Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 31-01-08, 01:16   #61
zGb

Stage 5

zGb's Avatar

Member of:
[Insomnia]
[Honda]
[SUBARU]
Default Re: filmulete cu hayabusa in bucuresti

Quote:
Originally Posted by Puya123123 View Post
kinderu zmeu conduce chestii pe care voi probabil n-o sa puneti mana in viata voastra.
conduci vreun veyron (sau poate nici asta nu e exemplul perfect...cine stie ce noroc or avea unii) ? sau vreun M1? sau vreun sl gullwing? sau vreun mclaren f1? etc trezeste-te ca ni se cam rupe **** despre ce conduci tu...o sa cresti tu la un moment dat si poate te vei maturiza in gandirea ta puerila...

ps : si vorbeste mai frumos cu oamenii mult mai mari ca tine! kwx putea lejer sa-ti fie tata daca judeci dupa varsta...probabil cand se dadea omu pe motoare, ai tai nici nu se cunosteau, d-apoi sa aibe vreun gand despre tine
Old 31-01-08, 08:29   #62
bogdan_wrc
Audi Driver

Stage 5

bogdan_wrc's Avatar

Member of:
[AUDI]

oare chiar merita copilu' asta atata atentie? e al 3-4lea topic despre motorul lui. ba vrea curse cu masina, ba vrea sa se laude...
hai puya(ce nick de baietash de cartier) te rog eu...nu meriti 2 lei de atentie. mergi pe unde vrei cu 500 km/h...dar nu pe strazi pe unde circulam si noi. daca tu nu tii la tine, eu tin la mine si la masina mea...
hai pa.

It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
bogdan_wrc is offline   Reply With Quote
Old 31-01-08, 11:24   #63
Puya123123

Stage 5

Puya123123's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[CHEVROLET]
[Unknown Racers]
[SUBARU]

ok o sa revin cu filmulete,cine nu vrea ,sa nu se uite.
Puya123123 is offline   Reply With Quote
Old 31-01-08, 13:54   #64
NightClubRacer

Stage 5

NightClubRacer's Avatar

Member of:
[2 Roti]

si inca 2-3 pagini de vorbe...eu nu inteleg ce va pasa de unde are el motoarele, ca i lea dat mami cu tati? ziceti ca vi se rupe de ceea ce face, dar de ce continuati discutia?! nu va inteleg...oricum ii da noaptea, cand nu e lume pe strada si il stiu pe puya si e foarte precaut eu zic ca vorbiti fara sa il cunoasteti macar...
Old 31-01-08, 19:51   #65
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

bai nene degeaba te lauzi acum pe bune.....nu realizezi ca si io cu matizu te fac praf iao logic autostrada tu viteza mare io cat pot 120 vii tare din spate io logic nu te vad ca tu la 200 + asta e .....intri un curu meu cu noroc nu sari pe banda ailalta sa te ia altu in primire....sau uite in bucuresti vii tu tare iese unu de pe o straduta ti-o da si ce faci crede-ma curaju e al tau bravo tie....dar asta e unii sunt mai cu capu pe umeri altii au patit-o tu faci parte din aia care pana nu pateste nu constientizeaza ce inseamna....da-i inainte ca io am casco la masina da sa nu te puna naibii sa pateasca cineva drag mie ceva ca io calc cu masina pe casca aia a ta de mii de euro

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 31-01-08, 20:07   #66
bogdan_kwx

Stage 5

Quote:
Originally Posted by zGb View Post
conduci vreun veyron (sau poate nici asta nu e exemplul perfect...cine stie ce noroc or avea unii) ? sau vreun M1? sau vreun sl gullwing? sau vreun mclaren f1? etc trezeste-te ca ni se cam rupe **** despre ce conduci tu...o sa cresti tu la un moment dat si poate te vei maturiza in gandirea ta puerila...

ps : si vorbeste mai frumos cu oamenii mult mai mari ca tine! kwx putea lejer sa-ti fie tata daca judeci dupa varsta...probabil cand se dadea omu pe motoare, ai tai nici nu se cunosteau, d-apoi sa aibe vreun gand despre tine
da mai zgaiba recunosc ca am permis de capra din 87 si imi dau seama ca ....mai da chiar sint batrin la ani!!!!!
bogdan_kwx is offline   Reply With Quote
Old 31-01-08, 22:13   #67
ERY

Stage 5

ERY's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Hyundai]
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by bogdan_kwx View Post
da mai zgaiba recunosc ca am permis de capra din 87 si imi dau seama ca ....mai da chiar sint batrin la ani!!!!!
Da...ai 8 ani deja...
ERY is offline   Reply With Quote
Old 10-03-08, 14:07   #68
Puya123123

Stage 5

Puya123123's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[CHEVROLET]
[Unknown Racers]
[SUBARU]

tentativa de wheelie :d https://www.youtube.com/watch?v=iyOhj63a0PI
Old 18-03-08, 12:57   #69
wlady
Design Team Member

Stage 5

wlady's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]

Puya... nu tintesti si tu mai sus ? Ca vad ca zici ca esti cel mai bun pe aici....

https://www.youtube.com/watch?v=gpQP4v_Z0nQ

Bafta...
wlady is offline   Reply With Quote
Old 20-03-08, 13:56   #70
Puya123123

Stage 5

Puya123123's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[CHEVROLET]
[Unknown Racers]
[SUBARU]

r6 il am de putin timp,si nu cunosc motocicleta.. dar in scurt timp o invat si sper sa reusesc fara sa o trantesc. :d
Old 27-03-08, 19:14   #71
BAMBAKE

Stage 4

alea cun 300 sau 180 pe nustiu ce strada e praf in oki..), pt ca se aude destul de clar cum scimba vitezele...1-2...nu e cinestie deloc...ba chiar ar fii stupid sa mori la vit de 100-120 km in oras

gogosile alea poti sa le vinzi la copii de varsta ta! vrei film tare cu motor la noi in rom!?>>>>> https://forum.4tuning.ro/61-provocari/59132-opel-vectra-200-cp-vs-asemanator/page-13.html postul 86!
Old 04-04-08, 23:29   #72
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

rip de pe acum ...
cu asa mentalitate si atata experienta alt loc decat in groapa nu vad..
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 05-04-08, 02:47   #73
Puya123123

Stage 5

Puya123123's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]
[CHEVROLET]
[Unknown Racers]
[SUBARU]

merci frumos
Old 05-04-08, 05:57   #74
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Puya123123 View Post
merci frumos
vezi ?
esti dilau
ai grija frate ...
esti prea radical ..
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
Old 05-04-08, 08:39   #75
CuzKo
Midnight Racers Member

Stage 5

CuzKo's Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]

ti-as da exemplul asta:
mergi pe strada noaptea, inspectezi zona... e libera si decizi sa te dai... si hop si eu de-a latu cu masina... ca deh, si eu sunt nebun, si eu am inspectat zona, si eu am zis ca e liber... si cum imi place sa o ard cu wooferul in blana cand dau ursul de-a latul nu te aud pe tine ca te grabesti sa mori... si ghici ce se intampla cand o strada care pare libera.... este ocupata brusc de o masina care nu prea stie sa mearga drept? stii nu? pai imi strici mie wooferul, nu? adik ajungi tot (mai mult sau mai putin) in portbagajul meu.

ti-am dat exemplul asta ca ar treb sa te gandesti ca mai sunt multi care si-o incearca aiurea prin oras... si s-ar putea sa va intalniti odata...

tu ne crezi idioti pe noi astia care iti spunem una alta... facem morala nu? si crezi ca e smekerie cand auzi ca santos te face dilau... insa nu e smekerie sa fi mort.
cu felul tau de a brava te bagi singur in mormant...

poate peste cativa ani ai sa poti sa te uiti peste threadul asta si sa vezi cu alti ochi ceea ce iti spunem.
sper in primul rand sa nu pateasca nimeni nimik din cauza ta si nici tu, in al 2lea rand!

crede-ma ca am scris o gramada, dar am sters... sunt convins ca si postul meu e la fel de inutil pt tine cum au fost si celelalte... si ca d-abia astepti sa mai postezi vr-un link cu cine stie ce smekerie krezi tu ca faci.

judecata multa si asfalt uscat iti urez!
p.s. ca sa nu rupi inima parintilor... roaga-i sa iti faca un frate sau o sora... asta dak nu ai inca! (nu iti spun asta ironic, iar vb serios)

Last edited by CuzKo; 05-04-08 at 08:43.
CuzKo is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -