Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 04-04-06, 02:29   #16
teddy

Stage 5

teddy's Avatar

Default Re: Pisicutza sau Opel Calibra

aR99BMw... cum de oi avea eu mereu norocul asta?

cineva mi-a spus ca imi exprim parerile intr-un mod prea categoric si sever, imi pare rau daca deranjeaza.
teddy is offline   Reply With Quote
Old 04-04-06, 02:52   #17
xpander

Stage 3

calibra e sicriu pe rotzi si gaura mare in buzunar. pe de alta parte o pisica e BMW = fiabilitate, control, stabilitate (distributie 50-50% a greutatii), confort, optiuni, sa mai zic?

inca ceva: piesele de E36 sunt mult mai ieftine ca cele de calibra

later edit: si odata schimbate mergi muult mai multi km cu ele.
xpander is offline   Reply With Quote
Old 04-04-06, 09:33   #18
synkro

Stage 5

synkro's Avatar

exact aceasi problema am avut-o si eu...am ales pisoi. recomand acelasi lucru
synkro is offline   Reply With Quote
Old 04-04-06, 14:03   #19
aR99bMw

Stage 5

cine are calibra.....e pro calibra cine are pisicutza e pro pisicutza..si gata ..presimt ca o sa aiba topicu 50 de pagini
aR99bMw is offline   Reply With Quote
Old 04-04-06, 22:35   #20
pRec1s1oN^^

Stock

pRec1s1oN^^'s Avatar

Va Multumesc Mult de tot pt parerei pana acum am ajuns la aceias parere ca si inainte adik Pisicutza dak are cineva argumente mai bune sau o calibra mai buna decat o E36 va rog lasatzi poze
pRec1s1oN^^ is offline   Reply With Quote
Old 04-04-06, 22:37   #21
pRec1s1oN^^

Stock

pRec1s1oN^^'s Avatar

si synkro un id de mes sa mai putem sa vb si noi te rog
Old 05-04-06, 01:05   #22
bobocel

Stage 5

am avut eu o pisik si a fost szuuuper.... acuma caut un m3.... sa nu dai banii pe calibra(masina sport a tzaranului din ziua de azi!) )
bobocel is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 01:35   #23
bobocel

Stage 5

mah, eu tot cu bimmerurile sunt dar vezi sa nu iei si tu tzeapa care am luat-o eu... ca mi-am luat pisica si am ajuns la urs
Old 05-04-06, 02:03   #24
alex_102

Stage 5

alex_102's Avatar

calibra e sicriu pe rotzi -- wrong! si in acelasi timp invata sa vorbesti. imi pare rau ca ai ajuns la o varsta destul de inaintata si inca nu cunosti sensul cuvantului "diplomatie"

piesele de E36 sunt mult mai ieftine ca cele de calibra -- wrong again! incearca sa nu dai informatii gresite.. piesele de calibra sunt la fel de scumpe ca cele de solenza! (vorbesc de piese noi) ... sau diferenta este destul de mica...

realist vorbind ca fost posesor de calibra... masina asta merita doar daca gasesti una in stare buna.

Calibra ii pedepseste aspru pe nesimtiti si pe ghinionistii care o cumpara de la nesimtiti!

http://www.americanmusclecars.ro/
alex_102 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 02:09   #25
alex_102

Stage 5

alex_102's Avatar

bobocel ... dragul meu... tu ai URS !!!!... adica U.R.S !!!... adica E30 !!!!!! si iti permiti sa scrii despre calibra ca este "masina sport a tzaranului din ziua de azi!" ... esti genul "ghetto snob" si imi pare rau ca mai posteaza si d-astia... daca tot stai pe forum trebuia sa intelegi pana acum ca toate masinile au farmecul lor... si ca diferenta este data de atentia pe care propietarul o acorda masinii lui, si nu de modelul masinii in sine.. dar se pare ca pentru unii e foarte greu de inteles...

cel mai bun exemplu este calibra lui "alias" care este una turbo last edition din 1997 in tip top shape! masina aia lasa multe guri cascate! sau E30-ul cu WRC la numar care a intrat in top five-ul ursilor din Romania...

incerca sa fii mai obiectiv si sa gandesti de 3 ori inainte sa scrii pentru ca posturile iti reflecta imaginea!

Last edited by alex_102; 05-04-06 at 02:11.
alex_102 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 09:46   #26
synkro

Stage 5

synkro's Avatar

bai deci calibra este super masina !! toate motorizarile au fost tari,poate mai putin ecotec-ul.problema este ca la noi nu se gasesc calibre in stare buna de vanzare,cine are asa ceva se tine bine de ea,si la noi s-a creat o imaginea foarte proasta din cauza unor tarani.totusi calibra este o masina strict sport,pe cand e36 s-a facut si break,si sedane...

calibra nu e masina proasta,nu e masina de tarani,sicriu sau ce mai ziceti voi acolo.cand o sa prindeti una in stare buna o sa va dati seama ca asa este.
....dar comparand cu un e36,se skimba situatia dotarile pe care le gasesti pe pisica nu sunt pe nici o calibra,nici sunetul de 6 cilindrii...si cel mai important,nici tractiunea spate !!!

pana la urma incearca-le pe amandoua,vezi in ce te simti TU mai bine,ca o sa fie masina TA. si nu te grabi la alegere.

bafta
synkro is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 10:04   #27
pRec1s1oN^^

Stock

pRec1s1oN^^'s Avatar

ok Skynro sa vad ce o sa gasesc pe 4tuning pe bazar sau pe autovit dupa ce imi iau carnetul :P
Old 05-04-06, 11:51   #28
bobocel

Stage 5

alex 102.... tzin sa spun ca am avut si eu o pisica.... am ajuns la urs ca am luat o tzeapa... dar calibra tot jalnica ramane..... si mai vedem noi peste ceva timp.
Old 05-04-06, 12:03   #29
xpander

Stage 3

Quote:
Originally Posted by alex_102
calibra e sicriu pe rotzi -- wrong! si in acelasi timp invata sa vorbesti. imi pare rau ca ai ajuns la o varsta destul de inaintata si inca nu cunosti sensul cuvantului "diplomatie"

piesele de E36 sunt mult mai ieftine ca cele de calibra -- wrong again! incearca sa nu dai informatii gresite.. piesele de calibra sunt la fel de scumpe ca cele de solenza! (vorbesc de piese noi) ... sau diferenta este destul de mica...

realist vorbind ca fost posesor de calibra... masina asta merita doar daca gasesti una in stare buna.

Calibra ii pedepseste aspru pe nesimtiti si pe ghinionistii care o cumpara de la nesimtiti!
man, eu nu vorbesc sa ma aflu in treaba ca majoritatea bagatorilor in seama de aici. Am vazut o calibra facuta muci-muci-muci la un impact frontal cu un clio.. si clio avea comp. motor praf dar locurile erau ok. Acum spune-mi ca e clio masina solida ca nu te cred.

DA, piesele de calibra sunt mai scumpe ca de E36 si tin mai putin. Si comparatia ta cu solenta... o pompa de apa de solenta e 8 mil. Eu cu 5.5 mil am schimbat cu pompa noua, rolele si manopera. Planetarele fata iarasi iti dau batai de cap, pe cand la E36 n-ai treaba. Daca e 4x4 se schimba iar situatia si costurile. Imi place cum arata calibra dar atat..
xpander is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 12:15   #30
D_M_X

Stage 5

D_M_X's Avatar

Member of:
[VW]

sub 10 sec scoate si a mea teddy ...asa ca nu mai exagera cu 16 v ca pana acum nu a stat in fata mea nici 320 ala nou si a mea e stok la motor asa ca te rog eu sa nu mai exagerezi de 16 v ...zii de 8 ca nu ma supar ...in alta ordine de ideei si eu o vand pe a mea ca sa-mi iau ...o pisicuta.....si stii de ce....ca mi se pare mult mai buna masina ...desi nu fuge ca un sfi....dar cu putin ajutor o fac sa traga mai bine ca sfi-u...
Mosule (precision) daca vrei un hibrid (espero cu motor de calibra) la 4000 de e contact mee
D_M_X is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -