da ...
poate tzie nu tzi se pare cine stie ce ...
dar am fost cu mashina ... eu la volan ... 165 km/h (nu dacia mea ... ci cu focusul lui frate-meu)
d c ?
Member of: [VW] [2 Roti] [CHEVROLET] [Unknown Racers] [SUBARU]
Re: filmulete cu hayabusa in bucuresti
si la viteza aia ai depasesti limita de pe orice drum din romania..si e mult mai periculos pentru ceilalti participanti la trafic sa ii lovesti cu masina,decat cu motocicleta..asta vroiam sa subliniez,ca majoritatea de pe forum sunt "inconstienti",cum imi ziceti si voi mie ca sunt,asa ca mai bine sa nu mai tinem lectii de morala si hai sa profitam de strazi cand sunt mai libere..cum de altfel toti facem asta
esti bun? mergi pe aeroport,pe autostrada,la legale ... dar nu risca viata altora...ca sincer mi se rupe de tine dar din cauza ta mor altii si asta e f grav! la 18 ani..lasa ca am avut si eu si am mers si pe 2 roti si stiu ce inseamna e nebunie dar risti mult prea mult! costumul ala faci pe el la 270 la ora ( e bun cand cazi pe pista --- suprafara plana, nu cand dai de trotuar de stalp 1 masina si nush cati oameni ) ! sfatul meu sincer e sa te mai linistesti, la dracu uita-te pe la tv ! spuneai ca iti iei nush ce precautii ca te plimbi pe strada..lol ! si fix cand e ok iti apare o pisica... n-ai vrea sa stii la 80 la ora sa lovesti un animal ce inseamna, dar la 200+ so, take care !
am lovit un caine pe la 70 cu prima mea motocicleta,rs125,si nu am cazut :d asa ca stiu cum este ,si nu imi doresc sa se repete. daca ar fi sa stau dupa legale,as schimba a 2-a la hayabusa de 2-3 ori pe an maxim )
puya, omule, renunta la atitudinea asta ca nu suntem la terasa. nu impresionezi pe nimeni pe bune. Nu te mai lauda singur, lasa-i pe altii sa se ocupe de chestia asta daca e cazul.
o singura intrebare am: unde e echipamentul ala de 2500 de euro? ca pe tine in poza vad o armura no-brand de vara mai mult si o casca la fel de no name. nu o zic ironic, chiar sunt curios ce echipament ti-ai luat.
ziceai ca ii mai periculos cu masina decat cu mototru` la viteze mari ?
te inseli.
din gresala te uitzi le emisiuni auto-moto. eu am vazut pe tvr 2 la emisunea lui ursa mare un test comparativ intre cum franeaza un motor (a se intelege sportiva nu chopper sau altceva) si o masina
era ceva de genu motor, ford focus nou, si logan break
si ambele masini au franat mai bine ca motoru` la 60km/h + ca franarea e mai sigura in mashina si altele.
asa ca cu motoru doar accelerezi mai repede ... de oprit mai greu...
Quote:
Originally Posted by Dimitris
puya, omule, renunta la atitudinea asta ca nu suntem la terasa. nu impresionezi pe nimeni pe bune. Nu te mai lauda singur, lasa-i pe altii sa se ocupe de chestia asta daca e cazul.
o singura intrebare am: unde e echipamentul ala de 2500 de euro? ca pe tine in poza vad o armura no-brand de vara mai mult si o casca la fel de no name. nu o zic ironic, chiar sunt curios ce echipament ti-ai luat.
iti pun pana diseara poze cu echipamentul de vara/iarna. am 5 casti,aia care zici tu ca e no name e de fapt airoh tyger,si o folosesc doar la plimbari usoare.pentru plimbari in viteza am rx7 arai si un corsair revin cu poze sa te fac fericit.daca ar fi sa adunam tot echipamentul moto sare de 3mii..si nu era o lauda,era o remarca,pentru ca am spus clar ca AM FACUT FOAMEA dupa ce l-am cumparat,si totusi l-am cumparat
acum pun poze cu cele 3 perechi de manusi,combinezonul ,plasa si protectiile pentru picioare de vara,combinezonul pentru iarna,castile etc. si eventual o poza cu pretul unui arai rx7