Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
19-07-09, 11:50
|
|
Stock
|
Re: isi merita un WRX STI banii ??
@johhny : in sfarsit un raspuns impartial , scurt si la obiect....
@morpheusmaster : morf mersi k ma sustii...
@DMX : iti multumesc si tie pt faptul k ma sustii....
|
|
|
19-07-09, 12:29
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
|
|
|
|
19-07-09, 12:56
|
|
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Eu sunt cel mai invidios, recunosc ![Exclamation](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
19-07-09, 13:02
|
|
|
Quote:
Originally Posted by 26WRC™
Eu sunt cel mai invidios, recunosc ![Exclamation](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_exclaim.gif) ![Evil or Very Mad](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_evil.gif)
|
Teai simtit ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) ) nebunule
|
|
|
19-07-09, 13:21
|
|
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by SubaruLover
salut... desi am putin peste 18 ani am condus la viata mea (conduc de pe la vreo 14 ani) o gama relativ mare de masini.... desigur am inceput pe o dacie dar incurajat de tata am "evoluat".... am condus audi a6 , passat b6 , golf 3 -4 si si altele.... acum k am obtinut permisul auto vreau sa imi achizitionez un Subaru Impreza WRX STI model 2006 (second-hand bineinteles) si vreau modelul 2006 deoarece practic sunt indragostit de estetica sa... intrebarea este, isi merita banii?? si ma refer la un Subaru cu 43.000 de km parcursi , 280hp , manual de service.... totul la un pret de 18.000 euro.... si mam gandit la un Subaru fiindca la un pret relativ bun primesc destui cai-putere si un motor usor si simplu de modificat in vederea inmultirii cailor.... la un pret apropiat as avea si alte variante??
|
Sunt dezgustat de modul de exprimare ale unor useri, numai 'mecanici' si 'piloti'. Eu chiar te-as sfatui sa cumperi masina, are un pret foarte bun la cei 43000km + ca este o masina cu istorie adevarata! Insa chiar daca tu zici ca conduci de la 14 ani, incepe usor prima data, foloseste acei 280cp cu cap mai ales la inceput si pe urma vor veni si satisfactiile. Iti urez bafta cu masina
|
|
|
19-07-09, 13:47
|
|
Stock
|
@manu : de asta am si postat , k sa aud diferite pareri , idei , sfaturi , incurajari... ms si voi tine cont de cele spuse de tine
|
|
|
19-07-09, 14:04
|
|
Member of: [Echipa de sprijin] [4Rally] [FOTO]
|
fa un test drive ... si vezi daca poti sa il tii asa cum e... vorbeste cu proprietaru... poate te lasa sa o arzi un pic sa vezi cum te tii cu ea
|
|
|
19-07-09, 14:22
|
|
Member of: [SEAT]
|
Fratica , lasa`ti testdrive`urile si asa mai departe.
E o diferenta simpla.
Daca ai 300 de Ponei, poti sa folosesti 100.
Daca ai 100 de Ponei, NU poti sa folosesti 300.
Deci, daca omul stie ca e calm, atent, nu va avea nicio problema.
Astept poze cu masina si pareri dupa primul drum. Felicitari pentru orientare si succes
|
|
19-07-09, 15:36
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taz.frkz
fa un test drive ... si vezi daca poti sa il tii asa cum e... vorbeste cu proprietaru... poate te lasa sa o arzi un pic sa vezi cum te tii cu ea
|
Frate cu postul asta esti demn de TOP 100 POSTURI TARI...Hai ca ai fost belea...vorbim de o masina sau de o naveta spatiala?...daca zicea omu ca vrea sa isi ia un audi...tot asta ii spuneai? Ce poti sa simti atat de diferit? Eu nu inteleg...tot 1 volan are, 3 pedale...WTF? Omu e clar in limba dupa WRX STI modelu 2006 deci cred ca e deplasat sa vina cineva sa ii spuna vezi ca cu banii astia poti sa iti iei x sau y...dar oricum cred ca la banii astia un subaru mias lua si eu... ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) daca ias avea...
Lateredit: imi dau seama ca mai am ceva de zis...
TU sa vinzi un o masina, orice masina, de ex subaru asta de care vorbim...si sa vina la tine 1 pusti cu 1 luna de carnet...ai avea tupeu sa il dai asa putin sa se convinga singur de ce poate masina? Eu personal las pune frumos pe scaunelu din dreapta si ias arata ce stie. Sa se convinga singur sau sa'si rupa gatul dar dupa ce semnam si eu am banii in mana. Parerea mea personala. Si inca ceva...eu nu cred ca nici 1 din noi nu poate sa mulga maximul din o masina de prima data cand te sui in ea...AAAA...ca esti loco loco si ii dai topspeed de 1 data cand te sui la volan asta e altcva, oricine poate...dar sa o duci la limitele ei pe curbe, reprezi de acceleratie, etc...deci totul se invata in timp si la fel o sa invete si el in timp 1) sa conduca caci am mai ziso, carnetul iti da dreptul sa conduci dar asta nu inseamna neaparat ca si stii...2) sa scoata din masina aia ce are ea mai bun de oferit (asta bine inteles dupa ce o sa invete sa conduca si sa isi cunoasca masina)....iar atat timp cat nu o sa vrea crema prea devreme nu cred ca o sa aiba prea mare importanta ca are Subaru sau Matiz...
Last edited by morpheusmaster; 19-07-09 at 15:50.
|
|
|
19-07-09, 23:28
|
|
Stage 2
|
18.000 ... mai pui 2.000 si iti iei un C-klasse modelul nou de prin 2007, 2008 eventual un avantgarde, km putini, poate si putina garantie si voilla. bine o sa ai 140 cp sau putin mai mult dar macar o sa ai consum decent, gagicile la fel vin si la mercedes ca la subaru respectiv. iti dai seama ca trebuie sa bagi carburant de 50 de lei sa dai o tura cu subaru pana-n centru si sa mergi inapoi acasa? au parintii tai atatia bani in fiecare luna incat sa-ti dea tie sa bagi carburant in jucarie? cand o sa fii pe banii tai o sa ai bani sa bagi carburant in jucarie? nu mai bine ceva frumos, stilat consum decent, etc?
morpheusmaster putina gramatica in anii de liceu nu a stricat la nimeni de aceea tind sa cred ca nici tie nu ti-ar fi stricat.
la subiect: zi-le treaba asta si la gramada aia de oameni care sunt vedete la stirile de la ora 5. sa nu fiu inteles gresit nu ma deranjeaza sa-si cumpere omul ce masina vrea sa-si cumpere ca nu ma-ntereseaza de viata lui, ma intereseaza de a mea si a celor din masina mea iar daca prin cumpararea unei masini de 500 cp de catre cineva mi-ar putea fi pusa viata in periocol scuza-ma domnule schumacher dar insist sa-mi dau cu parerea macar. banii lui, viata lui ... nu ne priveste pe niciunul dar din moment ce colegii forumisti au avut bunul simt sa raspunda la acest thread cred ca din 20 care au postat jumate (daca nu toti) au dat un sfat colegial in sensul bun al cuvantului, gandindu-se la viata initiatorului threadului asa ca nu inteleg care e oftica asta asa mare.
Last edited by cucuci; 19-07-09 at 23:37.
|
|
|
20-07-09, 00:27
|
|
|
@cucuci: Pritene scuzama putin dar mie lene sincer pentru fiecare cratima sa ma intind pana in capatul celalalt al tastaturii. Vinovat e Billi Gates nu eu... ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) Cand a fost nevoie stai tu linistit ca nu am picat bacu la romana. Scriu foarte repede si sincer cratima nu imi este prieten in aceasta actiune...si scriu foarte multe posturi/zi...daca scriam 1 (unu)/2 (doua) si eram unu din ala care cauta literele pe tastatura ma jur ca iti gaseam si cratima dar atat timp cat nu este forum despre Eminescu si limba si literatura romana nu imi dau toata silinta sa fiu in standarde...pe viitor daca te deranjeaza gramatica mea poti foarte bine sa sari peste posturile scrise de mine. 4M 54 171 5CR1U C0D47
On topic: tocmai ziceam ca omu e mie in suta fixat pe subaru deci nu isi au rost sfaturile gen daca mai pui 4000 iti iei rs4...eventual ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) ) daca mai pui 4000 vezi ca gasesti unu in stare foarte buna acolo
|
|
|
20-07-09, 09:44
|
|
Stock
|
[/QUOTE]ca esti loco loco si ii dai topspeed de 1 data cand te sui la volan asta e altcva, oricine poate...dar sa o duci la limitele ei pe curbe, reprezi de acceleratie, etc...deci totul se invata in timp si la fel o sa invete si el in timp 1) sa conduca caci am mai ziso, carnetul iti da dreptul sa conduci dar asta nu inseamna neaparat ca si stii...2) sa scoata din masina aia ce are ea mai bun de oferit (asta bine inteles dupa ce o sa invete sa conduca si sa isi cunoasca masina)....iar atat timp cat nu o sa vrea crema prea devreme nu cred ca o sa aiba prea mare importanta ca are Subaru sau Matiz...[/QUOTE]
sincer nici nu am pretentii sa o duc la limita de prima data (limita insemnand tot ce poate oferi de la tinuta de drum pana la senzatii s.a.m.d) k nimeni nu sa nascut invatat.... si super talentat sa fii acel talent trebuie totusi "rafinat" inainte de a avea pretentia sa smulgi ultima picatura de la o masina , indiferent de marca , model , motorizare etc...
|
|
|
20-07-09, 10:05
|
|
Stage 2
|
Mai multi zic ca .." daca omul stie ca e calm, atent, nu va avea nicio problema"...dar problema e ca intr-o astfel de masina nu prea poti sa fi calm...sau oricat de calm ai fi si cumpatat tot nu o sa poti sa te abti ( mai ales la 18 ani )..si atunci ai mari sanse sa o faci lata...Daca as fi in locul parintilor tai m-as mai gandi daca sa iti dau asa ceva pe mana..
Chiar daca ai mai condus mai multe masini (cateva sute de km pana acum) , experienta..in adevaratul sens al cuvantului nu poti sa ai ..iar STi e masina violenta nu e un A6 TDI..
|
|
|
20-07-09, 14:06
|
|
|
Vali permitemi sa te contrazic...Subaru este recunoscuta ca o masina care poate fi condusa foarte usor...cum ziceau si cei de la FiftGear si de o batranica...deci este o masina foarte usor de condus, foarte manevrabila, care te scoate foarte usor din situatii limita in care alte masini dau kix....aaaa...ca poate fi condusa si foarte agresiv si sportiv de cine are talent asta este altcva...dar sincer eu as avea curaj sa ii dau lui mama un Sti pe mana...eu as vrea sa vad parerea unui posesor de Sub Sti...
|
|
|
20-07-09, 15:01
|
|
Stage 2
|
morpheusmaster... nu vreau sa intru in polemici dar imi sustin ideea .
Din ce ai scris mai sus e clar ca nu ai condus un STI pana acum. Eu am condus chiar modelul 2006 cativa zeci de km si am fost pasager cateva sute de km suficienti cat sa imi fac o parere . Review-uri sunt destule...in practica sunt relevante de la caz la caz.
Pretul e bun daca masina e ok.. dar nu este pentru un "incepator".
@SubaruLover..te sustin si eu ..dar peste minim 1 an
|
|
|
|
|