Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply

Thread Tools
Old 20-02-06, 19:37   #31
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"ct77pia\"
problema e cu totul alta ce p**a mea nu ne lasa i9n pace in singurul loc in care putem sa stam linistiti daca vor sa nu ne mai ducem sa dam ilegale sau etc sa ne lasse sa ne amenajam un loc unde sa nu deranjam pe nimeni CE ZICETI O SA MAI FIE ATITEA \"ILEGALE\" ???????????//
intotdeauna or sa apara wise guys care dau cu balta-n balta...si toata vina cade iar pe noi...
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 20-02-06, 21:17   #32
CT-01-DXA

Stock

Default victima reportajului

bah....au cam fost bulangii.....,la firma a iesit ditai scandalu ),apropo...eu sunt ala cu tico,si matizu din reportaj tot eu il conduceam,da...vad ca nu m-a dat afara,treaba-i buna,da ar trebui sa le cam dam papucii cand mai apar cocartzari de-astia p'acolo.Oricum vad ca de sambata seara de cand m-au filmat sunt razii peste razii p'acolo,eu cel putzin sunt vizat.....Am intzels ca reportaju de la antena 1 e belea....e numai cu mine ) .Daca la tras careva sa mi-l dea si mie .raman dator cu un burnout )
CT-01-DXA is offline   Reply With Quote
Old 20-02-06, 21:56   #33
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

oricum eshti cu capu` shtii ce am vb cu pulbicitatea .. si a zis cineva de faza cu cartoane si etc .. cred k ar fii o treaba sa purtam nishte stickere la legale cu

Lasati vorbele despre ileegale !

nush zic si eu .. oricum e un mare *** ..

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 21-02-06, 00:28   #34
Dodo_AMJ

Stage 2

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

cum de nu si a dat seama nimeni ca se filmeaza apropo de reporteri care nu stiu despre ce vb am intalnit lucru asta si in unele reviste care au rubrici despre masini si sunt total paralele va pot da si exemple....in presa totul pleaca de la un sambure de adevar restul infloreste el asa este peste tot

------4wheels------
Dodo_AMJ is offline   Reply With Quote
Old 21-02-06, 11:11   #35
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Dodo_AMJ\"
cum de nu si a dat seama nimeni ca se filmeaza apropo de reporteri care nu stiu despre ce vb am intalnit lucru asta si in unele reviste care au rubrici despre masini si sunt total paralele va pot da si exemple....in presa totul pleaca de la un sambure de adevar restul infloreste el asa este peste tot
asa se intampla si cu barfa la femei...ma rog...asta nu tre discutata aici :P
maine poimaine aflam de la astia ca au loc ilegale pe camp si tractoarele sunt concurentii...
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 21-02-06, 18:09   #36
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

Lol voua va arde de misto da intr-o intreprindere mare de la noi (nu dau nume) unde am fost eu am vazut curse intre motostivuitoare, si nu odata, pacat ca nu am voie sa filmez ca atunci sa vedeti materiale numai bune pt stirile de la ora 5 dimineatza
200SX is offline   Reply With Quote
Old 21-02-06, 23:29   #37
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

au mai filmat in port si ne`am vazut la tv .. si nu shtiam de unde si cine a filmat .. o fac pe blat thui in gura
Old 22-02-06, 02:23   #38
Most_Wanted

Stage 5

Most_Wanted's Avatar

Member of:
[Moderators]
[X-Team Racing Club]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[FOTO]
[4Rally]

BAH al draq prost de unde atata vrajeala frate .....astia nu aveau ce sa dea la tv..............in ultimul tim cam arata deastea la tv si au vazut ca tine...hai sa facem un reportaj la vrajala...........mie imi pare rau de ala care era cu msina de la firma (din cate stiu a fost decat 1 masina sau 2 de firma..)ca din cauza lu unu care ii era foame ....poate fi dat afara de la munca
URASC REPORTERII
Acum sigur garda calare pe portul tomis
Old 22-02-06, 02:48   #39
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

in afara de putina morala nu i`au mai facut nimik ... totul va fii binee )
Old 22-02-06, 08:15   #40
needBrain
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

needBrain's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

referitor la ce a zis PIA....nu prea le convine sa avem un loc al nostru...de ce.....ei stiu.......
needBrain is offline   Reply With Quote
Old 22-02-06, 11:35   #41
Johnny_C

Stage 3

Johnny_C's Avatar

Nu stiu daca ati vazut aseara pe Discovery, a fost de la 22.00 la 23.00, o emisiune noua cred, eu unul nu am mai vazut-o, si ma uit detul de des la Discovery, se numea \" STREET RACERS - A Night ON Earth \".
Super marfa emisiunea. Arata cum se dau baietii de pe 3 continente. Americanii (New York) cu drag-urile lor, japonezii (Tokyo) cu drifturile, englezii (Londra) si mexiacanii facea curse normale...
Marfa de tot. Si culmea e ca garda nu le facea nimic, statea langa ei, ei se opreau din curse, si se uitau unii la altii.
Old 22-02-06, 11:40   #42
X-Ray-Eyes
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

X-Ray-Eyes's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[BMW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Johnny_C\"
Nu stiu daca ati vazut aseara pe Discovery, a fost de la 22.00 la 23.00, o emisiune noua cred, eu unul nu am mai vazut-o, si ma uit detul de des la Discovery, se numea \" STREET RACERS - A Night ON Earth \".
Super marfa emisiunea. Arata cum se dau baietii de pe 3 continente. Americanii (New York) cu drag-urile lor, japonezii (Tokyo) cu drifturile, englezii (Londra) si mexiacanii facea curse normale...
Marfa de tot. Si culmea e ca garda nu le facea nimic, statea langa ei, ei se opreau din curse, si se uitau unii la altii.
\" Nu ma droghez , nu fur , nu dau in cap ... si nu vad nimik ilegal in a munci 5 zile pe saptamana , cate 10 ore pe zi si in week-end sa ies cu prietenii sama distrez \" ....
Am vazut si eu emisiunea ... misto ... Japonezii nu le prea trageau la liniutze ... ei cu drifturile ...
Americanii ... rai ... au fost faze din 2fast2real 4 Hollywood ...
Mexicanii si ei ... beton garajul tipului cu \" papucul \"
Iar la englezi ... distractie mare ... se uitau unii la altii ... pana la 12 noaptea cand ieseau din tura albastrelele ... si incepea distractia ... langa Cimitir !
X-Ray-Eyes is offline   Reply With Quote
Old 22-02-06, 13:01   #43
lolek

Stage 5

super emisiunea ... da la aia nu fugea nici unu stateau pe margine si se admirau cu polizia ...
lolek is offline   Reply With Quote
Old 22-02-06, 13:59   #44
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

bah nu e chiar asa dar cred k 50 % e adevarat ... avem de invatzat .. ar fii frumos sa te opreasca politia sa te intrebe :

- Ai mai pus ceva p ea .. ia deschide sa vad si eu
- Da am pus un subwoofer
- Belea ai grija cum conduci si o zii buna !
Old 22-02-06, 14:07   #45
Johnny_C

Stage 3

Johnny_C's Avatar

Nu ii felicita garda ca si-au facut masinile tari, dar nici nu se lua de viata lor degeaba...
Johnny_C is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2024 4Tuning -