Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 05-04-06, 15:27   #31
alex_102

Stage 5

alex_102's Avatar

Default Re: Pisicutza sau Opel Calibra

Am vazut o calibra facuta muci-muci-muci la un impact frontal cu un clio.. si clio avea comp. motor praf dar locurile erau ok. Acum spune-mi ca e clio masina solida ca nu te cred.
Daca nu ai inteles pana acum, aparentele inseala. Gandeste-te ca marca Renault a ajuns sa produca autoturisme foarte sigure, lucru demonstrat si la crash-test-uri (cinci stele, remember?
Am fost intr-un accident cu calibra in care am demolat practic o masina, iar a mea nu avea mai nimic. In acelasi context as vrea sa mai amintesc si faptul ca o cunostiinta de familie s-a rasturnat pe autostrada Bucuresti-Pitesti cu un Opel calibra la viteza de 140 - 150 km\h. In masina erau 3 oameni si o gaina ) Nimeni nu a patit absolut nimic, iar dupa ce au repus masina pe roti a plecat cu ea acasa!

Oricum urmez exemplul lui AR99BMW care si-a vandut pisica si si-a pierdut interesul pentru acest topic... si eu mi-am vandut calibra si sincer... n-are rost sa mai postez ca o cam fac degeaba!

Mult succes la cumparaturi !!!

http://www.americanmusclecars.ro/
alex_102 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 16:02   #32
DnI

Stage 5

DnI's Avatar

Member of:
[Moderators]

o faci degeaba nu mai posta ! atata timp cat nu au avut calibra nu au ce discuta punct.
DnI is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 16:11   #33
bobocel

Stage 5

dar tu ai avut pisik?
bobocel is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 16:12   #34
bobocel

Stage 5

daca tu imi zici ce spectacol ai putea sa faci cu o calibra imi iau si eu una!
Old 05-04-06, 16:37   #35
DnI

Stage 5

DnI's Avatar

Member of:
[Moderators]

nu am avut si nici nu o sa-mi cumpar, dar nici nu am zis ceva aiurea legat de bmw...

daca te intereseaza spectacolul sa-ti rupi masina atunci gooo... BMW zi asa de la inceput.
DnI is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 17:31   #36
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

eu la concluzia cu calibrele care nu scot suta nici in 10 secunde am ajuns dupa ce am vazut cate ca sa cumpar. cam 4 din 5 mergeau prost-prost.
calibra a avut super motoare si super cutii!!! motoarele au fost niste mici minuni tehnologice pentru vremea aia - foarte usoare! in rest, interior de vectra, zdranganeli, faruri care nu prea lumineaza si alte chestii marunte care te fac sa ti se cam taie...
dmx, vin pe la elena peste o saptamana... iesi la o bere?

Last edited by teddy; 05-04-06 at 17:35.
teddy is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 18:16   #37
aR99bMw

Stage 5

e o discutie ce poate continua la nesfarsit.....

dar......totusi e vorba de OPEL .....
aR99bMw is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 18:54   #38
bobocel

Stage 5

intradevar... spectacol nu inseamna neaparat sa strici masina... ca doar e bimmer
Old 05-04-06, 21:19   #39
pRec1s1oN^^

Stock

pRec1s1oN^^'s Avatar

Si ce vroiam sa va zic un Bmw bun as gasi pe la 5000 , 5000 si ceva si daka are peste 150 de mii la bord nu e cam omorata cam pana la tine motorul la pisicutza pana trb segmentat ??????
pRec1s1oN^^ is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 21:23   #40
pRec1s1oN^^

Stock

pRec1s1oN^^'s Avatar

Uitatzi aici Link la ce m-am gandit eu si ziceti-mi o parere plz http://www.***********/masini/bmw/318...DESC&offset=45 si datzi la nr 54
pRec1s1oN^^ is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 23:34   #41
mihaitzaa

Stage 5

mihaitzaa's Avatar

Member of:
[BMW]

salutare...am avut o calibra turbo...ce de la avatar...iar acum am o pisicutza 318 is...motor mic...faza e urmatoarea...piesele le iei cam la aceeasi bani insa diferenta este ca la o calibra le cumperi ceva mai des...mai ales daca e turbo si te papa la tot tot tot...cat despre pisicutza...e ceva mai fiabila...si pare o masina cu mai multa baza decat se poate pune pe o calibra...singurul lucru ce ridica o calibra in fata unei pisicutze e aerodinamica...fiind cea mai aerodinamica masina pana in anul 2003 cand a aparut un lexus....concluzia....Cumpara'ti BMW (mai e in plus si distractia cu tractiunea spate)
mihaitzaa is offline   Reply With Quote
Old 06-04-06, 10:22   #42
cosmin_meme

Stage 5

cosmin_meme's Avatar

salutare.in calitate de fost posesor de calibra pot spune ca preturile nu sunt foarte mari.sunt cateva care au preturi mai ridicate dar cama atat.punctul slab este tabla la modelel 1990-1994decembrie..dupa sunt galvanizate.eu am avut 16v,facea suta sub 10secunde.am avut noroc...am vazut si ce poate pisica...nu sunt de acord ca pisica e mai rezistenta la crash test..ma facetzi sa rad..are vreo stea jumate..cel mai prost model bmw la impact..motorul de 320i 24v nu are 1 sansa in fata la un SFI.poate doar 325 sa-l faca...in rest.consumul la un 320i este nejsutificat pentru performantele relativ slabe 11-13 in oras mers normal,fata de 10-11 calibra (vorbesc de 16v FWD).poate nu stiai,dar calibra a avut suspensie independenta spate ,iar cutia de viteze e super bine etajata.la exterior nu mai are rost sa vb...calibra e net superioara..NU mai are omolog in gama OPEL pe cand pisica 320 e doar un sedan in 4 usi..ca viitor incepator iti recomand calibra ,NUMAI cu motor SFI.ca sa nu zica lumea ca sunt fan opel 100% acum conduc un bmw urs 320i,dar voi reveni la vara la marca opel.te salut si sper ca nu am jignit pe nimeni.am vorbit din propria experienta.
sper sa gasesti o masina buna si sa te bucuri de ea
cosmin_meme is offline   Reply With Quote
Old 06-04-06, 10:23   #43
synkro

Stage 5

synkro's Avatar

Quote:
Originally Posted by mihaitzaa
...singurul lucru ce ridica o calibra in fata unei pisicutze e aerodinamica...fiind cea mai aerodinamica masina pana in anul 2003 cand a aparut un lexus...
pana in 99. si era cea mai aerodinamica masina de strada.
synkro is offline   Reply With Quote
Old 06-04-06, 15:24   #44
alex_102

Stage 5

alex_102's Avatar

pointless... vreti sa va faceti numarul de posturi pe topicul asta?

AR99BMW ResTekpa
alex_102 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-06, 15:47   #45
bobocel

Stage 5

hai mai ca ca o pisik o gasesti si la 3500-4000 la ocazie, buna si cu acte in regula... dak cautzi.
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -