mersi mult.....nu am mai facut nimik nou la masina deoarece peste 2 zile imi expira numerele si ma pregateam sa o bag in garaj pana fac rost de bani de taxa.....insaa...s-ar putea ca in 2-3 zile sa platesc taxa si sa imatriculez...daca reusesc...ma apuc sa o cobor si sa ii schimb jantele.... sa vedem ce o fii
inca nu ...nu am reusit sa fac rost de butuc ...si am fost prins cu alte chestii la masina ...vreau sa o cobor cat de repede ....
s-ar putea sa imatriculez maine masina ....da doamne
m-au alergat azi cu actele de am innebunit ....maine imi dau decizia de calcul....cu 1000 de euro taxa... si sper sa o platesc tot maine ...si dupa aia sa dau fuguta la politie sa scot numerle ...care vor fii CJ xx CSR ....
Salut...am urmarit tot procesul de readucere la normal pe care l-ai facut si tin sa te felicit din tot sufletul pentru ceea ce ai facut .... eu sunt Citroen fan inrait si am si eu un VTR in proprietate....Felicitari !!!!! inca odata si bafta in continuare cu tot ceea ce vrei sa iim ai faci!....Ms de aprecieri.
PS. Am impresia k sunt surori .....a mea tot in 2001 e fabricata ( 1.06.2001 prima inmatriculare ...de ziua copilului) si tot in 2007 adusa in tara ....tot din Belgia
multumesc la toata lumea pentru aprecieri......nu am mai reusit sa intru pe 4 tuning pentru ca am niste probleme familiare ...nu am reusit nici sa inmatriculez masina si nici sai mai fac ceva nou......din pacate nu stiu cand o sami rezolv problemele si o sa ma pot ocupa de masina.deocamdata proiectul e in stand-by