Quote:
Originally Posted by Xsara
Salut. Am si eu o Xsara din 2001 si vreau sa te felicit pentru ambitzia pe care ai avut`o pt ca stiu cum ie cand ai atatea idei pt masina dar lipsesc $. Orcum ai facut o treaba f. buna si te felicit pt asta. Bafta in continuare !! !! !!
Ma mir ca nu team vazut pe strada cu ea prin Cluj.
|
salut am vazut pozele de pe profilul tau ...dragutza masina , merci pt aprrecieri
si iti doresc sa reusesti sa faci ceva frumos cu masina aia ...u m-ai vazut prin cluj pt ca de curand mam mutat din cluj in Campia Turzii iar masina nu este gata decat de cateva luni ...ce motor ai pe xsara ta? oricu arata bine ca e in 2 usi ...

ti_as sugera o chestie ...scoate repede coada aia de rechin ca nu e locul ei acolo ....in rest te combini cu ce crezi tu ca sta mai bine pe masina ...bafta in continuare si daca te pot ajuta cu ceva nu ezita sa ma anunti...in legatura cu radiatoru..si eu am luat unul second ....am cautat in dezmembrari mi se pare 150 de ron m-a costat...dar spre norocul tau am un prieten ce are o xsara si o dezmembreaza insa e diesel si nu stiu daca ti se potriveste .....daca vrei itzi dau nr lui il suni si vb cu el ...este vorba de o xsara 2004 cred 2.0 hdi 4 usi ...