ti-as da exemplul asta:
mergi pe strada noaptea, inspectezi zona... e libera si decizi sa te dai... si hop si eu de-a latu cu masina... ca deh, si eu sunt nebun, si eu am inspectat zona, si eu am zis ca e liber... si cum imi place sa o ard cu wooferul in blana cand dau ursul de-a latul nu te aud pe tine ca te grabesti sa mori... si ghici ce se intampla cand o strada care pare libera.... este ocupata brusc de o masina care nu prea stie sa mearga drept? stii nu? pai imi strici mie wooferul, nu? adik ajungi tot (mai mult sau mai putin) in portbagajul meu.
ti-am dat exemplul asta ca ar treb sa te gandesti ca mai sunt multi care si-o incearca aiurea prin oras... si s-ar putea sa va intalniti odata...
tu ne crezi idioti pe noi astia care iti spunem una alta... facem morala nu? si crezi ca e smekerie cand auzi ca santos te face dilau... insa nu e smekerie sa fi mort.
cu felul tau de a brava te bagi singur in mormant...
poate peste cativa ani ai sa poti sa te uiti peste threadul asta si sa vezi cu alti ochi ceea ce iti spunem.
sper in primul rand sa nu pateasca nimeni nimik din cauza ta si nici tu, in al 2lea rand!
crede-ma ca am scris o gramada, dar am sters... sunt convins ca si postul meu e la fel de inutil pt tine cum au fost si celelalte... si ca d-abia astepti sa mai postezi vr-un link cu cine stie ce smekerie krezi tu ca faci.
judecata multa si asfalt uscat iti urez!
p.s. ca sa nu rupi inima parintilor... roaga-i sa iti faca un frate sau o sora... asta dak nu ai inca! (nu iti spun asta ironic, iar vb serios)