ma dacia mea e varza am probleme inka de rezolvat la ea .. probabil o sa vin cu ailalta din 2002 motor 1600 pe injectie ...
Care pierde da berea
Si asta din 2002 prinde maxim 162 km/h pe bord .. in realitate probabil 150 avand in vedere eroarea de bord. .
Sper totusi sa o fac pe asta din 95 si interesati-va si voi daciile din 95 toate au fost echipate cu cutie de fuga ... normal ca am top speed cu ea mult mai mare
Si inka ceva .. aveam jigleoarele facute la strung .. gauri marite .. ulei bagat in ea numa Castrol GTX 3 si Magnatec ... bagata in service zilnic si gadilata ... placute frana de seat ibiza ... ferodouri streine nush de care ..
Servo-frana luata acum 1 luna
Lichid frana de 200.000 sticlutza ..
ulei in cutie strein pt. turatii mari
arcuri duble spate + telescoape fatza-spate bicamerale ulei - gaz
Normal ca fuge masina la o adika dau drumu la muzika si de la bass tot castig 5 km/h si rup
)) (kidding) .. acu sa-mi rezolv beleaua cu blocu motor .. e de 1400 si nu gasesc altu .. iar unu nou coasta si nu vreau sa pun tot 1.4 ash vrea 1.6 da tre sa schimb si restu apoi ..
Asha ca m-am hotarat ma duk si-mi iau una streina noua .. imi fac leasing .. ce mi-oi lua nu stiu ca nu vreau una mai scumpa de 10.000 euro .. adika pe fatza: N-am bani
So daka e sa vin decat sa-mi crape blocu motor la curse sa radeti de mine mai bine vin cu aia pe injectie si am shanse reale sa va dau fum .. oricum distractia conteaza nu cine castiga :P