Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Discutii generale masini > Consiliere achizitie auto

Consiliere achizitie auto Ai o suma fixa de bani si nu stii ce masina ti s-ar potrivi perfect ? Aici afli Raspunsul. Ai prins un pont despre o masina si nu stii daca merita ? Tot aici afli raspunsul. Ai orice intrebare legata de achizitionarea unei masini ? Aici e locul unde o pui

Reply

Thread Tools
Old 16-05-09, 07:31   #31
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Default Re: pareri masina noua

Quote:
Originally Posted by criss_cars View Post
Sef daca megane nu ti-a placut iti mai dau o idee! In loc sa fii ca zecile cu Leon de ce nu o Mazda3 MPS. 2.3 260cp masina e ..... fa un drive test cu ea inainte sa iti iei masina crede-ma nu o sa regreti.
E vreo 26000 DDP
stiu ... dar nu prea inghit eu mazda ca firma in general ... + ca ma uit si la service sa fie ok baietii si service-ul sa fie bun ... iar la mazda ... dar, e adevarat ca masinuta are blocant ...si cum se comporta, cel putin pe hartie...le cam bate pe toate dintre care m-am decis eu sa aleg...

O sa fac astazi poze la leon-ul respectiv, ca este adus si este in show-room ... si o sa revin pe dupa-amiaza sau sper eu spre pranz cu niste poze ... mie chiar nu mi se pare ca ar arata ca "orice" leon de pe strada, cum nici volvo-ul pe care il aveam, nu arata ca "orice" volvo de pe strada...

Last edited by rocky_cosmin89; 16-05-09 at 07:35.
rocky_cosmin89 is offline   Reply With Quote
Old 16-05-09, 07:32   #32
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Quote:
Originally Posted by cucuci View Post
dintre cele 2: civic si cu diferenta de bani ii schimbi jantele si evacuarea
este si asta o posibilitate...mai ales ca civic-ul e cu vreo 4000 - 5000 sub leon ca pret ...
Old 16-05-09, 07:33   #33
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Quote:
Originally Posted by dolb View Post
rocky..nu lua leon ca nu vreau sa regreti treci la civic sau ia-ti ceva de invarteala pt cateva luni ca o sa apara niste bombe
de ce sa regret ?
Old 16-05-09, 08:00   #34
dolb
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[4Tuning International]
[VW]

masina aia nu are nimic special nici exterior cu siguranta nu in interior..si nici performantele nu ma dau pe spate
dolb is offline   Reply With Quote
Old 16-05-09, 14:31   #35
criss_cars

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Echipa de sprijin]

Sef Leon=Golf doar cu un interior mai urat! Sincer sunt satul de atatea Leonuri sunt mai multe Cupra si FR decat noamele (glumesc). Sa fim sinceri ai vazut cate au fost la 4tuning days ca au fost mai multe decat GTI. Si sincer nu stiu daca un dvd cu hdd de 30gb merita eforutul. Mie unu imi place jucaria aia de MPS foarte mult la fel ca si Megane F1 dar daca tu vrei sa iti iei Leon e alegerea ta si eu zic ca o sa regreti foarte mult tinand cont ca vi de pe un Volvo diferenta intre ele e mare crede-ma.
Eu ieri am fost cu un prieten sa faca niste poze la un GTI Edition30 foarte tare masinuta bine era full cu lcd cu dsg cu tot arata super masina avea acel ceva in fara GTI-urilor obisnuite e mai rar. Aceasi senzatie o ai si cu MPS, Megane F1, Type-R au acel ceva iesit din comun. Sincer nici eu nu m-as uita la un Megane RS dar la un F1 numai cand vad scaunele alea Recaro poate sa vina si cu bord de Logand de 1310 si tot nu ma deranjeaza!
criss_cars is offline   Reply With Quote
Old 16-05-09, 19:11   #36
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Quote:
Originally Posted by criss_cars View Post
Sef Leon=Golf doar cu un interior mai urat! Sincer sunt satul de atatea Leonuri sunt mai multe Cupra si FR decat noamele (glumesc). Sa fim sinceri ai vazut cate au fost la 4tuning days ca au fost mai multe decat GTI. Si sincer nu stiu daca un dvd cu hdd de 30gb merita eforutul. Mie unu imi place jucaria aia de MPS foarte mult la fel ca si Megane F1 dar daca tu vrei sa iti iei Leon e alegerea ta si eu zic ca o sa regreti foarte mult tinand cont ca vi de pe un Volvo diferenta intre ele e mare crede-ma.
Eu ieri am fost cu un prieten sa faca niste poze la un GTI Edition30 foarte tare masinuta bine era full cu lcd cu dsg cu tot arata super masina avea acel ceva in fara GTI-urilor obisnuite e mai rar. Aceasi senzatie o ai si cu MPS, Megane F1, Type-R au acel ceva iesit din comun. Sincer nici eu nu m-as uita la un Megane RS dar la un F1 numai cand vad scaunele alea Recaro poate sa vina si cu bord de Logand de 1310 si tot nu ma deranjeaza!
Criss ... uite o sa atasez si niste poze acum dupa ce descarc din aparat, cu leon-ul ... am mai fost odata si cu tata azi sa il vada si el ... am fost si la honda inca o data...a intervenit o alta masina, civic type R, din 2007 are 40.000 de km , are linie audio schimbata Focal ... cine stie ceva de firma asta? a bagat cam 3000 - 4000 de euro in audio ... cap LCD etc ... masina e a unui tip de la Dimsport , jantele vopsite rosu cu negru ... ma rog alea se schimba, ... ideea e ca masina costa 13.770 + TVA ... ideea e ca mi-ar ramane destui bani pe care daca vreau sa ii bag in el ... jante , suspensie, xennon, folie, evacuare, si ce mai am eu in cap ... nu stiu ce sa fac .... intr-un fel imi place mult si Leon-ul ...
Legat de GTI ed30, nu se mai gaseste..doar VI GTI ... iar ala nu-l inghit...pe langa faptul ca e nemaipomenit de scump...
Ce ziceti ?
Old 16-05-09, 20:32   #37
criss_cars

Stage 5

criss_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Echipa de sprijin]

Focal e cea mai buna firma de difuzoare auto din lume dupa mine. E firma frantuzeasca are sediul in Saint Etienne super difuzoare. La subwoofere e mai slabut dar la difuzoare sunt senzationali.
Sa inteleg ca MPS l-ai scos de tot din lista? Nu stiu vad ca iti place foarte mult Leonul i-ati Leon daca asta vrei omului indiferent ce i-ai zice daca are sufletul cu gandul la o anumita masina tot pe aia si-o ia. Ordinea mea in categoria asta ar fi cam asa:
1. Mazda MPS
2. Megane F1
3. Type-R
4. Focus ST
5. Astra OPC
6. Cupra
Nu vorbesc aici de cele mai extravagante precum: R32, S3, 135i, Focus RS
criss_cars is offline   Reply With Quote
Old 16-05-09, 20:35   #38
Dripci

Stage 5

Eu as astepta putin si mi-as lua MiTo GTA . 1,75 L 240 cai. Vrum vrum !
Dripci is offline   Reply With Quote
Old 16-05-09, 20:42   #39
johhny
Renault Driver

Stage 5

Member of:
[4Tuning International]
[RENAULT]

fa un test cu fiecare si vezi care te multumeste mai mult, pana la urma costurile si intretinerea cu mici diferente sunt aceleasi la toate.. cel mai simplu
johhny is offline   Reply With Quote
Old 16-05-09, 21:54   #40
JunKer_hP
Old School Cars

Stage 5

JunKer_hP's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[Old School Cars]

Quote:
Originally Posted by johhny View Post
fa un test cu fiecare si vezi care te multumeste mai mult, pana la urma costurile si intretinerea cu mici diferente sunt aceleasi la toate.. cel mai simplu
uite ce idee buna!Si eu te sfatuiesc sa faci testdrive..numa asa iti dai seama care masina te caracterizeaza
JunKer_hP is offline   Reply With Quote
Old 17-05-09, 01:32   #41
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Multumesc frumos ... scuze pentru intarziere ...
Luni fac test drive cu acel civic sh , si probabil cu un leon fr 2,0 tsi 200 de cai ...
p.s.: ma tot chinui sa pun pozele aici cu leon-ul si nu merge...stie cineva ce poate avea? ?!?!?
Old 17-05-09, 01:45   #42
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Am reusit sa atasez poze cu acel Leon de care am spus...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_0396.JPG
Views:	64
Size:	1.83 MB
ID:	921626   Click image for larger version

Name:	IMG_0399.JPG
Views:	57
Size:	1.84 MB
ID:	921627   Click image for larger version

Name:	IMG_0400.JPG
Views:	56
Size:	1.88 MB
ID:	921628  

Name:	IMG_0401.JPG
Views:	49
Size:	1.62 MB
ID:	921629   Click image for larger version

Name:	IMG_0402.JPG
Views:	57
Size:	1.83 MB
ID:	921630   Click image for larger version

Name:	IMG_0405.JPG
Views:	55
Size:	1.96 MB
ID:	921631  

Name:	IMG_0406.JPG
Views:	54
Size:	1.60 MB
ID:	921632   Click image for larger version

Name:	IMG_0407.JPG
Views:	54
Size:	1.89 MB
ID:	921633   Click image for larger version

Name:	IMG_0408.JPG
Views:	64
Size:	1.92 MB
ID:	921634  

Name:	IMG_0409.JPG
Views:	67
Size:	1.95 MB
ID:	921635  
Old 17-05-09, 01:51   #43
Lecca

Stage 5

Lecca's Avatar

Member of:
[KIA]

e chiar superb, daca iti place, ia-l! asta conteaza cel mai mult, masina in care si cu care sa te simti tu bine
Lecca is offline   Reply With Quote
Old 17-05-09, 02:40   #44
rocky_cosmin89

Stage 4

rocky_cosmin89's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lecca View Post
e chiar superb, daca iti place, ia-l! asta conteaza cel mai mult, masina in care si cu care sa te simti tu bine
Si mie imi place foaaaarte mult ... dar aici e vorba de gust, iar gusturile nu se discuta...
Am o mica problema cu tva-ul ala ... sa vad cand o sa pot sa o iau, dar avans tot o sa dau ca sa o retin ... bineinteles dupa ce fac ambele test-drive-uri ...
Old 17-05-09, 09:53   #45
LAZ'u

Stage 4

LAZ'u's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[2 Roti]

Omule ia-ti Honda lasa Seatu in pace!Asculta si tu de lume vezi ce zice dupa aia nu care cumva sa iti para rau.Dupa mine sunt destul de multi bani pt o masina si zic sa te gandesti foarte bine cand o sa cumperi ceva si la pretul cu care o poti vinde peste cativa ani si la mai multe detalii.NU face o greseala!
LAZ'u is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -