LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
24-01-08, 18:18
|
|
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [Moderators] [AUDI]
|
Re: filmulete cu hayabusa in bucuresti
Eu sper doar sa nu te vedem si pe tine in jurul orei 17 pe PROtv...au patit-o motociclisti buni ,cu multa esperienta (Vezi Ono si cand am spus Ono am cam zis ce era de zis)...in rest succes si drum uscat
|
24-01-08, 22:45
|
|
Renault Driver
Member of: [RENAULT]
|
trebuie sa pricepi doar atat... omul la viteza aia la un impact desi poate exterior nu are nik ca doooh ai echipament scump dar interior nu rezista nimic, asta in caz de nu te rupi in 2-3-4 bucati !
si vorba ta cosmine....dar pana n-o pateste nu se potoleste ( asta daca va mai avea vreo sansa sa coboare pe picioarele lui(in cel mai bun caz) din casa )
Ce zici asta avea echipament scump? e doar un exemplu http://motociclete.motomag.ro/2007/15/accident-moto/
Last edited by Eugen_TL; 24-01-08 at 22:50.
|
|
|
24-01-08, 23:02
|
|
Member of: [2 Roti]
|
nu inteleg de ce va place sa faceti atat tam tam...Daca lui ii place ceea ce face, si nu se opreste...e treaba lui daca apare la stririle de ora 5. puya daca tie asea iti place, tine-o tot asea!
Last edited by NightClubRacer; 24-01-08 at 23:04.
|
|
|
25-01-08, 20:09
|
|
|
Exact,fiecare face ce vrea,si eu sunt adeptul forjei pe centru dar mai mult de 180 nu am reusit.
Iar treaba cu stirile de la ora 5...poti sa mergi pe strada si sa iti cada in cap un panou publicitar si sa mori...totul tine de noroc
Dai Tare-n a3a ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) ))
|
|
|
26-01-08, 01:50
|
|
Renault Driver
Member of: [RENAULT]
|
totul tine de noroc si de cat il fortezi tu ![Wink](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_wink.gif) aici nu fac unii diferenta! hai sa ne tragem un glonte in cap ca oricum e posibil sa imi cada un ghiveci in cap la fel cum multi au fost impuscatiin cap si au trait... ia vezi risca-te poate poate ![Wink](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_wink.gif) deci nu e chiar cum iti e scris... iti e scris sa mori probabil daca indeplinesti si niste conditii ! dar cand tu cersesti sa mori normal esti ajutat in fine fiecare are o alta conceptie asupra vietii, unii au mintea mai matura altii o vor avea !
|
|
|
26-01-08, 17:02
|
|
Member of: [VW] [2 Roti] [CHEVROLET] [Unknown Racers] [SUBARU]
|
norocu ti-l faci singur
|
|
|
26-01-08, 19:37
|
|
Member of: [Moderators] [BMW] [DACIA] [VW]
|
cred ca il stresati rau de tot pe saracul baiat cu atata morala ... daca as avea ocazia sa ma dau cu un asemenea motor as facea o ! si nu cu 60-70 de km , ci cu maxim cat prinde zi de zi !
|
|
|
30-01-08, 16:00
|
|
Member of: [Insomnia] [Honda] [SUBARU]
|
d-aia si mor motociclistii care au mentalitatea ta...da-te cu peste 60-70 pe autostrada...nu in oras...in oras esti victima sigura...si se mai plang motoristii ca soferii de masini nu sunt obisnuiti cu motoristii...cum plm sa fie obisnuiti cand oamenii merg GLONT? nici nu apuci sa-i vezi...ce kamikaze's
|
|
|
30-01-08, 17:06
|
|
|
stati mai linistiti ca nu a facut ceva extraordinar,a dat si el 1 pe la 10.000-11.000 a schimbat 2 si a pus frina.fece el pe viteazaul sa va impresioneze.iar aia pe chei mie mi s-a parut ca ai schimbat din 3 in 4 asa ca.... era pustiu pe chei ..mai lasa-ne cu isparvile tale ca nu sint ceva senzational.treci pe linga un urs care merge cu 40 la ora si esti in treapta 1 la 100-120 , mare rahat.....poate i-ai speriat pe astia mici da pe mine nu m-ai convins ca esti spectaculos decit ca esti dornc sa devii cunoascut prin orice mijloace si vrei sa iesi ca paduchele in frunte.Nu ai pus copiile alea de la taloanele motoarelor sa vada si ochil nostru ca nu te lauzi.............
Nu te obosi sa raspunzi , ar fi mai bine sa nu mai intoxici lumea cu ineptii, citeste o carte fa o ecuatie sau studiaza momentul cinetic si cind o sa ai mai multe de spus si mai interesante ...spunele
scuze pt mesaj da trebuia sa ii spun pe nume
|
|
|
30-01-08, 19:18
|
|
Audi Driver
Member of: [AUDI]
|
ia mai kindere zmeu:
http://4lol.ru/cars/
te trezesti? de ce nu te duci sa ii stresezi pe aia cu motoare? lasa-ne pe noi..
nu zice nimeni ca un motor nu fuge mai rau ca o masina..dar la 18 ani ai tai si masina sa ai si cu mintea asta multi ar fugi de tine.
mai cresti..si mai vb cand te trezesti din vise.
|
|
30-01-08, 19:31
|
|
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
cine tzia cumparat ''moarte''?mama sau tata?
experientza nu potzi avea la 18 ani sa itzi permitzi sa faci ce faci......e viatza ta la urma urmei,dara ar fi pacat sa iei pe altzii cu tine
31-01-08, 00:14
|
|
Member of: [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc
|
vai de mine..... ![Twisted Evil](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
31-01-08, 00:14
|
|
|
kinderu zmeu conduce chestii pe care voi probabil n-o sa puneti mana in viata voastra.bogdan kwx,ai vazut si tu pe net hayabusa in a 1-a si acum te dai cunoscator?daca vrei talonu da-mi mesaj privat sau da-mi un telefon si te astept sa vii sa ti le dau sa faci si copie dak iti trebuie.(PS stii ce viteza are hayabusa in a 2-a?) @tazmania- tata mi-a cumparat "moarte",si totusi n-as zice ca e moarte pentru ca merg de destul timp si n-am patit nimic.consider ca daca era sa mor,muream in primii 10 mii km,acum au mai scazut sansele tinand cont ca am facut pe 2 roti aprox 25 mii
|
|
|
31-01-08, 00:27
|
|
4Tuning International Member
![](/images/ranks/4ti.gif) ![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
Quote:
Originally Posted by Puya123123
kinderu zmeu conduce chestii pe care voi probabil n-o sa puneti mana in viata voastra.bogdan kwx,ai vazut si tu pe net hayabusa in a 1-a si acum te dai cunoscator?daca vrei talonu da-mi mesaj privat sau da-mi un telefon si te astept sa vii sa ti le dau sa faci si copie dak iti trebuie.(PS stii ce viteza are hayabusa in a 2-a?) @tazmania- tata mi-a cumparat "moarte",si totusi n-as zice ca e moarte pentru ca merg de destul timp si n-am patit nimic.consider ca daca era sa mor,muream in primii 10 mii km,acum au mai scazut sansele tinand cont ca am facut pe 2 roti aprox 25 mii
|
Unde zice ca ,cu cat e mai mare nr de km cu atat ai sanse mai mari? Au murit unii si dupa 1 mil de km... Tu chiar crezi ca doar de tine depinde totul? Mai sunt si altii pe strada..Cu atitudinea asta nu ajungi departe...oricum multa bafta..
I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.
|
|
|
31-01-08, 00:49
|
|
|
am zis ca au mai scazut sansele sa mor de mana mea ..la asta ma refeream ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif) ca ma omoara altii,asta e partea a doua.bafta tuturor
|
|
|
|
|