Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui |
17-05-09, 13:56
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [KIA]
|
Re: pareri masina noua
greseala ar fii sa isi muleze gusturile dupa parerile voastre. seat e o masina buna, clar nu e cea mai buna, dar e suficient. daca voi v-ati lua altceva asta nu inseamna ca si el trebuie sa faca la fel. CEL MAI IMPORTANT LUCRU LA O MASINA ESTE SA ITI PLACA. altfel ce naiba rost mai are sa iti iei o masina???
|
|
17-05-09, 18:54
|
|
Renault Driver
![](/images/ranks/4ti.gif) ![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [4Tuning International] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by rocky_cosmin89
Si mie imi place foaaaarte mult ... dar aici e vorba de gust, iar gusturile nu se discuta...
Am o mica problema cu tva-ul ala ... sa vad cand o sa pot sa o iau, dar avans tot o sa dau ca sa o retin ... ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif) bineinteles dupa ce fac ambele test-drive-uri ...
|
fiecare cu gusturile si preferintele lui, dar un singur lucru iti pot spune despre acest seat, nu ai sa intalnesti des pe strada modelul asta..
|
|
|
17-05-09, 21:35
|
|
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by criss_cars
Focal e cea mai buna firma de difuzoare auto din lume dupa mine. E firma frantuzeasca are sediul in Saint Etienne super difuzoare. La subwoofere e mai slabut dar la difuzoare sunt senzationali.
Sa inteleg ca MPS l-ai scos de tot din lista? Nu stiu vad ca iti place foarte mult Leonul i-ati Leon daca asta vrei omului indiferent ce i-ai zice daca are sufletul cu gandul la o anumita masina tot pe aia si-o ia. Ordinea mea in categoria asta ar fi cam asa:
1. Mazda MPS
2. Megane F1
3. Type-R
4. Focus ST
5. Astra OPC
6. Cupra
Nu vorbesc aici de cele mai extravagante precum: R32, S3, 135i, Focus RS
|
Foarte misto MPS-ul, dar ai multe dezavantaje, in primul rand e o mazda, mai ales daca o iei de noua pierzi mult la revanzare.
2. Motor >2000cc, astfel, platesti taxa de inmatriculare, impozit mai mare, asigurare mai mare, nu stiu cat consuma dar probabil ca si el ar fi mai mare.
18-05-09, 00:49
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by LAZ'u
Omule ia-ti Honda lasa Seatu in pace!Asculta si tu de lume vezi ce zice dupa aia nu care cumva sa iti para rau.Dupa mine sunt destul de multi bani pt o masina si zic sa te gandesti foarte bine cand o sa cumperi ceva si la pretul cu care o poti vinde peste cativa ani si la mai multe detalii.NU face o greseala!
|
Deci in primul rand masina o iau pentru MINE personal, nu pentru URMATORUL PROPRIETAR, asa ca nu ma intereseaza lucrul asta, ideea e sa imi placa mie foarte mult si sa ma simt eu in siguranta in ea si sa imi faca placere sa o conduc MIE nu celor din jur. Am cerut sfaturi din punct de vedere al performantelor....nu al design-ului cum am primit majoritar ... deci, motorul de CUPRA duce mult mai mult decat cel de pe Type R, mai exact din Type R nu prea mai scot nimic decat cu modificari radicale si in mare doar in Japonia...pe cand in Cupra...nu as zice acelasi lucru. Plus ca mie ca design si culori imi place mult mai mult ... si ca si dotari, si cum gusturile nu se discuta, se accepta asa cum sunt ...
Deci astept in continuare pareri de la persoane care au condus sau au avut aceste masini ... probleme ceva la partea mecanica? electrica? etc ...
|
|
|
18-05-09, 00:51
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bogdan_mb
Foarte misto MPS-ul, dar ai multe dezavantaje, in primul rand e o mazda, mai ales daca o iei de noua pierzi mult la revanzare.
2. Motor >2000cc, astfel, platesti taxa de inmatriculare, impozit mai mare, asigurare mai mare, nu stiu cat consuma dar probabil ca si el ar fi mai mare.
|
da, de acord, oricum mazda iese din calcul.
|
|
|
18-05-09, 02:54
|
|
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by rocky_cosmin89
Deci in primul rand masina o iau pentru MINE personal, nu pentru URMATORUL PROPRIETAR, asa ca nu ma intereseaza lucrul asta, ideea e sa imi placa mie foarte mult si sa ma simt eu in siguranta in ea si sa imi faca placere sa o conduc MIE nu celor din jur. Am cerut sfaturi din punct de vedere al performantelor....nu al design-ului cum am primit majoritar ... deci, motorul de CUPRA duce mult mai mult decat cel de pe Type R, mai exact din Type R nu prea mai scot nimic decat cu modificari radicale si in mare doar in Japonia...pe cand in Cupra...nu as zice acelasi lucru. Plus ca mie ca design si culori imi place mult mai mult ... si ca si dotari, si cum gusturile nu se discuta, se accepta asa cum sunt ...
Deci astept in continuare pareri de la persoane care au condus sau au avut aceste masini ... probleme ceva la partea mecanica? electrica? etc ...
|
cupra la partea motor = S3 , cu un banal soft vorbim de 300cp+ , cu un catback si intake este realizabil chiar 350, dar deja devine o problema atat de multe putere pe puntea fata fara blocant, in fine, type-r-ul nou parca nu are acelasi farmec ca si ep3 + eleronul care taie (vizual) luneta in doua mi se pare foarte impractic. Daca te impaci cu interiorul de la leon , go 4 it.
|
|
|
18-05-09, 08:22
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bogdan_mb
cupra la partea motor = S3 , cu un banal soft vorbim de 300cp+ , cu un catback si intake este realizabil chiar 350, dar deja devine o problema atat de multe putere pe puntea fata fara blocant, in fine, type-r-ul nou parca nu are acelasi farmec ca si ep3 + eleronul care taie (vizual) luneta in doua mi se pare foarte impractic. Daca te impaci cu interiorul de la leon , go 4 it.
|
Chiar nu este asa mare problema pentru mine pentru ca masina nu o sa o fac sa ma dau cu ea, iar din mers....vorbim de viteze de la 100 - 120 km/h in sus .... chiar nu ar fi problema la puterea aia doar pe puntea fata. Dar nu cred ca o sa o urc asa de sus ... probabil o sa ma duc spre 300 de cai cu ea .... undeva in jur de 280 maxim ... adica nu vreau sa ramana stock, atata tot ...
Interiorul mie chiar imi place...am niste mici "chestii" in cap pe care le modific putin ... ca nu prea imi place cum pica consola aia centrala ... sa vad ce pot sa-i fac , iar restul chiar imi place.
|
|
|
18-05-09, 15:08
|
|
Suzuki Driver
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
azi parca trebuia sa faci acel test-drive.
daca as fi eu in locul tau as alege civicul. 1 ca e japonez si ceva mai diferit, si 2 ca scoate performantele alea dintr-un simplu aspirat.
|
|
|
19-05-09, 23:38
|
|
|
scuze pentru intarziere...probleme cu netul ...
Da, am fost, dar nu am mai facut test drive...am fost duminica dimineata la tulcea la legale, si mi-am "intarit" sa zic asa decizia, raman pe Cupra in principiu, iese si Civicul din calcul.
|
|
|
19-05-09, 23:55
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
eu in locul tau imi luam un c-klasse w204 din 2008-2009 la vreo 20-22.000 euro si maxim 10.000 km ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) Insa tu vrei masina de alergat
|
|
|
19-05-09, 23:58
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dolb
eu in locul tau imi luam un c-klasse w204 din 2008-2009 la vreo 20-22.000 euro si maxim 10.000 km ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) Insa tu vrei masina de alergat ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
exact ... ( p.s.: vezi ca ai si un pm de data trecuta de la mine ... )
|
|
|
05-06-09, 22:05
|
|
|
...intr-un final "glorios" zic eu ... si dupa mai multe test-drive-uri facute....am ales Honda Civic Type R ... ![Very Happy](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_biggrin.gif) saptamana viitoare in principiu ridic masina ...
|
|
|
05-06-09, 22:06
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [4Tuning International] [VW]
|
felicitari ! buna alegere