Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 15-05-09, 11:58   #16
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: pareri masina noua

pentru un hot hatch ca e ceva mai deosebit. si eu as prefera scirocco in locul unui cupra, dar in locul unui type r nu
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 15-05-09, 12:06   #17
bm3rmy

Stage 1

Din ce ai spus tu eu as alege Civic. Am citit pe undeva cum ca Civicul nou nu e stralucit la partea electrica si zicea omul ca i se tot aprindea cate un beculet in bord de la mici nimicuri legate de electrica. caura pe forum intai la fiecare si vezi despre probleme care are mai putine.
Dar Civicul cred ca e de preferat din lista ta.
bm3rmy is offline   Reply With Quote
Old 15-05-09, 12:09   #18
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

Quote:
Originally Posted by bm3rmy View Post
Din ce ai spus tu eu as alege Civic. Am citit pe undeva cum ca Civicul nou nu e stralucit la partea electrica si zicea omul ca i se tot aprindea cate un beculet in bord de la mici nimicuri legate de electrica. caura pe forum intai la fiecare si vezi despre probleme care are mai putine.
Dar Civicul cred ca e de preferat din lista ta.
poate omul ala o fi trecut de la dacie la civic si nu stia ca daca pui contactul ti se aprind luminite, daca ti se arde faza scurta ti se aprind luminite, daca tragi frana de mana apare semnu exclamari si cu siguranta daca nu isi pune centura normal ca face ca toate alea

dolb is offline   Reply With Quote
Old 15-05-09, 18:37   #19
cucuci

Stage 2

nu cred ca ar fi de aruncat nici un golf VI gti care se incardeaza in banii tai.
cucuci is offline   Reply With Quote
Old 15-05-09, 18:50   #20
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]

golf gti nu intra in comparatia dintre opc, cupra si type r... e evident ca omul vrea ceva mai mult si cu un design mai "indraznet" decat cel al golfului 6
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 15-05-09, 21:59   #21
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

bine zis amphetamine...
scuzati pentru intarziere...dar abea acum am reusit sa ajung si eu acasa si sa arunc un ochi peste forum ...
Deci, azi am mai dat o tura pe la reprezentante...dintre toate raman sa ma decid intre doua modele: type R sau cupra
Golf VI Gti nu-mi place sub nici o forma...singurul poate era golf V edition 30 ... dar nici ala..., Scirocco iese din calcul pentru ca este prea scump ... chiar muuuult prea scump, pentru ca eu nu vreau motor pe el de 1,4 tsi de 122 de cai ... iar la restul sare destul de mult, ca nici chel nu-l vreau ...
Legat de cele doua intre care m-am hotarat sa aleg.... Civic-ul ma costa cam 18.000 + TVA, este albastru si are toate dotarile disponibile la noi pentru el mai putin xennon ... ( dotarile daca vreti sa le vedeti sunt si pe site la ei ) , pe cand Cupra...cu reducerea pe care sper sa o pot obtine ma va costa cam 22.500 - 23.000 + TVA ... dar am mai multe optiuni in plus...jantele care imi plac mult mai mult, sunt si negre, masina e portocalie, are trapa...xennon adaptiv, navigatie cu hard disk de 30 de GB...etc, si un potential de tuning mai ridicat decat al civic-ului...nu dau pe din-afara sa compar la milisecunde care iese primul din nush ce curba ... sa fim seriosi, nu o sa merg pe circuit cu ele, deci...din punct de vedere estetic il pot aranja, leonul, foarte frumos pe placul meu ... pe cand la civic nu prea am la ce sa umblu... + ca nu-mi place deloc cum suna evacuarea la civic...probabil aia ar fi prima chestie pe care as schimbao daca l-as lua...
So ... sfaturi ? pareri despre ambele masini... ce ziceti ? si argumente...
rocky_cosmin89 is offline   Reply With Quote
Old 15-05-09, 22:01   #22
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

ah ... iar lancia ( sper sa nu-l jignesc pe ionut ) ... mie nu-mi place de nici o culoare... daca ar fi sa ma intind la asa ceva mai bine ma duc direct si-mi iau un saab 9-3 sau o alfa 159...sau de ce nu un volvo
Old 15-05-09, 22:41   #23
Lecca

Stage 5

Lecca's Avatar

Member of:
[KIA]

ia-ti leonul, daca asta iti place. cel mai nasol e sa-ti iei ceva si apoi sa regreti... uitandu-te cu jind la ce vroiai de fapt...
Lecca is offline   Reply With Quote
Old 15-05-09, 23:00   #24
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

rocky..nu lua leon ca nu vreau sa regreti treci la civic sau ia-ti ceva de invarteala pt cateva luni ca o sa apara niste bombe
Old 15-05-09, 23:56   #25
ionut_cluj

Stage 5

ionut_cluj's Avatar

Quote:
Originally Posted by rocky_cosmin89 View Post
ah ... iar lancia ( sper sa nu-l jignesc pe ionut ) ... mie nu-mi place de nici o culoare... daca ar fi sa ma intind la asa ceva mai bine ma duc direct si-mi iau un saab 9-3 sau o alfa 159...sau de ce nu un volvo
Nu-ti ajunge nici de Saab, nici de 159, nici de Volvo, decat C30, cel putin asa stiu eu.
Pe mine nu ma jignesti, ca nu eu o fabric si nici nu ti-am propus-o

Official Porsche hater.
ionut_cluj is offline   Reply With Quote
Old 16-05-09, 00:13   #26
cucuci

Stage 2

dintre cele 2: civic si cu diferenta de bani ii schimbi jantele si evacuarea
cucuci is offline   Reply With Quote
Old 16-05-09, 00:59   #27
criss_cars

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Echipa de sprijin]

Sef daca megane nu ti-a placut iti mai dau o idee! In loc sa fii ca zecile cu Leon de ce nu o Mazda3 MPS. 2.3 260cp masina e ..... fa un drive test cu ea inainte sa iti iei masina crede-ma nu o sa regreti.
E vreo 26000 DDP
criss_cars is offline   Reply With Quote
Old 16-05-09, 01:14   #28
dolb

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[VW]

de ce nu mazda 6?
Old 16-05-09, 01:18   #29
criss_cars

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Echipa de sprijin]

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
de ce nu mazda 6?
Ca sare bugetul si ca e sedan nu hothatch! Alte motive mai vrei?
criss_cars is offline   Reply With Quote
Old 16-05-09, 07:29   #30
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Quote:
Originally Posted by criss_cars View Post
Ca sare bugetul si ca e sedan nu hothatch! Alte motive mai vrei?
corect )
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -