LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte |
15-07-06, 19:36
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Re: Ce stiti despre "taxiurile" cu radar???????
asta e un thread foarte serios , glumele de cazan le poti face in alta parte mai lil' gangsta'
|
|
|
16-07-06, 01:52
|
|
Stage 5
|
loganul rosu din crangasi l-am vazut si eu......... si un amic a luat radaru si l-a oprit a zis ca erau cu un logan de culoare inchisa......
|
|
|
17-07-06, 03:44
|
|
Stage 2
|
Am auzit niste zvonuri despre radare fixe la iesirile din pasaje (lujerului victoriei...).Stiti ceva? Sau sunt doar camere de filmat? A luat careva amenda la iesirea din pasaj???
|
|
|
17-07-06, 22:23
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Quote:
Originally Posted by Hondarul
Vorba vine taxiuri...
Ieri am vazut pentru prima oara doi politisti intr-un Logan galben, asa cum sunt taxiurile, fara inscriptii, fara nimic... doar cu radar.
Erau pozitionati la pod la Otopeni.
Mai demult am vazut radar intr-un Renault 11, din ala vechi, tot pe DN1.
Asadar... bagati bine ochiul la masinile galbene de pe marginea strazii. Nu numai cele albe si albastre sunt cu radar.
Cineva zicea ca a vazut politia cu radar intr-o Dacie kitschoasa, cu folii, semne Nike si alte tziganii... dar cu radar
|
acum o saptamana , in zona Mc`donalds-ului de la crangasi (pe linia lu` 41 ) am vazut Logan rosu cu radar .
ieri la iesirea de pe A 2 ("autostrada soarelui") am vazut Logan galben cu radar
mai ramane sa vedem radar pe tramvai ,torleibuz ceva
|
18-07-06, 00:54
|
|
Stage 5
|
la astia fara creieire nu e de mirare !!! afara scopul unui radar e sa te faca sa mergi incet si te si atentioneaza ca e radar pe unele portiuni de drum dar la noi inca o data se dovedeste ca sunt puse doar sa te arda si sa creasca bugetul politiei romane poate sa recupereze banii pe logane oare?
|
|
|
18-07-06, 01:14
|
|
Stage 5
Member of: [BMW]
|
Am vazut si eu azi un logan galben, pe la titan, AUB la numar...
|
|
|
18-07-06, 10:40
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
gata, e cazul sa facem o lista cu masinile care sunt cu radare pe ele.
bagati aici numerele de inmatriculare
|
|
|
18-07-06, 15:25
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
De park ar conta.. dak ajungi sa ii vezi numarul deja e prea tarziu.. te poti considera deja tras pe dreapta.. )
|
|
|
18-07-06, 16:54
|
|
Stage 5
Member of: [Streetline-CCC]
|
Cam are dreptate Bishop .... Dot cu detectorul ne scoatem . Eu pana acum nu am folosit unul dar se cam impute treaba . Una peste alta am obesrvat ca pun radarele in anumite locuri cat de cat fixe. Daca a fost vazut de mai multe ori in acelasi loc am putea sa anuntam zona si pe acolo sa trecem mai cu prudenta .
|
|
|
18-07-06, 19:23
|
|
Stage 3
|
Din pacate am primit acasa azi o recomandata sa ma prezint la posta pentru a ridica amenda, mi-am dat seam adespre ce e vorba pentru ca e a doua pe luna asta! Mor de ciuda!!! Pe plic e trecuta data de 10.07.2006, deci nu mai e valabila faza cu 48 de ore! Incep sa disper prima am luat-o la 63 km/h! Maine aflu cu cat m-au incaltat la asta noua! Detectorul ramane cea mai buna solutie!
Honda CBR f4i-sport Remus-Hard Line
Lupo 1.4 TDI
Polo 9N 1.4 TDI
Roadster Cabrio
Bmw E39 525d
|
|
|
18-07-06, 19:59
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Quote:
Originally Posted by B|shOp-VR6
De park ar conta.. dak ajungi sa ii vezi numarul deja e prea tarziu.. te poti considera deja tras pe dreapta.. )
|
Nu la asta m-am referit. Logic ca deja esti cu amenda sub perna daca ajungi sa-i vezi numarul, dar macar in Porumbel sau Invingerii stii sa te ascunzi daca vezi aceste masini "civile".
|
|
|
18-07-06, 23:41
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [DAEWOO] [FORD] [BMW]
|
am mai gasit unul ... mai diferit .. pe cheiul Dambovitei intre Mihai Bravu si Vitan o Dacie Solenza verde cu radar. (se pare ca diversifica gama de capcane)
|
|
|
19-07-06, 01:45
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Lucian
Cam are dreptate Bishop .... Dot cu detectorul ne scoatem . Eu pana acum nu am folosit unul dar se cam impute treaba . Una peste alta am obesrvat ca pun radarele in anumite locuri cat de cat fixe. Daca a fost vazut de mai multe ori in acelasi loc am putea sa anuntam zona si pe acolo sa trecem mai cu prudenta .
|
Ar fi o idee sa completam o harta cu locurile in care apar cel mai des masini de radar si cu locurile in care sunt camere sau radare fixe ca sa stie tot omu' .
Eu de exemplu stiu unde rasar masinile cu radar in drumul taberei da in pantelimon sau in vatra luminoasa nu am nici o idee. Asta ar folosii si celor care vin din alte orase.
|
|
|
19-07-06, 02:32
|
|
Stage 5
Member of: [MERCEDES]
|
Quote:
Originally Posted by TufY
la astia fara creieire nu e de mirare !!! afara scopul unui radar e sa te faca sa mergi incet si te si atentioneaza ca e radar pe unele portiuni de drum dar la noi inca o data se dovedeste ca sunt puse doar sa te arda si sa creasca bugetul politiei romane poate sa recupereze banii pe logane oare?
|
off topic : so crezii tu , sa vezi tu in ungaria , slovenia, croatia ce te freaca radarele, intradevar nu sunt foarte multe dar daca te-au prins te ard de te usuca, spre deosebire de BULGARIA (tin sa mentionez ca au cred ca cele mai multe radare din Europa) te nenorocesc, sunt cei mai criminali.
ontopic : am un detector de prin 2003 , mai functioneaza oare la tehnologia actuala?
19-07-06, 08:47
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
Quote:
Originally Posted by The Professor
Din pacate am primit acasa azi o recomandata sa ma prezint la posta pentru a ridica amenda, mi-am dat seam adespre ce e vorba pentru ca e a doua pe luna asta! Mor de ciuda!!! Pe plic e trecuta data de 10.07.2006, deci nu mai e valabila faza cu 48 de ore! Incep sa disper prima am luat-o la 63 km/h! Maine aflu cu cat m-au incaltat la asta noua! Detectorul ramane cea mai buna solutie!
|
Cand ridici plicul o sa-ti puna o stampila cu data la care l-ai ridicat. Din momentul ala incep cele 48 de ore. Cand achiti amenda te prezinti si cu plicul ca sa faci dovada ca l-ai ridicat atunci.
|
|
|
|