Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 10-04-06, 12:51   #16
Swat-Cat

Stage 5

Swat-Cat's Avatar

Member of:
[SEAT]
Default Re: Ce facem pentru a opri reportajele mincinoase si abuzurile politiei!?

atunci dc lumea se uita la F1 si alte sporturi cu masini.....

nu zic sa se uite la bor-out si alte chesti...doar la ceva mai interesant....ceva organizat...ex. indemandare-sigur nu o sa zica ce "pushtani nebuni, de bani gata "...
Swat-Cat is offline   Reply With Quote
Old 16-04-06, 08:44   #17
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
Default Re: Ce facem pentru a opri reportajele mincinoase si abuzurile politiei!?

[quote=turbojack]
Quote:
Originally Posted by Vladutzzz_sv
Reportajele nu le vom putea opri niciodata in mod direct. ....
Parerea mea este ca o data cu schimbarea mentalitatii romanului de rand vor inceta si aceste "super" reportaje de la tv.

Mentalitatea romanului de rind ,cel ce abia daca are banii de caldura si utilitati,este ca ca tu f**i benzina ambalind aiurea motorul ,sau "rashketind" gumele pe asfalt tot unul care nu are ce face cu banii se cheama.Cit despre cei ce fac aceste curse pt. ei sint doar niste pushtani nebuni, de bani gata care nu au dat cu sapa in viata lor sau nu au vazut o fabrica doar de peste gard.
Deci este inutil sa va lamentati.
Insa sa-i scoti de criminali pe cei ce au facut niste derapaje in piata pe zapada si pedepsiti ca atare de politia cea viteaza ,mi se pare mai mult decit hilaric.
Reportajele vor exista intotdeauna iar sa va opuneti lor este ca si cind ai face pipi impotriva vintului.
Iar un Baner cum propunea Hondarul ar stirni cel mult un zimbet strimb pe buzele unui om de rind,sa zicem pensionar,pt. care cu banii de pe benzina ce o arzi in 5 minute ar minca o saptamina.
bine zis...
respect
SpeedeR is offline   Reply With Quote
Old 16-04-06, 18:23   #18
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Wink da halatu ... ?! cat e halatu ?!?

Quote:
Originally Posted by Swat-Cat
atunci dc lumea se uita la F1 si alte sporturi cu masini.....

nu zic sa se uite la bor-out si alte chesti...doar la ceva mai interesant....ceva organizat...ex. indemandare-sigur nu o sa zica ce "pushtani nebuni, de bani gata "...

nu e acelashi lucru sa shtii .. e buna comparatia dar nu e acelashi lucru .. illegalele la fel k si prostitutia nu o sa le mediatizeze nimeni .. de bine .. numai de rau ...

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 18-04-06, 01:33   #19
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

Ca tot vorbam de mediatizat legale daca o sa se mai intample ce sa intamplat ieri (nu am fost dar mi`au povetit baietzii) o sa ne scoata de kk kiar daca se difuzeaza legale sau ilegale! Cat despre ce arata ei indiferent ca e vb de legale sau ilegale e total neconcludent yo nu am vazut vre`un material despre curse legale care sa tzina macar 5 min. Cat despre mentalitatea despre care se vorbea mai devreme nu cred ca persoanele care o impartashesc ar fi impresionatzi daca ar fi legale concluzia lor ar fi "ce oameni tampitzi se duc acolo sa ishi rupa mashinile"

WHEN TURBO SPINS THE BULLSHIT ENDS!!!
Urban_Racing is offline   Reply With Quote
Old 22-04-06, 01:27   #20
xpander

Stage 3

cu politia se rezolva simplu, nu dai actele sau daca le-ai dat deja te urci in masina, pleci si te duci dimineata sa le declari pierdute la un ziar
xpander is offline   Reply With Quote
Old 22-04-06, 16:50   #21
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by xpander
cu politia se rezolva simplu, nu dai actele sau daca le-ai dat deja te urci in masina, pleci si te duci dimineata sa le declari pierdute la un ziar
nu e kiar asha ca pana te duci tu la ziar itzi face proces verbal shi probabil ca gaseshte el un motiv sa il suspende
Old 23-04-08, 23:55   #22
vn-08-nen

Stage 5

vn-08-nen's Avatar

Member of:
[VW]

Eu va propun sa faceti un film documentar de o ora cam asa in care sa prezentati diferentele dintre cursele legale si cele ilegale cu lux cu de amanunte , riscurile acestor curse .. etc ... intelegeti ?
vn-08-nen is offline   Reply With Quote
Old 01-05-08, 01:43   #23
b01uxd

Stage 5

b01uxd's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[SEAT]
[Unknown Racers]

Quote:
Originally Posted by vn-08-nen View Post
Eu va propun sa faceti un film documentar de o ora cam asa in care sa prezentati diferentele dintre cursele legale si cele ilegale cu lux cu de amanunte , riscurile acestor curse .. etc ... intelegeti ?
si bani?.....in legatura cu topicu: poate sa ne dam foc in fata la guvern ar fi o treaba....
b01uxd is offline   Reply With Quote
Old 01-05-08, 10:25   #24
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by b01uxd View Post
si bani?.....in legatura cu topicu: poate sa ne dam foc in fata la guvern ar fi o treaba....
You start.
Oricum nu se face nimic. Pe cei din guvern o sa ii doara in cot si alte parti ale corpului ca iti dai tu, sau noi, sau altii foc in fata guvernului. Or sa zica: "Uite-i si pe evadatii astia de la 9. Sa arda da'i dracu'. Scapam de nebuni."

Stii de Miserupia ? Are capitala la "Ti-am Tras-o".
Pe principiul asta merge guvernul. Vezi taxa de prima inmatriculare. Same shit. Il doare in cot pe Tariceanu ca lumea nu vrea taxa.
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 11-05-08, 16:26   #25
rauhofer

Stage 1

nu vad de ce s-ar face comparatie intre cursele legale si cele ilegale....e ca si cum ai face diferenta intre a fi popa si drac....daca sunt legalizate si nu pune in pericol decat pe participanti, chiar nu-i pasa nimanui cine-si rupe masina sau de ce...s-o faca sanatos si daca o fi sa faca tumbe sa faca ca nu l-a trimis nimeni pe pista...dar treaba se schimba atunci cand cursa se muta pe strada....cum ar fi sa afli ca un descreierat a intrat cu masina in sotia/mama/tatal tau si a decedat in urma impactului?....ce ori spun povesti aici?....hmm...nu prea cred....s-au intamplat prea multe si de aceea opinia publica, presa si politia incearca sa mai stopeze si sa mute sportul asta la locul lui...adica undeva unde nu poate fi nimeni accidentat din prostia si idiotenia aluia de la volan.....cretini sunt mai multi decat profesionisti la volanul masinilor puternice...multi n-au nici o notiune de pilotaj sportiv, dar se dau la provocari si ei sunt primii in fata, ca si paduchele in frunte, tot ei fiind cei ce fac accidentele....ar trebui sa va diferentiati intre voi si sa spuneti pe nume prostilor care va strica imaginea....vis-a-vis de politie- amenzi si pedepse maxime daca vrei sa faci pe desteptu' si nu ai respect pt ceilalti, asa cum pretinzi la randu-ti.....nu-i threat sa nu citesti de un pwlica caruia i s-a urcat la cap ca-i tare si te provoaca sa te vezi cu el in trafic sa te faca el varza....ar trebui sa-i informati voi pe militieni despre idiotii astia....sau daca asta este componenta majoritara a forumului atunci pardon!
rauhofer is offline   Reply With Quote
Old 11-05-08, 17:42   #26
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by rauhofer View Post
....ar trebui sa-i informati voi pe militieni despre idiotii astia....sau daca asta este componenta majoritara a forumului atunci pardon!
securistule
Old 11-05-08, 17:48   #27
rauhofer

Stage 1

ehh...daca asta salveaza o viata atunci arata-mi unde sa semnez....
Old 11-05-08, 17:49   #28
Dany.bilan628
VW Driver

Stage 5

Dany.bilan628's Avatar

Member of:
[4Rally]
[VW]
[Toyota]

pai nu putem face nu stiu ce. Primul lucru ar fi schimbarea mentalitatii.
Ceea ce vreau eu sa subliniez este faptul ca la montajul materialului video , persoana resprectiva evidentiaza numai ce vrea...va spun din experienta .
Acum in Ro fenomenul prinde amploare pentru ca prinde bine la public si creste audienta...si profitul se mareste.

Din cate stiu eu, cauza majoritatii accidentelor are legatura cu alcooooooolul. Asa ca fratilor nu mai beti cand aveti de gand sa mergeti cu masina.
Cat despre ilegale, pana acum nu am vazut niciun betivan la volan si nici accidente.
Dany.bilan628 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-08, 18:40   #29
rauhofer

Stage 1

asta http://www.realitatea.net/94301_Curs...al-tragic.html doar un exemplu sa nu zic ca nu am dat replica dar oricine poate cauta mai multe - Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 39.500 pentru accidente curse ilegale. (0,21 secunde)...

Si dupa cum ziceam mai sus daca sunt probls cu imaginea, eliminati si condamnati ce nu se potriveste voua....ca prinde la public si iese profit este adevarat si subscriu dar sa fie organizat....

Last edited by rauhofer; 11-05-08 at 18:43.
Old 11-05-08, 18:45   #30
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

Quote:
Originally Posted by rauhofer View Post
asta http://www.realitatea.net/94301_Curs...al-tragic.html doar un exemplu sa nu zic ca nu am dat replica dar oricine poate cauta mai multe - Rezultatele 1 - 10 din aproximativ 39.500 pentru accidente curse ilegale. (0,21 secunde)...

Si dupa cum ziceam mai sus daca sunt probls cu imaginea, eliminati si condamnati ce nu se potriveste voua....ca prinde la public si iese profit este adevarat si subscriu dar sa fie organizat....
Nu stiu cate accindete sunt chiar din cauza curselor ilegale, din alea 39.500. Poate 1-2%. Mai nou toata lumea cand vede un "bolid" care depaseste 6.000 euro e bagat la curse ilegale, cu toate ca el se alerga cu vantul.
I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.
pHlow is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -