Quote:
Originally Posted by nykuu
daca tot te apuci sa modifici de ce nu ii scoti si numarul si tot ce mai ai pe haion?da mult mai bine.
|
da ...o sa dispara si de pe haion...si pe spate o sa fie o bara de eat leon modificata .....o sa vedeti....dar asta mai incolo......stiti vorba aia .....dumnezeu a creat lumea in 7 zile .....deci imic nu se face peste noapte ....din lipsa de fonduri , lucrarea inainteaza foarte greu .....am o problema la galerie este fisurata si nu mai merege cum trebuie masina din cauza la sonda lambda......deocamdata o las asa pt ca ma gandesc serios sa ii fac evacuarea custon , serpisori , absolut tot.......despre xenoane ....le-am luat la ocombinatie si am iesit in 300 ron .....sunt 8000k o sa pun si ceva poze ......azi am mai luat niste jante
potrivesc perfect atat doar ca sunt intr-o stare dezastruasa .....de luni ma apuc sa le reconditionez ......jantele sunt pe 16'' 4x108 7 j o sa primeasca gume 185/40 (intinse pe fata) si pe spate 195/40 la fel intinse ....o sa iasa superb .....mai multe detalii nu dau ...o sa fie surpriza