21-10-10, 15:04
|
|
Stage 4
|
Re: Sablare
un mic teaser. Maine tot setul. cu tot cu lac
|
|
|
24-10-10, 01:29
|
|
Stage 4
|
Lucrezi foarte frumos, negru mat ai?
|
|
|
24-10-10, 11:17
|
|
Stage 4
|
merci...da, am negru mat
|
|
|
25-10-10, 19:01
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by trochi_jr
un mic teaser. Maine tot setul. cu tot cu lac
|
Jantele alea sunt ale mele. Intrebati-l pe baiat cat a durat sa le faca..va zic eu: 2 saptamani si jumatate, pe cand trebuia cica sa fie facute in 2 zile. Dupa N minciuni, ba ca sunt gata azi, ba maine ma suna sa mergem sa iau jantele, il iau din oras si plecam spre atelierul lui. Pe drum imi zice...."sti, jantele nu sunt gata...adica nici sablat nici vopsit" dupa ce au trecut aproape 2 saptamani. Dupa cateva zile ma suna ca sunt gata (dupa ce am insistat ca am nevoie de jante) iar cand merg sa le iau...surpriza...doar 2 din ele erau aproape gata, 2 nici macar nu erau lacuite. Ok, ii mai las cateva zile la dispozitie iar azi cand merg sa le iau....surpriza si mai mare: jantele sunt in degrade (au o nuanta de maroniu pe dinauntru) si sunt numai coaja de portocala. Daca vreti sa vedeti o "lucrare adevarata" contactati-ma si vi le arat cu cea mai mare placere. Imi pare rau ca am avut incredere in baiatul asta, de rabdare sa nu mai zic, iar rezultatul final e...fara cuvinte. Mergeti sa vedeti o janta pe viu...nu poze ca va ia ochii si nu e ceea ce pare. Povestea e mai lunga iar asta e doar o parte din ea
Last edited by cipiripi; 25-10-10 at 19:06.
|
|
|
25-10-10, 20:30
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [DACIA]
|
ne pare rau sa auzim asta . Si cum ai rezolvat in continuare? Le-ai luat asa ?
|
|
|
25-10-10, 21:31
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by Cristi_XP
ne pare rau sa auzim asta . Si cum ai rezolvat in continuare? Le-ai luat asa ?
|
Nu am rezolvat problema in nici un fel. Am fost sa le iau, l-am intrebat ce e cu ele, de ce arata asa si rapsunsul a fost ca e tot ce a putut face. Crede-ma ca m-am saturat sa-l tot sun 2 saptamani. L-am sunat cand am ajuns acasa si m-am uitat inca o data la ele si l-am intrebat daca lui ii plac cum au iesit, el daca era in locul meu le lua asa ? El a zis ca nu. M-am gandit sa povestesc ce am patit eu cu el, poate ca altii sa fie mai atenti ca mine.
|
|
|
28-10-10, 17:38
|
|
Stage 4
|
da...intradevar nu neg nimic din cele spuse mai sus. Chiar nu este ce trebuie, de aceea m-am oferit si ma ofer sa iti dau bani inapoi. Janta care este postata arata chiar foarte bine, dar de acolo inainte tot spre rau sa dus. Chiar nu stiu ce sa intamplat si eu cum nu m-am tinut de timpul de 2 zile de livrare, u deja te saturasei(ce era si normal) probabil ca de aceea am ajuns aici.
Last edited by trochi_jr; 28-10-10 at 17:42.
|
|
|
28-10-10, 17:41
|
|
Stage 4
|
negru texturat, negru mat.
|
|
|
28-10-10, 17:48
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by trochi_jr
da...intradevar nu neg nimic din cele spuse mai sus. Chiar nu este ce trebuie, de aceea m-am oferit si ma ofer sa iti dau bani inapoi. Janta care este postata arata chiar foarte bine, dar de acolo inainte tot spre rau sa dus. Chiar nu stiu ce sa intamplat si eu cum nu m-am tinut de timpul de 2 zile de livrare, u deja te saturasei(ce era si normal) probabil ca de aceea am ajuns aici.
|
e bine ca ati rezolvat atunci
asteptam mai multe poze cu lucrarile .
|
|
|
01-11-10, 19:32
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Totul e bine cand se termina cu bine. Sunt sigur ca se va ajunge la o intelegere. Am vazut cateva piese lucrate de omul nostru si arata bine.
@cipiripi, dupa cum stii, lucrurile astea dureaza. Poate ca omul a avut probleme cu aparatura. Asta nu scuza cu nimic faptul ca nu ti-a comunicat.
|
|
|
01-11-10, 19:58
|
|
Stock
|
Quote:
Originally Posted by dsign
Totul e bine cand se termina cu bine. Sunt sigur ca se va ajunge la o intelegere. Am vazut cateva piese lucrate de omul nostru si arata bine.
@cipiripi, dupa cum stii, lucrurile astea dureaza. Poate ca omul a avut probleme cu aparatura. Asta nu scuza cu nimic faptul ca nu ti-a comunicat.
|
Cred ca am fost destul de intelegator cu el, iar 2 zile maxim cat a zis el au ajuns peste 2 saptamani (nu ca nu l-as fi intrebat la inceput de 100 de ori cat dureaza si daca o sa iasa bine jantele), plus de asta i-am dat cat mi-a cerut, chiar daca rezultatul final e dezastruos. Omul a zis ca se rezolva si ca-mi va da banii inapoi (a recunoscut ca jantele alea sunt facute de tot rahatul), lucru care nu s-a mai intamplat, iar eu nu l-am "stresat" ca na...parca mie ar trebui sa-mi fie jena ca i-am platit cat a cerut, iar el si-a cam batut joc pe banii mei.
Last edited by cipiripi; 01-11-10 at 20:05.
|
|
|
12-11-10, 17:03
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [RR] [PARTICIPANT CURSE]
|
Iti vei primi banii inapoi,in privinta asta sa nu iti faci griji.
In ce ma priveste si eu il recomand 100% atat pt lucrari cat si pt sinceritate ! Mai mult de atat,vopseaua si lacul sunt incredibil de rezistente la cobituri,spun asta din experienta,participand la diferite competitii sportive,inclusiv pe macadam,de cele mai multe ori involuntar iti resablezi jantele vopsite conventional !
|
13-11-10, 10:06
|
|
Stock
|
Sunt convins ca imi voi primi banii.....In plus de asta am intels ca s-a fixat si data pentru pastele cailor
|
|
|
18-12-10, 16:13
|
|
Stage 4
|
poze noi
|
|