Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply

Thread Tools
Old 16-07-05, 20:43   #31
TND--TEAM

Stage 5

TND--TEAM's Avatar

parerea mea er ca el vroia sa testeze cat rzista masina la viteza mare
TND--TEAM is offline   Reply With Quote
Old 05-08-05, 22:58   #32
RA_2fast4u
Ford Driver

Stage 5

RA_2fast4u's Avatar

Member of:
[FORD]
[FOTO]

eu zik ca e imposibil...fie era toata masina cu drive-by-wire si i-a dat eroare si frana si sisteml de cruise-control si frana de mana(chiar daca si ea era electrica) care sunt cam slabe sansele....de exemlu si pe masina noastra(pe moment a lui tata da nu mai e mult ) avem tempomat(adika mentine mashina la o anumita viteza incontinu) dar sunt vreo 3 feluri de a dezactiva sistemul fara masuri de urgenta(frana de motor, frana de mana) adika: poti sa il decuplezi de pe volan sau atuncea cand franezi(cat de putin) se sistemul se decupleaza automat, valabil si cand ii dai mai mult gaz decat are nevoie pt a mentine cutare viteza...deci nu stiu cum naiba s-a defectat tot...si pana la urma cred ca primul lucru care i-a trecut prin cap la omu ala a fost sa scoata cartela=>cam ciudata faza....
a si nu cred ca tipu a vrut sa ajunga undeva mai repede pt ca in franta nu cred ca limita de viteza pe autostrada e sub 200... si chiar daca ar fi va ganditi ca dupa faza asta nu a fost ceva de genu:\"tipu;am scos cartela...acuma e bine\" politistu: bine atuncae...nu e niki o problema ca am v-am eliberat drumul timp de o ora(parca atata era) puteti sa va continuati drumul fara sa faceti o inspectie tehnica imediata la masina\" .....sa fim sinceri...
RA_2fast4u is offline   Reply With Quote
Old 06-08-05, 23:16   #33
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]

nu cred k masina aia se compara cu a tatalui tau. Cruise control exista de peste 40 de ani, nu zic ca a ta are aceasta varsta dar la acestea noi exista un comp central care dk a luat-o razna...s-a dus cam totul
parere proprie dupa ce am asamblat asemenea piese dupa cum am zis mai sus.
florin_cars is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -