![]() |
8 Attachment(s)
Atelier Sablare
PRET: 25 Lei / buc. sau 85 Lei / 4 buc. ( pentru alte piese pretul nu este stabilit dar se poate rezolva cu un telefon ) Tel.: 0728017563 si 0760758021 id: trocan_adrian_jr@yahoo.com cateva poze: |
Re: Sablare
Te ocupi si de vopsit?
|
Nu dar in vreo 2 saptamanii vin sculele pentru vopsit in electrostatic.
|
Pretul e ok, astept sa iti vina si sculele pt vopsit, si un pret si pt vopsit...
|
up up
|
Hai la Sablat cu voi :)
|
3 Attachment(s)
Sal la toata lumea...eu sunt cel in cauza cu sablatul. Am mai postat cateva poze cu u alt set de jante.
|
Ce granulatie folosesti ?
|
folosesc granulatie 0.3-0.8 si vreau sa anuntz ca am primit si pistolul pt vopsit in camp iar dupa sarbatori am sa pot si vopsi. Am sa postez saptamana viitoare ceva poze cu piese vopsite.
|
acum daca te ocupi si de vopsit imi poti da te rog un pret la niste jante pe 15,curatate-sablate,si vopsite?
mersi |
Pretul este 300RON/4BUC pt toate marimile de jante. (curatzare-sablare, vopsire)
|
ok...va trebui sa primesc jantele si atunci te anunt
inca o intrebare,eventual daca are mici zgarieturi care se simt in material iasa cu sablarea sau poti face si corectii sa zic asa...adica sa fie umplut pe acolo(nu ii nimic grav insa julituri apar) |
Si la mine la fel, ar trebui mici corectii mai mult ca sigur. Se poate?
|
cel mai bine vorbim atunci cand vad jentile...pt ca atunci vad si eu ce si cum. :D Dar inca nu am dat drumul la instalatia de vopsit(ceva intarziere din cauza cuptorului).....am sa postez pe forum cand dau drumu.
|
Ai mesaj privat , astept raspuns ! Multumesc :-)
|
All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2025 4Tuning