Quote:
Originally Posted by bluey
Asta inseamna ca daca ai un autocolant cu numarul de inmatriculare ar trebui sa fii safe si daca il faci la dimensiunile si fontul normale nu ar trebui nici sa te opreasca.
Tehnologia de citire 3D cu laser trebuie sa tina cont de mult mai multe variabile decat o simpla camera si un soft care compara caracterele cu un set deja avut in memorie.Vibratii,deplasarea masinii,unghiul placutei de inmatriculare,distanta care se modifica permanent pana la tinta.
Procesorul ar trebui sa fie mult mai performant.Fara sa mai vorbim ca orice murdarie pe numar o poate induce in eroare.
Iti poti chiar "construi " un alt numar dintr-un material transparent (plexi, silicon,plastic) pe care sa il aplici peste numarul existent.
Crezi ca ar avea un soc cand in poza le-ar aparea un nr de inmatriculare si la scanare un alt numar?
|
eu nu vb de camerele alea "bila"! dak te uiti atent prin oras, pe lg alea mai sunt atasate altele asemanatoare celor de la UTI. (dak nu sunt exact de la UTI) acelea sunt camerele performante!
o lungim cam mult cu camerele astea... tu ce incerci sa imi spui de fapt?... k nu e asa cum spun? eu doar v-am spus ce mi-a povestit un politist la o intalnire amicala. dak tu stii mai bine, nu te contrazic... insa mi se pare ca tot incerci sa combati vorbele mele!
Quote:
Originally Posted by ExtasY_A
si eu mai ieseam noaptea pe magheru ...da in ultimul timp toti taranii care si`au luat masini straine au inceput sa o arda pe acolo asa ca eu zic ca mai bine iesi la o plimbare in alta parte
|
tu incerci sa ne spui ca iti plac masinile autohtone? sigur nu e vorba de un complex?
Quote:
Originally Posted by ExtasY_A
nu as vrea sa inteleg ca esti unul din aia care iti taie fatza si dupaia pun avariile
si ei BAIETI au vandut castravetii si si`au luat 7 sau cls
|
sigur e vorba de un complex... cel putin asta tot ne arati in posturile tale!