Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 05-04-06, 10:05   #1
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Ce facem pentru a opri reportajele mincinoase si abuzurile politiei!?

Ziceam pe un alt thread ca ar trebui sa facem ceva pt. a opri reportajele astea inflorite sau 100% neadevarate vorbeam acolo de nishte benere sau ceva pt. legale! Venitzi cu idei poate reushim sa facem totushi ceva! Macar daca nu putem sa le oprim de tot sa diminuam numarul reportajelor de genul acesta!

WHEN TURBO SPINS THE BULLSHIT ENDS!!!
Urban_Racing is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 10:27   #2
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Default Re: Ce facem pentru a opri reportajele mincinoase si abuzurile politiei!?

tuh vrei sa faci ceva imposibil ... daca tot te`ai apucat de d`astea ... incearca sa opreshti si prostitutia ... si adoptiile illegale si coruptia ... nu cred k o sa poti sa faci asta .... ptr k intotdeauna va fii cineva care va filma p ascuns d la o televiziune etc ...

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 10:37   #3
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]
Default Re: Ce facem pentru a opri reportajele mincinoase si abuzurile politiei!?

Sunt conshtient ca e imposibil sa nu mai apara reportaje de genul asta niciodata ca asta e presa mancatoare de c.... dar poate se gaseshte pana la urma cineva sa expuna shi realitatea nu !? tzie itzi convine sa stea garda cu okii pe tine de cate ori mergi in portul tomis kiar daca nu faci nimic !? vezi shi u ca din cauza la reportaje de genul asta suntem luatzi la oki shi nu cred ca o sa itzi convina sa dai 5 milioane din buzunar cum povesteau baietzii de la ploieshti!
Old 05-04-06, 14:36   #4
Manson
Virtual Tuner

Stage 5

Manson's Avatar

Member of:
[Virtual Tuning]
[DAEWOO]
[Design Team]

Urban Racing: nu toti sunte ca tine si gandesc asa! sunt si pramatii care gonesc de nebuni si omoara lumea pe strada si zice la tv vitezoman si lumea asociaza termenul asta cu cel de participant la curse si cum vede vre unu cu masina sau ca misca ceva imediat sare presa pe el sau politia!sunt toatal de acord cu tine pt legalizarea curselor ar fi bine pt toata lumea! nebunii si ar tura masiniile cat ar vrea si ai face ce vrei acolo dar asa unii fac pe strada lucrurile astea si daia sunt tampenii la tv...si dak facem ceva crezi k intereseaza pe cineva?suntem in romania ce draq....
Old 05-04-06, 15:43   #5
Vladutzzz_sv

Stage 5

Vladutzzz_sv's Avatar

Reportajele nu le vom putea opri niciodata in mod direct.
In primul rand reporterii de pe la televiziuni filmeaza si ei o plecare mai tare de la un semafor si urla apoi redactia de stiri ca tocmai a fost prinsa o cursa ilegala.
A doua mare problema la noi ar fi mentalitatea romanului pentru cam tot ce inseamna viteza. Parerea mea este ca marea majoritate inca nu percep ideea ca o masina ar putea merge cu mai mult de 100km/h sau ideea ce a face un drift sau burn-out. Parerea mea este ca o data cu schimbarea mentalitatii romanului de rand vor inceta si aceste "super" reportaje de la tv.
In concluzie.....mai curand am incerca sa schimbam ideile preconcepute alea romanului de rand si o data cu acest lucru sa inceteze si mega-stirile. Astept pareri si idei. Pt acest lucru sunt tot timpul disponibil.
preturile sunt negociabile
contact 0742859363, ymess vladutzzz_sv
Vladutzzz_sv is offline   Reply With Quote
Old 05-04-06, 17:11   #6
Brian

Stage 5

Nu cred ca vom putea opri vreodata reportajele si abuzurile.. influenteaza foarte mult ajungandu-se la reportaje de genu "pariuri de mii de euro" , "si-a pus masina la bataie"!
Quote:
dar poate se gaseshte pana la urma cineva sa expuna shi realitatea nu !?
POATE solutia ar fi filmarea curselor LEGALE si trimise la posturile de televiziune desi nu sunt sigur ca le vor difuza!
Desigur ca minciunile si abuzurile vor mai continua dar..
In leg. cu politia romana si abuzurile ei.. nu vom scapa niciodata de ei! Dupa ce te-au oprit tu ii intrebi de ce.. si ei cateodata.. ce raspund? "va spun imediat" -> si da un ocol al masinii ca trebuie sa vada ceva in neregula ca deh' doar am sticker cu 'racing' si alte chestii.
Brian is offline   Reply With Quote
Old 08-04-06, 13:57   #7
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Urbane... daca chiar ai vrea sa faci ceva... te-ai apuca sa faci, ai pune mana sa faci ceva, nu ai sta aici ca sa deschizi discutii inutile. Ai strange 4-5 baieti care gandesc ca tine si ati pune bani de un banner cu un mesaj ceva, de genul CURSELE ILEGALE NU AU OMORAT PE NIMENI NICIODATA, DROGURILE DA ! sau orice alt rezultat al imaginatiei tale.

Gandeste-te ca fara presa... nici macar acest fenomen nu ar exista. Nimeni nu ar mai sti de saloanele de tuning sau de cursele legale. Acele stiri legate despre asa zisele ilegale sunt prea putine, prea mici, prea neglijabile fata de ceea ce se spune in TV si radio, sau ceea ce se scrie in presa scrisa.

Pune mana si ia atitudine daca chiar iti pasa !
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 08-04-06, 16:44   #8
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by Hondarul
Urbane... daca chiar ai vrea sa faci ceva... te-ai apuca sa faci, ai pune mana sa faci ceva, nu ai sta aici ca sa deschizi discutii inutile. Ai strange 4-5 baieti care gandesc ca tine si ati pune bani de un banner cu un mesaj ceva, de genul CURSELE ILEGALE NU AU OMORAT PE NIMENI NICIODATA, DROGURILE DA ! sau orice alt rezultat al imaginatiei tale.

Gandeste-te ca fara presa... nici macar acest fenomen nu ar exista. Nimeni nu ar mai sti de saloanele de tuning sau de cursele legale. Acele stiri legate despre asa zisele ilegale sunt prea putine, prea mici, prea neglijabile fata de ceea ce se spune in TV si radio, sau ceea ce se scrie in presa scrisa.

Pune mana si ia atitudine daca chiar iti pasa !
Hondarule asta vroiam sa fac .... aveam nevoie de idei .... de pareri .... Mesajul pt baner cu care ai venit u mi se pare f bun ... nu imi sta numai mie in putere sa fac asta nu !? nu imi e greu sa dau banii pe baner ... trebuie totushi shi putzina sustzinere din partea celorlaltzi nu !? degeaba ma agit daca restul lumii nu face nimic nu !? yo cred ca ar trebuie sa fim totushi unitzi nu sa ne certam intre noi cum am mai vazut cluburi care ishi poarta pica! Asta am shi zis nu ? ca ashtept idei!
Old 08-04-06, 17:44   #9
Hondarul
Super Moderator

Stage 5

Hondarul's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]

Da sefu, ai dreptate. Dar mai mare impact aveai daca faceai totul "in spatele scenei" si veneai la cursa de pe 1 mai cu un mesaj tare. Sigur faceai mai multa valva, aveai mai mare succes. Eu sunt de parere ca faptele sunt mai inainte de vorbe
Hondarul is offline   Reply With Quote
Old 08-04-06, 18:53   #10
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
POATE solutia ar fi filmarea curselor LEGALE si trimise la posturile de televiziune desi nu sunt sigur ca le vor difuza!
Se pare ca nu te uiti la TV

NU a fost cursa organizata in ultimii ani care sa nu fi fost prezentata la principalele televiziuni la stiri in orele de varf!
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 08-04-06, 21:21   #11
Swat-Cat

Stage 5

Swat-Cat's Avatar

Member of:
[SEAT]

eu zic sa rapim un reporter...sigur le va atrage atentia ...il plimbam putin cum stim noi si il aruncam din mers la televiziune..
Swat-Cat is offline   Reply With Quote
Old 09-04-06, 06:36   #12
Urban_Racing
Honda Driver

Stage 5

Urban_Racing's Avatar

Member of:
[Honda]

OK parca imi pare rau ca am facut acest post primu de altfel ....in loc de sprijin am gasit katerica!
Old 09-04-06, 19:06   #13
Brian

Stage 5

Quote:
Originally Posted by RoSonic
Se pare ca nu te uiti la TV

NU a fost cursa organizata in ultimii ani care sa nu fi fost prezentata la principalele televiziuni la stiri in orele de varf!
Ma uit la TV, am vazut.. dar ma refeream la ceva mai palpitant.. ceva de lung metraj.. nu 5-7 minute
Brian is offline   Reply With Quote
Old 09-04-06, 19:40   #14
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Brian
Ma uit la TV, am vazut.. dar ma refeream la ceva mai palpitant.. ceva de lung metraj.. nu 5-7 minute
Pai pentru o nişă nici nu ai cum sa ceri mai mult de cateva minute... pt ca televiziunile dau ceea cea tinteste o gama cat mai larga de "privitori" si face audienta mai mare, si implicit le aduce bani mai multi!
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 10-04-06, 00:38   #15
turbojack

Stage 5

turbojack's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Red face Re: Ce facem pentru a opri reportajele mincinoase si abuzurile politiei!?

[QUOTE=Vladutzzz_sv]Reportajele nu le vom putea opri niciodata in mod direct. ....
Parerea mea este ca o data cu schimbarea mentalitatii romanului de rand vor inceta si aceste "super" reportaje de la tv.

Mentalitatea romanului de rind ,cel ce abia daca are banii de caldura si utilitati,este ca ca tu f**i benzina ambalind aiurea motorul ,sau "rashketind" gumele pe asfalt tot unul care nu are ce face cu banii se cheama.Cit despre cei ce fac aceste curse pt. ei sint doar niste pushtani nebuni, de bani gata care nu au dat cu sapa in viata lor sau nu au vazut o fabrica doar de peste gard.
Deci este inutil sa va lamentati.
Insa sa-i scoti de criminali pe cei ce au facut niste derapaje in piata pe zapada si pedepsiti ca atare de politia cea viteaza ,mi se pare mai mult decit hilaric.
Reportajele vor exista intotdeauna iar sa va opuneti lor este ca si cind ai face pipi impotriva vintului.
Iar un Baner cum propunea Hondarul ar stirni cel mult un zimbet strimb pe buzele unui om de rind,sa zicem pensionar,pt. care cu banii de pe benzina ce o arzi in 5 minute ar minca o saptamina.
turbojack is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -