LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
07-08-08, 06:30
|
|
Afro Samurai
Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Re: "turele de magheru"
b_gt.....bravo frate....esti cel mai tare....nota 2...stai jos
|
|
|
07-08-08, 11:39
|
|
Midnight Racers Member
Stage 5
Member of: [Midnight Racers] [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
|
subscriu blazeyblaze! corijent sau nu?
|
|
|
07-08-08, 12:59
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by blazeyblaze
b_gt.....bravo frate....esti cel mai tare....nota 2...stai jos
|
ESTI PENIBIL....
|
|
|
07-08-08, 13:01
|
|
Skoda Driver
Stage 5
Member of: [SKODA]
|
e lumea rea si invidioasa...nu pune la inima
|
|
|
07-08-08, 21:22
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Scanerele stiu sa recunoasca doar un anumit font.
Adica cel standard.
Si au un set de caractere in memorie cu care fac comparatia.
Si nu cred ca sunt cu laser sunt doar camere de rezolutie mare cu softul aferent de recunoastere a caracterelor.
Un procesor suficient de rapid poate recunoaste si mai mult de 6 numere dintr-o fotografie.
Chiar astazi era un documentar despre un astfel de scaner (cred ca avea vreo 3 ani vechime) folosit de politia din australia si era conectat live la baza de date a politiei.
Bineinteles ca tocmai oprisera pe nedrept pe unul care aparea in baza de date cu asigurarea neplatita si omul era nevinovat.
Cat de bine pusa la punct o fi baza de date a politiei romane??
|
|
|
07-08-08, 23:03
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [VW] [AUDI] [RENAULT]
|
b_gt deja visezi
|
|
|
07-08-08, 23:23
|
|
Afro Samurai
Stage 5
|
b_gt e cool dude
|
|
|
08-08-08, 03:59
|
|
Midnight Racers Member
Stage 5
Member of: [Midnight Racers] [PARTICIPANT CURSE] [BMW]
|
Quote:
Originally Posted by bluey
Scanerele stiu sa recunoasca doar un anumit font.
Adica cel standard.
Si au un set de caractere in memorie cu care fac comparatia.
Si nu cred ca sunt cu laser sunt doar camere de rezolutie mare cu softul aferent de recunoastere a caracterelor.
Un procesor suficient de rapid poate recunoaste si mai mult de 6 numere dintr-o fotografie.
Chiar astazi era un documentar despre un astfel de scaner (cred ca avea vreo 3 ani vechime) folosit de politia din australia si era conectat live la baza de date a politiei.
Bineinteles ca tocmai oprisera pe nedrept pe unul care aparea in baza de date cu asigurarea neplatita si omul era nevinovat.
Cat de bine pusa la punct o fi baza de date a politiei romane??
|
despre tehnologia laser.. hmm... cum altfel ar putea sa faca o imagine digitala a numarului in cazul in care nr e sters, cum alfel poate functiona acel scanner?
kiar astazi vorbeam de kestia k la camerele astea noi nu ai cum sa folosesti folie (celebra folie transparenta care la blitz albeste numarul) sau sa-ti stergi numerele cu acetona.. bla bla.. deoarece numerele sunt citite dupa cum ies ele in relief nu dupa ce se vede.
singura smekerie e sa iti faci placutze drepte/netede (fara caractere iesite in relief).
acum ca sistemul nu recunoaste decat un anumit fel de caractere nu stiu...
tot ceea ce am spus nu am scos de la mine.. sursa e un nene X din B.P.R.
despre emisiunea de la discovery.. am prins-o si eu... dar sa ramanem la romani totusi!
@blazey... acordam prea multa atentie nu crezi?
|
|
08-08-08, 04:29
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
|
poate nu ii tinea relantiul...ce-aveti voi cu omul ?
bluey referitor la camera de rezolutie mare. Nu stiu cat de rapid ar fi procesul de identificare pentru ca ar fi necesara compararea imaginilor cu setul de caractere din memorie la nivel de pixel; proces ce ar dura destul de mult daca apar mai multe numere. Spun asta pentru ca am facut ceva de genul asta in laborator, numai ca se analiza stresul unui material in functie de distanta intre niste puncte vopsite si acest proces dura cam multicel ... 5 - 6 minute pe un comp performant.
|
|
|
08-08-08, 04:38
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES] [PORSCHE]
|
Frumoasa seara..numai ca din ce in ce mai multe permise luate....numai vor si ei spaga .. (
|
|
|
08-08-08, 06:36
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PEUGEOT]
|
b_gt daca vrei sa vezi o plecare asa...sau mai multe lasa-mi masina ta cateva zile, cred ca ar atrage cateva camere...si sigur o sa vezi si pe la stiri, nu doar pe youtube
the cars i've owned: audi a4 1.8i, audi a4 2.5 tdi quattro, bmw 316i e46, bmw 323ci e46, bmw 725 tds, fiat brava 1.8 16v, mitsubishi 3000gt mk1, mitsubishi 3000gt mk3, nissan 200sx s14a, opel vectra 2.2dti, peugeot 205 1.3i, peugeot 406 coupe 3.0, peugeot 607 3.0 v6, volvo s60t5 2.3t, clio sport...still here:kia pro ceed, infiniti fx35, bora VR6 4M, audi a3
|
|
|
08-08-08, 08:49
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Quote:
Originally Posted by CuzKo
despre tehnologia laser.. hmm... cum altfel ar putea sa faca o imagine digitala a numarului in cazul in care nr e sters, cum alfel poate functiona acel scanner?
kiar astazi vorbeam de kestia k la camerele astea noi nu ai cum sa folosesti folie (celebra folie transparenta care la blitz albeste numarul) sau sa-ti stergi numerele cu acetona.. bla bla.. deoarece numerele sunt citite dupa cum ies ele in relief nu dupa ce se vede.
singura smekerie e sa iti faci placutze drepte/netede (fara caractere iesite in relief).
acum ca sistemul nu recunoaste decat un anumit fel de caractere nu stiu...
tot ceea ce am spus nu am scos de la mine.. sursa e un nene X din B.P.R.
despre emisiunea de la discovery.. am prins-o si eu... dar sa ramanem la romani totusi!
@blazey... acordam prea multa atentie nu crezi?
|
Asta inseamna ca daca ai un autocolant cu numarul de inmatriculare ar trebui sa fii safe si daca il faci la dimensiunile si fontul normale nu ar trebui nici sa te opreasca.
Tehnologia de citire 3D cu laser trebuie sa tina cont de mult mai multe variabile decat o simpla camera si un soft care compara caracterele cu un set deja avut in memorie.Vibratii,deplasarea masinii,unghiul placutei de inmatriculare,distanta care se modifica permanent pana la tinta.
Procesorul ar trebui sa fie mult mai performant.Fara sa mai vorbim ca orice murdarie pe numar o poate induce in eroare.
Iti poti chiar "construi " un alt numar dintr-un material transparent (plexi, silicon,plastic) pe care sa il aplici peste numarul existent.
Crezi ca ar avea un soc cand in poza le-ar aparea un nr de inmatriculare si la scanare un alt numar?
|
|
|
08-08-08, 09:59
|
|
Afro Samurai
Stage 5
|
mi se rupe ma
eu doar glumeam
|
|
|
08-08-08, 14:31
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [VW] [AUDI] [RENAULT]
|
cel mai bine mergem fara numere si gata
cam aglomerat ieri pe magheru ... si destul de multi "destepti"
|
|
|
08-08-08, 19:53
|
|
Stage 5
Member of: [2 Roti]
|
dar de ce va sperie citirea numarului? nu e radar sau ceva... doar daca ai masina furata sau o parchezi aiurea trebuie sa stai cu morvocu in ...
|
|
|
|
|