus pe masina...cum ar fi bad-boy hood,stopuri cu led si celelalte vb altadata,probabil cand oi avea masina...
Old 21-08-06, 13:07   #59
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

trb sa ai ceva bani ! scorurile sunt cam maricele ( 7 mil pt stopuri ..etc ) .. daca vrei sa iasa ceva frumos si la bani putini cel mai bine iei piesele din germania
Old 21-08-06, 14:51   #60
dreamer

Stage 5

dreamer's Avatar

Member of:
[VW]

Daca sunt d'alea cu led nu mi se pare extraordinar de mult 7 mil,makr sa gasesc...Si cu bad-boy hood ala cam la cat se invarte?
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -